Бял списък на продуктите

• 312 480
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 705
новите бисквитки с овесени ядки и мюсли на престиж - наистина са много хубави и без боклуци, поне за сега  Confused Simple Smile
Какво ще рече без боклуци, препиши етикета,ако имаш време,моля те Praynig
Цитат
сетих се и за още нещо: ябълки от пикадили, едни дребнички в големи найлонови пликове, много ефтини - истински ябълки от дърво  имат си и изгниличко като престоят, сладки са... абе супер
Какви са жълти,зелени,червени,кисели,сладки?И по колко кг?А български ли са или вносни?

Малее човек,ако прочете ще рече ,че се заяждам....напротив Hug

# 706
  • Варна
за бисквитките, нямам кутия но знам че са с кафява захар, фибри, нямат транс мазнини и оцветители и разни там подобрители - съвсем са си читави с две думи Simple Smile
а ябълките са в едни пликове - има 2 вида - жълти и червени и са по 99 ст/кг, български са - много вкусни
въобще не звучи като заяждане, даже напротив Simple Smile надявам се да ти харесат тези неща

# 707
за бисквитките, нямам кутия но знам че са с кафява захар, фибри, нямат транс мазнини и оцветители и разни там подобрители - съвсем са си читави с две думи Simple Smile
а ябълките са в едни пликове - има 2 вида - жълти и червени и са по 99 ст/кг, български са - много вкусни
въобще не звучи като заяждане, даже напротив Simple Smile надявам се да ти харесат тези неща
Мерси много Hug
Ще г пробваме ябълките при първа възможност!А къде да ги търсим тези бисквитки на Престиж,да ги видя какво представляват....ако можеш и да опишешш как изглеждат,че с малко дете много,много не разглеждам като влезна в магазин,не че не искам,ама.... Grinning

# 708
  • Варна
и тях може да намериш в пикадили на щанда с бисквити вафли и т.н. Simple Smile кутията е бяла и продълговата с нарисуваните бисквитки отгоре. варианта с мюсли има зелен кант, а с овесените ядки - оранжев. цената им също е от порядъка на левче

# 709
http://prestige96.bg/content/pages/bg/produktova-gama.php
ето това са и ние много ги харесваме .

# 710
да, страхотни са тези бисквитки. аз ям от тези с ядките.

# 711
  • Пловдив
Кисело мляко "Карабунар"!!!  Peace

# 712
За бисквитките на Престиж подкрепям и аз! Peace Много са вкусни и лекички!Майка ми ме снабдява от Метро.

# 713
Забравих  да проверя за бисквитите ooooh!,но пък проверих за ябълки в Пикадили,няма български,има някакви италиански в торби по 1,5лв или 1,55 лв бяха.Radosveta85  за тях ли говориш?

# 714
Днес пробвах ново (за мен поне) кисело мляко на Верея - Верея Екстра 3%, "обогатено с допълнително Lactobacillus Bulgaricus".

Превъзходен вкус, но най-приятно ме изненада консистенцията - меко, гладко, леко, като истинско кисело мляко.
Няма я неестествената гъстота, подобна на твърда каша. И не ми се поду корема.

пп Бисквитите на Престиж (с мюслито и другите с овесените ядки) са много вкусни, наистина.
Толкова, че всеки път забравям да им погледна състава за нещо подозрително Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 23:48 от joannna

# 715
  • Варна
ако ходя тези дни в пикадили ще купя от тези ябълки и ще ги снимам Simple Smile въпреки, че по описанието ти май си ги открила, но на мен ми казаха, че са български Simple Smile каквито и да са, важното е, че са вкусни..

# 716
Бисквитите на Престиж (с мюслито и другите с овесените ядки) са много вкусни, наистина.
Толкова, че всеки път забравям да им погледна състава за нещо подозрително :)
Като например подсладител вместо захар.
Така ли е при тях, че нали се водят диетични.Ако нямат захарин или аспартам да ги търся и аз тези бисквитки.

# 717
  • до една звездичка
Бисквитите на Престиж (с мюслито и другите с овесените ядки) са много вкусни, наистина.
Толкова, че всеки път забравям да им погледна състава за нещо подозрително :)
Като например подсладител вместо захар.
Така ли е при тях, че нали се водят диетични.Ако нямат захарин или аспартам да ги търся и аз тези бисквитки.

http://hranenedieta.com/food/7450/biskviti_s_oveseni_yadki_prestij

# 718
  • Пазарджик/Лондон
Само растителното хидрогенирано масло ме притеснява, но те го слагат на всичко вече Sad.

# 719
  • под тепетата
Момичета, бисквитките на trollipen ( лесни и бързи бисквитки) много се доближават до тези на Престиж по вкус. Пробвайте ги, няма да съжелявате, а и излизат достатъчно количество.
 За да не е само спам- от известно време купувам кисело мляко на Ел Би и засега съм доволна от качеството. Сиренето също ми хареса и те взеха, че вдигнаха цената  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт