Бял списък на продуктите

• 312 473
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 720
Последните 2 пъти като взимах сирене Меггле беше доста сполучливо.  Peace

# 721
Някой да има мнение за бозата на Бомакс ( със захар и без консерванти  Thinking , тъмна бутилка ) ?

# 722
скоро опитах домашна майонеза на олинеза , невероятна , с много хубав вкус и лимонов аромат , кисело мляко елемент , прясно май дей , сирене-предимно роса, кашкавал на баба , кремвирши - пражки на дона .

# 723
Ох,като ви чета и лошо ми става с какво се храни бълг.народ. За мен повечето продукти тук са в "черния списък" на дома.
Надявам се някой да не се засегне, все пак е въпрос на избор и информираност  Peace

Най-малкото вкусовият признак не е основателен критерий за "бял списък". Аз лично внимавам с млечните продукти и яйцата и гледам да са почти изцяло домашни. Все пак да не спамя - ето сирене от Билла на "Маджаров"(мисля,че беше около 8 лв./кг), много ми прилича на домашно и при готвене не се топи Simple Smile

Някой хвалеше риба тон- та ние нямаме ли риба? По принцип риба-тон е най-токсичната и замърсена в световен план.

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 14:33 от *R*A*D*I*

# 724
Точно сиренето Маджаров е с растителни мазнини Mr. Green.
Преди време в едно предаване по ТВ го споменаха, като пример за това, че скъпото не винаги е гаранция за качествено.
Бях забравила преди време малко парче в хладилника, придоби ужасен тъмно жълт цвят, миризмата беше неприятна.
От тогава тази марка сирене не се купува в къщи, и не само сирене, подозрителна съм и към другите им продукти, щом са се издънили с един.......ясна работата.

# 725
Микса от овесени ядки,мюсли и сушени плодове на Granola.Има го и варианта с ядки.Немско производство.Засега съм ги виждала само на Пени.Цената е 3.50-1 кг.  Peace

# 726
Някой да има мнение за бозата на Бомакс ( със захар и без консерванти  Thinking , тъмна бутилка ) ?
На мен ми харесва.Няколко пъти взимам от Била,няма нищо общо с другата боза.

# 727
  • Пловдив
Сирене на Зоров (по БДС)!!!  Peace

# 728
Какво представлява това сирене на Зоров? Няма ли си марка?

# 729
Някой опита ли широкорекламираните "Стара планина"?
Четох в един фермерски форум, че това е поредната ПР - акция на правителството и налага "техни" фирми без реално да се гарантира нещо.

# 730
Аз подозирам, че е "Пършевица" ( нали Зоров я произвежда)!

# 731
Относно Стара планина искам да ви кажа,че вече купувах новите продукти да ги пробвам.Нямат нищо общо със това което до сега съм купувала.Големите фирми не биха си сложили таралеж в гащите,тъй като им отнемат лиценза.Пробвах кремвирши,кюфтета,кебапчета,камчия и наденица.Страхотни са.Чакам да пуснат и шпек,но по технология трябва време.Купих ги от "интермес"Плевенска фирма.По-скъпички са,ни наистина са изключителни.Не правя реклама,просто споделям.Лично аз предпочитам да дам 10 лв. за койма,но истинска,отколкото 6 лв. за боядисан продукт.

# 732
Аз подозирам, че е "Пършевица" ( нали Зоров я произвежда)!

Сиренето е краве вакуум - опаковки от 0.600 - бяло-зелени на цвят -и си се казва "Зоров" . по БДС пише на опаковката - и е така доста преди медийната кампания за продукти по БДС  . с марка Пършевица има друго сирене на същия производител

# 733
В момента в Била сиренето Зоров е на промоция, взехме на 4,79 - 600 гр
Хубаво е да,  но на мен ми е соленичко. Точно на Пършевица е, бяхме извън Варна и там ползвахме всички продукти пършевица - киселото мляко също ме изненада добре, но това което е 2,9%.. високомаленото 4.5% не сме го опитвали, не обичаме толкова мазни млека

# 734
  • София
Доволна съм от сиренето Приста от Кауфланд.Вече няколко месеца го купувам и няма промяна в качеството.На Маджаров отдавна спрях да го купувам,даже и на вкус не ми харесва.
Някой има ли представа защо в сирената се слага калциев хлорид?Дано не съм сбъркала веществото WinkКупувам и Боженци,но то ми е с променлив вкус.Качеството не се поддържа,но пък ми е най-достъпно,в магазина до нас.

Общи условия

Активация на акаунт