Бял списък на продуктите

• 312 080
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 1 185
Тъкмо влизам да пиша за кашкавал "Булгарея" и той вече бил "изхвален"... Hug

# 1 186
  • Пловдив
Запис, сега се връщам да чета. Благодаря за хубавата тема   bouquet

# 1 187
И аз да се включа с моя бял списък
кисело мляко -Табу
хляб -Симид типов
кашкавал -Маркели
сирене -Пършевица
катък Конуш

# 1 188
А за кашкавала на Конуш да кажете нещо?

# 1 189
  • Пловдив
Кашкавал: Кукери, Рожен, Равногор,...

# 1 190

Добре, де какво му е на Булгареята? Аз го купувам, както и сиренето със същата марка и са хубави.
 newsm78
Пишете в черния списък, да знаем  Peace.

# 1 191

Добре, де какво му е на Булгареята? Аз го купувам, както и сиренето със същата марка и са хубави.
 newsm78
Пишете в черния списък, да знаем  Peace.

Имам предвид , че ми харесва и за това съм писала , че някой ме е изпреварил за да го похвали.

# 1 192
  • София (Възраждане)
Някой беше питал назад за "Така да", купувала съм сирене, кисело мляко и лютеница. Млякото не ми харесва като вкус, одобрявам обаче, че кофичката е полипропилен. Сиренето мисля че киселееше, не бих си купила пак. Хареса ми лютеницата им.

# 1 193
  • софия
Някой беше питал назад за "Така да", купувала съм сирене, кисело мляко и лютеница. Млякото не ми харесва като вкус, одобрявам обаче, че кофичката е полипропилен. Сиренето мисля че киселееше, не бих си купила пак. Хареса ми лютеницата им.
Не им потръгна в Халите. Закрили са щанда, а това, което опитах (шунка, салам, лютеница, кисело мляко) не би ме накарало да отида да ги търся специално. Да не говорим, че не ми отговориха на въпроса с какво продуктите произведени за тяхната марка се различават от тези, които се произвеждат за производителя (месото - Тандем). На всичкото отгоре, не на всичко е написано кой е производител.

# 1 194
  • София
Похвалвам сиренето на Маджаров по БДС, което се продава размерено в щандовете на Била.
Тук научих, че ако истинско сирене се увие във фолио заедно със синьо сирене, плесента ще се прехвърли. С това сирене се получи, а с други - не.

# 1 195
Аз да си похваля фаворитите в киселите млека - Елби и Елена 3.6%.
Също и кравето сирене Добрев.

# 1 196
  • При децата ми
Аз да си похваля фаворитите в киселите млека - Елби и Елена 3.6%.
Също и кравето сирене Добрев.

Купувам само кисело мляко "Елена"-2%. Никое друго не ми харесва. Сирене, краве масло и кашкавал на "Рожен". Харесват ми.

# 1 197
A от кое прясно мляко сте доволни, ако има такова ?  Rolling Eyes

# 1 198
Прясно мляко пак купувам Елби пълномаслено - 3.6%.

# 1 199
Аз купувам Домлян по БДС. По-хубаво кисело мляко не съм яла последната година поне, със сигурност  Peace

Общи условия

Активация на акаунт