Бял списък на продуктите

• 312 020
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 1 305
При нас става дори с евтините марки на Бор Чвор - Каризма или нещо подобно беше.

# 1 306
Подквасвам успешно с Ханско по БДС 2%

# 1 307
Момичета,много ви благодаря за отговорите!  Hug

Досега съм подквасвла само с подкваса от квасено мляко  Crazy Laughing Но сега нямам откъде да взема,а имам възможността да се снабдя с доста прясно мляко.

Веднъж пробвах с Верея 4.5%,че само това имах в хладилника,но стана много рядко.Може и самото прясно мялко да е било разредено,знам ли,но резултатът беше плачевен  Rolling Eyes

# 1 308
  • Пловдив
С Верея и на мен не ми се подквасва.
За целта ползвам Ханско, Боженци или На баба (БДС)

REAL_WOMAN, имаш право, не се бях замисляла...

# 1 309
Веднъж пробвах с Верея 4.5%,че само това имах в хладилника,но стана много рядко.Може и самото прясно мялко да е било разредено,знам ли,но резултатът беше плачевен  Rolling Eyes

Не пробвай с купешко мляко с толкова висока масленост... 2 -3,6 е реалистично... повече...  Outta Joint

# 1 310
  • Пловдив
Искам да подквася мялко,но нямам подкваса под ръка.

Кое мляко от купешките бихте ми препоръчали  Thinking Прочетох по-назад за Бор Чвор и Елби,но не съм сигурна дали ще намеря лесно това Елби  Thinking А с Бор Чвор не съм убедена ,че ще стане  Rolling Eyes
...

Напоследък квася само с Герзовица Peace

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 16:28 от *Бенджи*

# 1 311
  • София
  И аз купувам ПИлос . Но последното Домлян е ненадминато засега .  Simple Smile

Подкрепям!
Най-сетне успях да се добера до масло "Домлян".Много по-добро е от Пилос.Всички масла,които съм пробвала до момента/немски,български,президенти... са все идентични на вкус /маргаринеят ми /,но Домлян е съвсеем различно,точно като едновремешното  Heart Eyes

Пусто и Домлян ... никъде не го намирам ...
Засега ми допада на Милтекс в хартиената опаковка, което почти никъде не съм виждала. Нашият магазин го зареждат.

# 1 312
  • София
За подквасване ако нямам домашна закваска купувам био киселото мляко на Хармоника или ЕлБи 3,6 %.

# 1 313
  И аз купувам ПИлос . Но последното Домлян е ненадминато засега .  Simple Smile

Подкрепям!
Най-сетне успях да се добера до масло "Домлян".Много по-добро е от Пилос.Всички масла,които съм пробвала до момента/немски,български,президенти... са все идентични на вкус /маргаринеят ми /,но Домлян е съвсеем различно,точно като едновремешното  Heart Eyes

Пусто и Домлян ... никъде не го намирам ...
Засега ми допада на Милтекс в хартиената опаковка, което почти никъде не съм виждала. Нашият магазин го зареждат.

Ох...в Пловдив и аз никъде не го намерих.Отивам в Карфур....пише на етикета масло Домлян и зад него празно  hahaha  А другите покрай него си седят натрупани.Явно него го изкупуват веднага  Crazy

Намерих го в магазина в Белащица  Laughing

# 1 314
  • до най-прекрасния мъж
Масло Домлян купувам от хипермаркети Триумф, не е имало случай да не намирам. Там има и от сиренето и кашкавала им, които също са добри. Аз квася с Елена 3.6 %, винаги става, но слагам по 1 супена лъжица зимата и малко по-малко лятото, когато е топло, че иначе по-лесно вкисва. Ползвам  домашно мляко, за седмица в хладилника става киселко. Един път само не се получи, но не изчаках достатъчно да изстине млякото и вероятно затова така стана.

# 1 315
  • София
При нас Домлян зареждат в Била

# 1 316
  • София
В София има ли фирмен магазин на Домлян?

# 1 317
  • до най-прекрасния мъж
Ако съдим по фирменият им сайт, не. http://www.domlian.com/?lng=0

# 1 318
Днес щях да взема кисело мляко "Домлян", но една жена ми каза "Вчера взех от него, много е кисело", което означава, че може би си е натурално, обаче пък малката нямаше да го яде, затова се отказах.

# 1 319
  • София
Ако съдим по фирменият им сайт, не. http://www.domlian.com/?lng=0
Сайтът им явно не е обновяван скоро. От началото на лятото имат магазин в Поморие, но не е отбелязан. Надявах се и в София да са отворили.

Общи условия

Активация на акаунт