Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 14 тема

• 125 759
  • 734
  •   1
Отговори
# 225

Пусни линк към мястото, за да видим какво предлагат и какви са ти целевите области на въздействие - какво ще се третира и какво се цели, спрямо изходното положение Simple Smile

http://www.beckenhamtherapyrooms.co.uk/

мисля (все още не съм отишла) да направя 6 процедури 1х седмично на тяло и след това пише че само поддържащо на няколко месеца по 1. за лицето още не съм решила, но предполагам като отида ще попитам.

# 226
  • в 1001-та нощ
Венус Фрийз ли обмисляш? Ако да - пиши, като направите програмата - кои области, колко време. По принцип, ако една процедура е по-дълга (вместо 30 мин. - да бъде 1 час), паузата между 2 процедури - също може да е по-дълга - не всяка седмица, а през две седмици. Те не са написали колко продължава една процедура, виждам само цена по зони. Може би няма такъв избор там. Но аз лично също бих ходила всяка седмица за по-малко време, вместо по-рядко и по-дълго време. Така, че ако обмисляш Венус фрийз - 6 пъти през седмица - е много добре. Ако ти предложат и комбинация с масаж е още по-добре. Поддържащата програма също е ОК. Ти във времето ще прецениш дали интервалът между поддръжките ти е достатъчен. Бедра, корем и дупе ли ще правиш - от коляното до кръста?

# 227
Каква е разликата между Фрийз и Легаси?

# 228
  • в 1001-та нощ
В легасито има и пулсиращ вакуум, който може да се включва и изключва. Като потупване е, не като вендуза. Във фрийза го няма.

# 229
В легасито има и пулсиращ вакуум, който може да се включва и изключва. Като потупване е, не като вендуза. Във фрийза го няма.

Мерси, Аленка. Но за лице това не се използва така или иначе, нали?

# 230
  • Варна
На същите дълбочини работи и Doublo S:
https://www.youtube.com/watch?v=6vZgAGvCSvo
Oткрих го тук:
http://aesthetic-club.com/
Утре ще им звънна за подробности.

Моля, да пишеш след обаждането, ако си струва информацията.

# 231
На същите дълбочини работи и Doublo S:
https://www.youtube.com/watch?v=6vZgAGvCSvo
Oткрих го тук:
http://aesthetic-club.com/
Утре ще им звънна за подробности.

Моля, да пишеш след обаждането, ако си струва информацията.

Обадих се, казаха ми ориентировъчни цени и това, че консултация и определяне на индивидуална цена с дерматолог е безплатна. Това, което не ми допадне е, че 3 пъти попитах дамата дали работят и шия и тя все ми отговаряше, че правят брадичка без да отрича за шията, което ме обърка. Цената ми се стори очаквано по-ниска от тази на Ултера, но не мога да направя точна разлика, чащото получих различни обяснения за формирането и. Интересувам се и от шия и от деколте, защото планирам мама да заведа, така че имам време да проуча за това до лятото, когато се връща пак в България. Ако се бях наканила по-рано можеше и сега по празниците да отскочим.
За сега на база телефонно обаждане и получена информация клиниката с Ултера ми направи много по-добро впечатление.

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 11:59 от gevestra

# 232
  • в 1001-та нощ

Да Simple Smile

# 233
Венус Фрийз ли обмисляш? Бедра, корем и дупе ли ще правиш - от коляното до кръста?

благодаря за препоръките!
да, те нямат легаси. ще попитам, когато намеря време да отида. по принцип до май няма да се показвам по голи крака и бански, така че може би ще започна през март - април, но ще отида на преглед по-рано и ще пиша после. иначе какъв смисъл, ако трябва пак да правя преди ваканцията. мисля че някъде четох че едната процедура е 30 мин. на мен като че ли ще ми е по-удобно на 2 седмици веднъж, но ще послушам съвета на специалистите на място. може и 10 процедури да ми трябват знам ли. аз съм слаба, но целулит - колкото искаш.

обмислям от коляното до кръста - имам много секси любовни дръжки, които не успях да премахна  след второто раждане  Joy

по принцип харесах още една клиника и те ми изпратиха много информация по емайл (от дългия ми пост) със снимки, лекарите работят и на Harley St, където по принцип ходят звездите и мисля да преслушам и тях да видя и те какво ще ми кажат. И двете клиники работят в събота, което ме устройва идеално.

http://www.ljaesthetics.com/about.php

# 234

Да Simple Smile

Значи според информацията от сайта на клиниката, която Стардъст е посочила, цените не са много по-високи в Англия, отколкото тук.  newsm78

# 235
  • в 1001-та нощ
S T A R D U S T, Фрийза е по-ефективно то ТермаСел. Аз предположих, че на 2 седмици ще ти е по-удобно. Обсъдете го. Пулсиращият вакуум го дават при нужда от отслабване, когато се цели по-голяма дълбочина на въздействие. При теб разбирам, че е повече за оформяне, не толкова за отслабване. Очаквам да имаш добри резултати с фрийз. Аз пробвах един път без вакуум, т.ее Венус Фрийз - да видя усещане, ефект. Ами дейстав си, но ... с вакуум има и ефект на прибиране, моментален. На мен ми допада повече, нищо, че съм слаба.

# 236
и аз искам прибиране на брича малко и се надявах да пооформя и стегна, че съм като малеби, но до мен няма никакво легаси  #2gunfire

# 237
  • в 1001-та нощ
Фрийза именно стяга. Ще стане  Blush Щом нямаш за отслабване много - идеално Simple Smile

# 238
Алена, ти след колко време ще направиш 2ра Вива? Чета във френски салони различна информация (не навсякъде има такава) от 15 дена до един месец.

# 239
  • в 1001-та нощ
По протокол за аблативната процедура е от 28 до 34 дни. Аз обаче - като дойде времето за втората имах доста ангжименти с мероприятия и не можех да отсъствам, та станаха 42 дни пауза. Бяхме говорили в Есте клиник, че може по-голяма пауза, но да не е по-кратка. Жаки мисля, че ги прави през месец, т.е. - също не е било по-скоро.

Препоръчва се след седмица да се ползва другия накрайник (за легаси/фрийз - по-леката процедура) - да не би това да имат предвид в сайта, който четеш? Той е към уреда - има два накрайника.

Аз имам 2 аблативни процедури с Вива - едната на 3.11.2016, другата на 15.12.2016  Peace Сега на 26.01.2017г имам час в Есте за Легаси. Бих направила и трета аблативна с Вива, но по финансови причини се въздържам.

Общи условия

Активация на акаунт