Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 14 тема

• 125 718
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Мерси  bouquet
Точно за нано-фракционния РФ пишат от 15 до 30 дена, което ме накара да те питам, защото също четох, че трябва да е месец.

# 241
  • София
Здравейте! Hug
Интересуват ме отзиви за др.Шаркова,по-конкретно за инжектиране на ботокс в чело,пачи крак и
филър в назолабиалните гънки.Има ли доволни и Недоволни ?
Благодаря! Simple Smile

# 242
Срещни се първо на консултация и виж как ще протече. Ако нямаш опит разпитай на място подробно за всяка процедура. Хем да знаеш дали точно тези неща са ти нужни, хем да усетиш отношението и подхода. Моят опит е при д-р Крахтова, преди месец поставихме филър в устните и лично на мен предварителния контакт ми беше от полза.

# 243
  • в 1001-та нощ
Моя приятелка днес е правила - до колкото успя да ми обясни - Accent Pixel RF™ в Хил Клинк. Като каза, че е миришело на пърлено прасе и е надрана - много се смяхме  Joy hahaha Зачервена е в момента, а са обещали до дни ада затихне ефекта Simple Smile Аз ще я видя след няколко дни, тъкмо ще я огледам Simple Smile

Друга моя приятелка прави Легаси на лице и на корем в Нирвана - има да стапя и мазнинки на корема, ще следя и нея. Вчера веднага ми звънна след процедурата Simple Smile

Аз пък записах новата процедура Легаси за тяло в Скин Лайн - тъкмо да видя едно ново за мен място и ми е близо до работа - гледах, че е до Бизнес парка Simple Smile Ще споделя впечатления   Blush

И и предстои Легаси за лице в Есте клиник  Blush

# 244
Моя приятелка днес е правила - до колкото успя да ми обясни - Accent Pixel RF™ в Хил Клинк. Като каза, че е миришело на пърлено прасе и е надрана - много се смяхме  Joy hahaha Зачервена е в момента, а са обещали до дни ада затихне ефекта Simple Smile Аз ще я видя след няколко дни, тъкмо ще я огледам Simple Smile

Много те моля да пишеш, как и е лицето на следващия и по-следващия ден. Тя какви проблеми третира и какво са и обещали като резултат?
Аз имам час в края на месеца за същото и съм ужасно любопитна. Докторката ми каза, че ще имам нужда само от една процедура, с което ме спечели, но все пак отзиви от потърпевш  Mr. Green са много ценни.

# 245
  • в 1001-та нощ
За лифтинг ефект Simple Smile Ще пиша Simple Smile

# 246
Привет след първото ми Легаси. Като цяло приятна процедура, усеща се от време на време леко боцкане, но не е нещо много неприятно. Веднага след процедурата се видях малко опната, но вече в къщи - видим ефект няма.  Не съм и очаквала, де, просто споделям. Правихме снимки "преди", и като направя и другите три процедури ще видим как ще продължа. Работи се за доста неща - отпусната брадичка, овал, назолабиални, околоочен контур, бръчка "къде са парите" и май това е.
С момичето там обсъждахме някои процедури, не че на мен много ми се говореше, така се бях отпуснала. Та за хайфу каза, че цена под 1000 лв нещо я съмнява. И че на нейна клиентка направили две процедури хайфу през няколко /около три/ месеца, резултатът бил отчайващ - много отпусната кожа, нещо страшно, трябвало й половин година да се възстанови що годе нормален вид. Цената, която платила клиентката била 600 лв на процедура, "докторката" идвала с уреда в София, нещата се случвали в някакъв апартамент... Абе малко на соц хорор ми заприлича. Та така.

# 247
  • в 1001-та нощ
Според мен, когато кожата се затопля, е нормално да е по-сочна. Днес се чухме с приятелката ми - и тя каза, че не знае дали си въобразява, но вижда ефект Simple Smile Да видим и аз какво ще видя другата седмица  Grinning

# 248
В Инфинити цената на хайфу е 150лв., чудех се дали да не си направя. При мен ефектът от легасито-3 пр. ,беше много краткотраен и не това, което очаквах.

# 249
  • Варна
Здравейте момичета.На 12.01 правих блефаропластика на долни клепачи и съм много доволна.Днес на обед ще ми махат конците и ще кача снимки.Операцията беше с месна опойка,около час и половина.Възстановителния период мина
много добре.Надявам се и махането на конците да е окей.

# 250
armyhousewife, на кои зони си направи 3 процедури и какво очакваше? Ще се радвам да споделиш, защото аз ще запиша първа пробна процедура в края на месеца и после евентуално още пакет от 3. Очаквам леко стягане на контура и позаглаждане на някои мимически бръчки.

# 251
Правих на цяло лице, има ефект веднага след процедурата и казват, че най-добре е след месец, но при мен не се случи. Исках да постигна стягане на контура.

# 252
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета.На 12.01 правих блефаропластика на долни клепачи и съм много доволна.Днес на обед ще ми махат конците и ще кача снимки.Операцията беше с месна опойка,около час и половина.Възстановителния период мина

Къде прави операцията?

В Инфинити цената на хайфу е 150лв., чудех се дали да не си направя. При мен ефектът от легасито-3 пр. ,беше много краткотраен и не това, което очаквах.

Къде прави процедурите и с каква продължителност бяха? Колко плати?

# 253
Обадих се по телефона да питам за Фрийза и доста скъпо ще ми струва, ако го направя тук.
£60 за зона (вътрешни бедра, външни и дупе са различни зони), т.е. £180 на продедура  #Crazy #2gunfire за бест ризълтс ми казаха от 6 до 8 процедури.  newsm78 което за момента да дам за себе си само ми е абсолютно непосилно.

В Бургас къде има Венус легаси/фрийз? За да не спамим темата може на ПМ, благодаря.

# 254

Има ли много отоци след операцията и колко време ще трябва да си стоиш вкъщи?

Общи условия

Активация на акаунт