Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 14 тема

• 125 716
  • 734
  •   1
Отговори
# 255

В Инфинити цената на хайфу е 150лв., чудех се дали да не си направя. При мен ефектът от легасито-3 пр. ,беше много краткотраен и не това, което очаквах.

Къде прави процедурите и с каква продължителност бяха? Колко плати?

Тук ги правих: medesta.bg, 3х30 мин., имаха промоция 3 за 300 лв.

# 256
TsvetyTomova, благодаря ти за отговора.  bouquet
При теб значи е рано за резултати. Интересувам се от процедурата и чета за разликата мажду Ulthera i Doublo.
С един накрайник ли работи или ги сменя? Каква беше цената, на зона или на импулс? В клиника във Варна имат US сертифицирания Ulthera и е 4лв на импулс.
Може и да греша, но това което разбрах е, че с Ulthera се минава веднъж с един накрайник а Doubo се работи с 3 накрайника.  

Извинявай, чак сега видях въпросите ти. 
При д-р  Каляшева  апарата е Doublo S - ХАЙФУ технология.
Работи ме с два накрайника, за дълбоко и повърхностно проникване около 2 часа.
На зона е цената, за цяло лице + врат платих 1250 лв., но бързам да уточня, че беше на промоция, сега не знам дали е такава.

# 257
TsvetyTomova, благодаря за отговора.  bouquet
А каза ли ти случайно защо не използва и трите накрайника при теб?

# 258
Не ме е работила около очите,  там предпочитам да не ме пипат, на този етап. Имам роднина лекар във Франция, чийто съвет е около очите да се пипа в краен случай, това е една от причините да се спра на д-р Каляшева, мненията им съвпадат.

# 259
Да не се работи с тази технология или по принцип?

# 260
В Инфинити цената на хайфу е 150лв., чудех се дали да не си направя. При мен ефектът от легасито-3 пр. ,беше много краткотраен и не това, което очаквах.

Сигурна ли си, че не си изпуснала една нула на тези 150? Или това е цена на импулс или как точно? Интересувам се от Хайфу процедурата, събирам информация и не си обяснявам как може да се вмести само в 150лв. Знам, че самия консуматив е много по-скъп. По-скоро очаквам цена като на Rainy day над 1000 лв.?

Между другото, Инфинити не беше ли преди Леграно? Внимавайте, вижте какво се случва там https://web.facebook.com/photo.php?fbid=1440541936260796&set … p;type=3&_rdr

# 261
gevestra, по принцип очите са една от най - деликатните зони и съветите са:
Филър в никакъв случай.
Ботокса само в краен случай и то мноого внимателно поставен на определени места.
Когато вече стане изявен проблема около очите, като торбички и падане на клепача, само блефаропластика.
Да не стане объркване, това се отнася само за около очите.

# 262
TsvetyTomova, благодаря за отговора.  bouquet

# 263
Цвети, аз сложих ботокс около очите резултатът е доста добър с изключение на зоната под тях. Очите ми са големи и съответно клепачите и аз правя много мимики и се смея 'с очи'. Точно преди 13 дни и бръчките значително намаляха, както и уморения ми вид. Утре лекарката ще прецени дали да ми сложи в долния клепач (аз искам), стига да издържа физически. Имам леки торбички, но за блефаропластика нямам нито времето, нито финансите.

Лекарката поставя ботокса с голяма лекота и увереност, в началото мислех че не ме е хванало, но сега съм на друго мнение.

# 264
  • в 1001-та нощ

Аз бях разбрала, че една процедура е един час. Ще разпитам  Peace

# 265
  • София

Аз бях разбрала, че една процедура е един час. Ще разпитам  Peace

Аз правих Легаси - лице /не в този салон/ при мен процедурата беше 1 час.

# 266
  • в 1001-та нощ
Значи правилно съм разбрала  Peace Защото първо мислех, че брой минути по желание на клиента, но се оказа, че за лице е час. А така съкратена за мнима промоция - само компрометират процедурата Sad Ще разпитам, пак, но така ми се струва  Confused

# 267
Аленка, и аз се чудя за коя зона колко е препоръчително. И аз лице искам да правя, но в двата салона във Варна дават различна продължителност. Информацията ми е от телефонни разговори с тях като изрично питах очи дали се включват към лице. В Скинлайн ми отговориха, че са включени и всичко е 30мин а в Сийсайд, че не са включени и лице е пак 30мин. Там ако искам и очи става 45 мин.
 emy_emy, в кой салон е един час?

# 268
  • в 1001-та нощ
Бях гледала ценоразписа в Нирвана и там 1 процедура - изрично написано от 1 час беше 200 лв, а 3 процедури - ако платиш пакет 480 лв, т.е. много по-изгодно. Така погледнато 3 процедури по 30 минути за 300 лв - "не е по-изгодно" - това имах предвид под мнима промоция.

В Есте клиник, все още не сме обсъждали как ще се планират процедурите, понеже първата ми процедура ще е другия четвъртък. Тогава ще попитам.

Единственото, което ми хрумва е ако процедури по 1 час сеправят по-рядко - примерно през 2 седмици, а по 30 мин - всяка седмица. Но това са само догадки, може да има такъв протокол за работа в дадени случаи. Тези детайли - във всички случаи трябва да се обсъждат с клиента, за да бъде информиран, като прави избора си.

# 269
Аз правих 3 Легаси по 1 час в Нирвана, по една на седмица си беше.

Общи условия

Активация на акаунт