Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 14 тема

• 125 702
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
  • в 1001-та нощ
Радвам се, че се включи, благодаря  bouquet

# 271
  • София
Аз правя в  beauty point, когато попитах колко минути е процедурата ми казаха 40, но понеже бях чела някъде, че е препоръчително 1 час, се уговорихме за час, без разлика в цената.

# 272
Ще питам и в другата тема (за петната), но и тук- фотоподмладяването дали ще се отрази положително върху пигментни петна. Това ми предлагат през интервал от 28 дни.

# 273
Ще питам и в другата тема (за петната), но и тук- фотоподмладяването дали ще се отрази положително върху пигментни петна. Това ми предлагат през интервал от 28 дни.
Аз съм правила още когато имах само едно петно. В Пандерма при Тачева. Освен, че нямаше никакъв ефект, беше и много скъпо.
След дълбокия хим. пилинг изчезна всичко, но след два месеца пак се появиха. Трябваше да направя няколко, но нямах време  Rolling Eyes

# 274
Благодаря за отговора.
Ще си ги третирам с крема и ще се насоча към лифтинг на лицето. Ще поразпитам с какво и как ще работи и ще потърся и вашето мнение.

# 275
В Скинлайн- Варна някой скоро правил ли е Легаси - Лице
така е , 30 минути включва всичко по лицето, ще записвам час, но до последно искам пресни отзиви  Simple Smile

# 276
  • Пловдив
В Инфинити цената на хайфу е 150лв., чудех се дали да не си направя. При мен ефектът от легасито-3 пр. ,беше много краткотраен и не това, което очаквах.
150лв Rolling Eyes, това ми се струва невъзможно. Дори и да е само за една зона, пак е много много ниска цена. Иначе аз от процедурата около очите съм доволна, добре се повлияха Peace. Вече почти година отлагам ботокса там, което означава, че HIFU си свърши работата.
Но пуста лакомия, сега искам да пробвам Вива Simple Smile. Искам да се повлияе цялостният вид на кожата, пори, епидермис, леки петънца и лунички..., и лифтинг ефект искам...Май тази процедура ми трябва newsm78

# 277
mamaden Хайфу само на зоната около очите ли си правила или на цялото лице? Нормално е не само няколко месеца, ами няколко години занапред да усещаш резултата. Така че, разбирам защо не мислиш за ботокс сега. Ама ако си правила на цяло лице, защо искаш и друго за лифтинг ефект? Нали Хайфу е най-добро?

# 278
  • в 1001-та нощ
....
Но пуста лакомия, сега искам да пробвам Вива Simple Smile. Искам да се повлияе цялостният вид на кожата, пори, епидермис, леки петънца и лунички..., и лифтинг ефект искам...Май тази процедура ми трябва newsm78

Именно  Peace

# 279
S T A R D U S T
За зоната под очите - има случаи, в които ботокса вреди или просто няма ефект? От какво зависи дали торбичките ще се повлияят от ботокс или им е нужна блефаропластика?

А как стоят нещата за горните клепачи или там само блефаропластика помага?

# 280
не знам за горните - при мен ефектът се повлия около очите, не на самите клепачи.

иначе днес ще разбера днес относно долните - ще разпитам на консултацията.

# 281
S T A R D U S T

Чудесно, ще се радвам на малко повече подробности за тези неща. Тези зони около очите рано или късно ни стават проблем и е хубаво да има човек представа за опциите.

# 282
Някой може ли да препоръча изпитан салон с Велашейп?
Сега ми влезе в главата, че искам това да направя.

Правих 3 процедури Венус Легаси на крака - след първата имаше доста осезаем ефект, след 2 и 3 се позагуби.

# 283
  • в 1001-та нощ
В Хил Клиник има  Peace

# 284
  • Пловдив
mamaden Хайфу само на зоната около очите ли си правила или на цялото лице? Нормално е не само няколко месеца, ами няколко години занапред да усещаш резултата. Така че, разбирам защо не мислиш за ботокс сега. Ама ако си правила на цяло лице, защо искаш и друго за лифтинг ефект? Нали Хайфу е най-добро?

Правих само зоната около очите с HIFU. Финансово не можех да си позволя цялото лице. А сега предпочитам Вива пред HIFU, защото чрез нея ще се повлияят и други проблеми на лицето Peace

Общи условия

Активация на акаунт