Да изпратим старата година с двучертичкова лавина! - 321

• 28 656
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Вики браво. Hug само така смело напред.Успех и на ФМ.

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 23:00 от hriskag25

# 601
Ето и моето предложение за новара темичка:
Януарски сняг и бяла зима, две чертички за нас ще има.

Старт на Новата година, бебенце в коремчето ми има.
!

# 602
  • Габрово
Мери честит рожден ден  bouquet bouquet и много хубави моменти с любими хора и сбъднати мечти  Hug
Верано и Вики страхотни новини момичета все така хубаво да расттат бебчовците ви.
Аз малко късно се включих но цял ден премеждия ринах до сега сняг 😂един снегорин е минал и е решил да ме слее с пейзажа.Скапах се всичко ме заболя и Господ ми прати непознат комшия с гребло,куче и детенце  LaughingМного ми помогна (мм замина днес ) Явно упорството ми с малката лопатка и метличка е събудило съжаление.Та и след тоя мор ако не текна и без тест ще съм сигурна ,че има  baby_neutral LaughingОт ситринта не ми е цапало почвам да се раздвоявам.Ще почакам утре ако не дойде и ще се тествам или направо вторник на лекар защото това зацапване през ден нещо ми е странно .
Някоя каза че има болки в яйчника остра и аз усетих такава преди 12 дена през ноща .Беше странна силна и нетипична,но не се повтори.Дано не е някой задържан фуйки .
Съжелявам за дългия пост ама с тоз снежен вечерен фитнес ми се вдигна адреналина и станах словесна диария  Joy
Момичета на бързо ви прочетох и ще се връщам но ви пращам гушки и стискам палци да хванете я и да сбъднете таз бебешка мечта  Heart Eyes

# 603
Скорпи , уби ме  Hands Clap smile3538 Намирисва ми на мускулна треска утре  jump hahaha

# 604
Леле, Скорпи, съмнителна си много  Mr. Green Стискам палци Peace Имала си голямо приключение  Mr. Green Добре че са ти се притекли на помощ.
Верано и Вики, супер новини, много се радвам  Hug
Как сте в тази виелица, момичета? Аз съм се барикадирала вкъщи, ям каквото намеря, въобще - бедствено положение отвсякъде  Laughing Греем се с бебето и така  Mr. Green

# 605
Скорпи.ужас и аз имах такава случка мин.година,ама никой не ми помогна Mr. Greenтююююю .
Ти вземи един тест пък.другото е лесна работа.Дано е ++++++.резултат.
Стормче.пазете се на топло у дома.

# 606
  • Габрово
Сова едвам дигам чашата да отпия треперя като дядо с паркинсон  Mr. Green Laughing че се и капя не мога да си оцеля хранителния отвор  Joy
Стормче стой на топлинко и опъвай чорапите  Grinning хич да не ти пука сега ти се полага  Wink
Абре момичета и аз съм си съмнителна  hahaha и затова ще си ударя и топъл душ да се довърша и ако на това издържа ясно ще е  Mr. Green Утре ще е вълнуващ ден с много хубави емоции усещам  Hug
П.п Хриска ама аз съм много тъпа и упорита личност чак си се чудя на мазохизма в много ситуации  hahaha bowuuто затова ми се прати помощ щото се пъна като магаре на мост(имаше сняг висок колкото мен почти пред колата и на нея )миньон съм  Blush

# 607
  • София
Добро утро!
Днес определено е мразовито момичета при мен тук термометъра показва -14 градуса . Не обичам такива студове и чакам хубавото време с нетърпение. Това студено време ме подтиска. Дано днес всички да почивате и да сте на топло. Ще минавам да ви наглеждам.   love001

# 608
  • София
 Добро утро и от мен!
Пуфе, и при мен термометъра показва -14, тази зима направо откачи!  Crazy Дано всички сте на топло и спокойно. С толкова много О-та е време за обичане под юрганчетата, надявам се никой не работи днес Simple Smile Бременилчета, гушкайте пухкави коремчета и никакво излизане!  Naughty
Деялиа, как си, мила, как е д-то? Много те мисля и дано си добре и си почиваш с чайче в ръка! Вълнуваме се да ни разкажеш за прегледа в понеделник, сигурна съм, че ще е прекрасен Simple Smile
Скорпи, всичките ми палци съм стиснала и чакаме да ни информираш за най-хубавото!!!  Hug

# 609
Добро утро, девойки Simple Smile

Скорпи, чакам те  Hug

Да ви кажа днес много ме болят гърдите, уголемени са, през нощта се препотих яко и луда или не, четох, че са симптоми на нисък прогестерон. При първата ми БХ - на 1 ден от закъснението ЧХГ ми беше 65, а прогестерона 9 или 11.. нещо такова безумно. Док ми изписа дуфастон 2х1. След два дни като повторихме теста ЧХГ беше паднало естествено до 23, но мен от тогава ме мъчи мисълта с този прогестерон. После по ред причини не сме ходили на док, дори втората БХ само с пикливи тестове я установих и не стигнах до доктор.

Днес изпих едно хапче Дуфастон, освен всички глупости те бяха прибрани в аптечката, ММ е търсил нещо и не е прибрал само тях.. Усетих го като знах и изпих едно хапче. Мисля утре да взема един нискочувствителен тест и да пробвам, какво ще покаже, макар да знам че е още много рано. Дано не е отрицателен, но и да е.. Не знам защо имам чувство, че трябва да пия тоя Дуфастон..

Нямам търпение да се видим с докторката другия месец, да развенчае или потвърди тези митове, но дано не се стига до там!!!  #Crazy

# 610
  • Бургас
Добро утро момичета. Каква снежна приказка е вънннн, лелеее и студ  Mr. Green Mr. Green Crazy

Скорпи, голям си ентусиаст, аз на този студ, носа не си подавам навън, изпитвам панически страх от студ. Ако трябва да чистя, предпочитам да дам на някого 20 лв да изкара, но аз сняг не пипам. Освен страха, ставам на петна от студа, та не е за мен тази работа, аз съм топлолюбива душа  Blush Blush

Почерпете се за именният ден на детенцето. Дано ми е жива и здрава и скоро да стане кака  Crazy Crazy Crazy

Скрит текст:

# 611
  • Габрово
Добро утро момичета  Simple Smile
Взех лейди тест и е абсолютно отрицателен  Tired Нищо де на пролет  Mr. Green няма какво и да снимам и въображаема няма  Crossing Arms
Ще си чакам закъсняващото лелище какво да се прави.
На вас ви пожелавам късмет различен от моя и много ви благодаря за палчетата  Hug
А честит Имен дена на всички именици , да им е здраво името и носи много късмет  bouquet

# 612
Добро утро.
Ексакли Честит Имен Ден на детенце.Повтарям като пожелание твоето .няма да допълвам друго.
Ехххх Скорпииии.така се надявах да ни зарадваш.Няма нищо до като не дойде има надежда.
Пфууу и при нас е студ.как ще ходим до нашите днес не знам.

# 613
  • Varna
Добро утро и Честит имен ден на всички именници Hug
Скорпи надявах се да повлечеш крак, но съм сигурна че скоро ще видиш двете черти Hug
Аз направих един тест и е -, имам 4 дни до Ц,ако имаше Б щеше да покаже Sad
Вече си мисля, че просто няма да стане:(((. Ох стига съм се оплаквала и аз Blush
Екзакли честит имен ден на детенце! Да ти е жива и здрава и скоро да е кака Praynig

Последна редакция: сб, 07 яну 2017, 10:33 от Valentina Dragancheva-Encheva

# 614
  • София
Честит Имен Ден на празнуващите.
Екзакли да ти е здраво детенце и да се сбъдне твоето пожелание.   Hug
И в моето семейство днес празнуваме моят татко е именник.

Общи условия

Активация на акаунт