Да изпратим старата година с двучертичкова лавина! - 321

• 28 650
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Как сте момичетааа? Честито на виделите 2 чертички (не съм чела цялата тема) Пожелавам ви сбъдване в най-скоро време на бебешорската мечта!!!!Вие го заслужавате Идвам и специално да ви наръся със розовко ,че след няколко дена няма да има  Mr. Green

# 616
  • София
Орхидейка, пъхам се под твоето розовко да го рина като снега навън, че с моята странна О по никое време ще имам нужда. Мъничко остана и скоро ще гушкаш бебка и ще ни замеряш с памперси! Simple Smile

Крю, ти как си? Надявам се се чувстваш добре и с голямото коремче сте някъде на топло и уютно, пък скоро с вързопче да гледате снежинките  bouquet

Hug на всички!!

# 617
  • Varna
И аз се пъхам под розовкото,много ми трябва Hug
Скоро с бебка ще се гушкате, малко остана Wink

# 618
  • София
Дея, още сме си 2в1  Simple Smile. Не иска да излиза в това студено време. Получавах няколко фалшиви тревоги, но като е за първи път и не знаеш какво да очакваш. На 14 имам рд и като гледам купона ще е в болницата  Joy Стискам палци на всички, следя ви изкъсо  Wink
Наръсвам и аз с розов прашец, но съм от телефона - наръс, наръс, наръс...

# 619
Здравейте момичета, надявам се сте добре и на топличко в този студ  Hug
Аз пък обичам снега и ме е яд че съм вързана вкъщи  Crossing Arms
Деялиа, как си, мила, как е д-то? Много те мисля и дано си добре и си почиваш с чайче в ръка! Вълнуваме се да ни разкажеш за прегледа в понеделник, сигурна съм, че ще е прекрасен Simple Smile
Дея, благодаря ти че ме мислиш, подобрявам се ама още си ме боли здраво и целодневно съм странично лежаща на дивана, добре че работата ми е такава че мога да я върша в това положение  Mr. Green Иначе нищо ново, чакам си прегледа и така  Whistling

# 620
  • София
Крю, браво на вас, че си кротувате в това време. Наистина мъничко остана, броени дни, толкова вълнуващо! Ние се вълнуваме за теб, пък представям си какво ти е на теб Simple Smile А 14ти е прекрасна дата, мой много скъп човек е роден тогава, и ми е много любима. Пък сега ще я направите и още по-прекрасен момент! Пълня джобовете с розовко, леко и спокойно раждане и да ни се похвалиш после!  Hug
Дея, мила, радвам се, че си добре, надявам се само да си се натъртила и в понеделник съм сигурна, че така ще те зарадват на прегледа, че ще забравиш всичко, което те боли. Прегръдки!

# 621
Здравейте момичета, нещо не съм получавала известия , че сте писали от вчера, добре че влязах да проверя и ми се сториха  доста странички и аха аха да се зарадвам  smile3506
Крю, кротувайте си . Не знам къде живеете, но при нас във Варна си е страшно, лека полека се нормализира обстановката.
Надявам се да има останало розовичко , макар и за след месец да ми трябва  stork-girl Орхидейка , за кога сте планували събитеието ? Надявам се да мине леко ! Hug

Скорпиииии  Crossing Arms защо така , много е неприятно. При мен последните месеци ако помните беше така , бави се бави и накрая идва. Дано все пак при теб да не е същото а теста да е бил смотан или все пак да е било рано  Hug
 Аз съм си на работа , гърдите ми си растът всички сме доволни  newsm44
Пожелавам късмет на всички , дано по празниците сте сътворили някое малко чудо.  newsm17 newsm17 newsm17

ПП: Екзактли , да ти е жива и здрава именичката , много да ви радва и да си носи с гордост името .
ММ също е именник днес , черпя ви за негово здраве  Wine Glass beer3 кой каквото обича.  newsm53
И още едно нещо, за което се извинявам защото не е тук мястото ,но малко се отчаях. ако някой има  някой познат който да продава апартамент във Варна нека ми пише на лично . Извинявам се още веднъж  Weary

Последна редакция: сб, 07 яну 2017, 15:13 от Силвия Атанасова_552024

# 622
Здравейте и от мен  Hug
Скорпии,дано все пак да не е отчел,стиснала съм палците  Praynig Hug
Екзактли,да ти е жива и здрава именничката и много скоро кака  Hug
Дея,да се оправяш бързо  Outta Joint
Ако е останал някакъв прашец,събирамм и се надявам да сме хванали о  Praynig
Леко раждане на Орхидейка и Крю  Heart Eyes Hug
Стискам силно палчета за всички  bouquet

# 623
Moмичета ,как гинеколозите разбират,че цикълът наближава?
Преди два дни ,АГ ме преглежда с вагинален и каза ,че до дни ще ми дойде. Действително имам 3дни дотогава. Разбира се ,ако не реши да закъснява . Wink
Но мен така ме болят гърдите ,през блузката директно ми дразнят ,а не са големи . През първата ми бременност беше така.
Не може ли вместо цикъл да чакам бебе  newsm78 ? Докторката беше мнооого добра ,страхотен специалист ,не се съмнявам в нея ,но как се познава ,че ще идва скоро? И след това заключение да се надявам ли да се е случило ? Rolling Eyes

# 624
Здравейтееее, надявам се, че всички сте някъде на топличко, аз не се осмелих да излезна днес  Rolling Eyes
Скорпи, много моля по-полека със снежното разчистване, защото ако цикльо не идва заради това, за което всички се надяваме, не е хубаво така да се товариш! За лейдито, въобще не ме интересува, че е отрицателен, ако не си забравила на мен кога чак ми отчете  Naughty  Hug Стискам силно палци!
Тонче, тез симптоми с гърдите са си баш типични бремелски, по принцип.  Wink  Rolling Eyes Ранния тест дори и да излезе отрицателен, нищичко няма да значи. Пий Дуфастона, щом ще ти е по-спокойно така. Кой ден ти е днес?
Exactly, да ти е жива и здрава именичката, и много скоро да я направите кака !  bouquet
Честито и на всички останали празнуващи днес, много ми се иска да можех да пийна една чаша вино по случая ама нъц  Grinning
С малката чакаме ММ да ни донесе торта, че мама има РД днес, и понеже няма как да сме с нея, поне да се почерпим подобаващо   eat
Хриси, хубаво да се обличате, дано не трябва много надалеч да ходите !  cold
Вале, много е рано, ще ти дърпам ушетата! Знаеш колко е несериозно ранното тестване  Naughty
Орхидея, Крю, с нетърпение ги очаквам вашите разкошотийки!!!  Hug Hug
Силве, ти не беше ли харесала един апартамен много ? Аз мислех, че сте приключили с търсенето  Confused За съжаление не мога да помогна ..
Етоалче, как сиии  Hug
Танче, мисля че по дебелината на маточната лигавица разбират, но не съм твърде наясно  newsm78
Пуфе, чак сега видях - честно казано не съм сигурна, но не виждам защо да не преглеждат и небременни. Това пише на сайта им
Скрит текст:
Медицински център "Фемина" е лечебно заведение за специализирана извънболнична медицинска помощ с основна насоченост към бременността, майчинството и проблемите на жената в различните й възрасти.
Центърът осъществява пълния обем извънболнична медицинска помощ в акушерството и гинекологията, както и редица високоспециализирани и тясно профилирани дейности, които изискват специална апаратура и квалификация.

# 625
Днес ми е 25 ден от 30-дневен Ц Simple Smile

# 626
Мери честит рожден ден  bouquet bouquet и много хубави моменти с любими хора и сбъднати мечти  Hug
Верано и Вики страхотни новини момичета все така хубаво да расттат бебчовците ви.
Аз малко късно се включих но цял ден премеждия ринах до сега сняг 😂един снегорин е минал и е решил да ме слее с пейзажа.Скапах се всичко ме заболя и Господ ми прати непознат комшия с гребло,куче и детенце  LaughingМного ми помогна (мм замина днес ) Явно упорството ми с малката лопатка и метличка е събудило съжаление.Та и след тоя мор ако не текна и без тест ще съм сигурна ,че има  baby_neutral LaughingОт ситринта не ми е цапало почвам да се раздвоявам.Ще почакам утре ако не дойде и ще се тествам или направо вторник на лекар защото това зацапване през ден нещо ми е странно .
Някоя каза че има болки в яйчника остра и аз усетих такава преди 12 дена през ноща .Беше странна силна и нетипична,но не се повтори.Дано не е някой задържан фуйки .
Съжелявам за дългия пост ама с тоз снежен вечерен фитнес ми се вдигна адреналина и станах словесна диария  Joy
Момичета на бързо ви прочетох и ще се връщам но ви пращам гушки и стискам палци да хванете я и да сбъднете таз бебешка мечта  Heart Eyes
Скорпи, аз бях, но после док каза, че не е спукан. Дано твоя се е спукал Simple Smile

# 627
  • Габрово
Добро утро момичета.
Цикъл още нямам само си зацапва по малко и не постоянно.Почнах да се изнервям .Такова чудо не е било при мен.Да идва ако няма б че ми писна ама много  Crossing Arms
Пожелавам на вас нищо подобно да не ви се случва.
Много ви благодаря дружина  Hug

# 628
Добро утро момичета.
Цикъл още нямам само си зацапва по малко и не постоянно.Почнах да се изнервям .Такова чудо не е било при мен.Да идва ако няма б че ми писна ама много  Crossing Arms

Добро утро скорпи 😊Извинявай сигурно си казала , но на коя дата го чакаше ?

# 629
  • Габрово
Добро утро момичета.

Добро утро скорпи 😊Извинявай сигурно си казала , но на коя дата го чакаше ?
На 6ти чаках 30 ден.Сега ми е 32 и няма нищо освен противно слабо зацапване и един отрицателен лейди тест.Нищо освен гърдите не ме боли даже корема ми спадна а беше подут  Thinking.Много изнервящо е невидението  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт