Да изпратим старата година с двучертичкова лавина! - 321

• 28 643
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро.
Орхидейка   вземам си от розовкото.Бллагодаряяяя.Леко да мине раждането.
Крююю постойте си на топличко още .Големи студове.Ако решите пък да се родите леко да мине.
Скорпи.ех дано е за добре.

# 631
Добро утро Simple Smile

Скорпи, я врътни още един  Hug

Орхидейка, Крю, леко раждане момичета. Здрави бебчета и накаакани памперси  bouquet

Аз снощи правих Престо, втората черта се появи след повече от 20 мин, най-вероятно изпарителна. Беше бая розова, не я снимах. Сутринта правих - беше.

26 ден от 30-32 дни ми е.. но си пия дуфастона 2х1 за мое успокоение. Дано не бъркам  Thinking

# 632
  • Стара Загора
Благодаря момичета :* Тончету сак нака розова и е изчезнала ли? Имаш ли снимка. Не ги правете тия.престо аз мн ги мразя,много момичета се оплакват от тях ,явно кофти партида.

# 633
Тончето ме вдъхнови ,но да взема и аз ли да пробвам  newsm78
Надеждата последна умира Sad
Дори,доки след като каза ,че ще идва скоро...

# 634
Боже само от момичетата в тази група какви пари са направили компаниите за тестове за бременност  smile3505
 Но въпреки това и аз съм от " слабите" и ако ме човърка се тествам постоянно, пусто женско нетърпение и любопитство  smile3511
Скорпи , сега сериозно и аз бих се тествала , защото е странно, варианта е като мен да те бави и да си тръгне после, ако поради някаква причина лигавицата ти не  се е удебелила достатъчно навреме. Другият вариант за който по- се надявам е  EFP
Успех на всички момичета  newsm51

# 635
  • Габрово
Врътнах и теста втория ами нема никой ни черта ни Ц  Joy Почва да ми е смешно от толкоз напрежение вече ми изби фазата  Mr. Green
Тонче хайде да ни зарадваш ти аз като не успях. Hug
То мойто някакъв филм,имам два дни до края на  м по календар и три изкарани в зацапванка  Laughing баси цикъла нема такъв какво му стана не знам  hahaha
Някой имал ли е такова чудо  сега да сподели  Rolling Eyes
На два дни закъснение всеки тест би хванал нали  newsm78 тествах се с някакъв лейди тест , отзиви имате ли от него.

# 636
  • София
danger#scorpion@, на мен ми се случи миналия месец, като подозирам, че не съм имала овулация. Не знам до колко това има нещо общо де.
На два дни закъснение според мен всеки тест ще хване, но дано да бъркам.  Praynig

Моята надежда се изпари, след отрицателния тест на 6-ти, днес ми дойде. Tired

tanya27, ton4etyyy стискам палци за тестовете.  bouquet

# 637
  • Габрово
Бузанче съжелявам  Sad  Hug
Другия месец дано се зарадваш и да не ти идва до края на годината.
Почнаха да ме режат я-те на работа съм тук е студ голям  Close

# 638
Скорпи, никога не съм ползвала Лейди, той май не е от чувствителните? Дано скоро се разбере какво се случва, че в момента си в едно никакво положение  Confused
Тонче, виж че нищо не разбра от тоя тест..  Изчакай още поне 2 дни, рано е още!
Таня, и за теб малко търпение  yes
Много ви стискам палци, дано това дълго затишие е предвестник за сериозна двучертичкова буря  newsm03

Пускам анкетата, ако съм изпуснала нечие заглавите, да сигнализира Simple Smile

newsm80 newsm80 newsm80

# 639
Здравейте  Hug Hug
Днес и аз съм от лаптопа,та веднъж да използвам иконката за прашеца,ако е останал  newsm79 newsm79  Mr. Green
Скорпи,мисля,че би трябвало да хване,но пък,ако си имала късна о  Thinking Другият вариант е да се позабави малко,при мен така цапа и след това дойде,но аз съм с проблемен ц,та не съм много за пример,но все пак силно ти стискам палци да се окаже друго  Hug Praynig Hug
Тонче,аз също имах изпарителна на Престо  ooooh! След това следващият беше отрицателен,ама много тъпо става така,защото ти дава някаква надежда  Crossing Arms Стискам ти палчета все пак да не е засякло още  Praynig Hug
Бузанче,дано това да е първият и  последен ц за тази година  Hug
Таня,дано да не ти дойде ,док според мен е видял удебелена лигавица,но ти ,ако си б ,толкова рано едва ли ще се види нещо,така че докато не дойде ,няма да пускам палците  Party Hug
Комалче,добре съм  Hug Ти как си?  Hug Hug
Аз след онзи ден,когато имах супер положителен тест за о,като досега не съм виждала такъв,реших повече да не си купувам,защото не искам пак да започвам да се вманиачавам и да се вкопчвам.С ММ си се обичаме,пък то ако има да става,ще стане  Simple Smile
Стискам палчета на всички  newsm51

# 640
 Чертата сутринта не беше изчезнала, а до нея се беше появила нещо като скобичка хахаха  и ММ го изхвърли да не се взирам само Joy

Гърдите са ми уголемени и леко чувствителни, но със сигурно болката от онзи ден и вчера сутринта я няма. Зверски си ме боляха.. Сега след 4 хапченца дуфастон ги пипам без проблем. Вчера не можех да ги докосна  newsm78

# 641
И аз съм имала изпарителна на Престо, даже няколко пъти го вадих от кофата за боклук да проверя дали наистина я има  Embarassed  Embarassed Embarassed Като някаква откачалка се чувствах  Crazy На другия ден като повторих, беше перфектно отрицателен  ooooh!

# 642
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile

Относно Престото - наистина мисля, че засича малко по-рано от останалите нормални тестове, но тази изпарителна е просто откачена работа. Ей сега навръх Коледа направих един, изпарителната беше толкова отчетлива, че направо ми се зави свят да си помисля, че най-накрая е станало. Отидох в банята да направя втория от опаковката и какво да видя - дошло ми с пълна сила, и то 2 дни по-рано.  Crossing Arms Вече бях отворила теста, направих го ей така за да не го изхвърлям неизползван и пак си имаше същата изпарителна... Аз докато не видя втора черта с цвят, а не само някаква сянка, не вярвам на нищо!

Успех момичета, но наистина, не се взирайте прекалено много, че после разочарованието е много гадно. Ако ви съмнява изчакайте и направете пак на другата сутрин. Аз вече правя тест най-рано един ден преди датата на Ц. Ако не покаже си чакам да си дойде и така. Дано наистина както казва Комалка, това затишие да е предвестник на голяма двучертичкова буря.  Hug за всички!

# 643
Здравейте  Hug Гласувам за последното предложение  Peace
Скорпи, в края на август имах като твоя случай , същите гадни усещания изнервящи и даващи надежда за положителен тест.  На 5ти ден закъснение  (и след писане в една от темите във форума )реших да направя Шуър. ...категорично отрицателен тест  Crossing Arms и минути по -късно цикъла си дойде  #2gunfire
Края му и началото на другите 2 Ц  бяха също странни  (коментирали сме го тук) с кафяво течение . Явно заради бебеправенето стават такива недоразумния.....  Даноооо, този  тест да ти е отчел грешно  Praynig
Престо : явно при мен не е дал дефект ....перфектнооооо отрицателен...даже не се и зачуди дали да ми покаже изпарителна, но така е по -добре ....да не се кьоря има ли -няма ли . Директно в казана отиде.
Желая късмет на всичкииииииии и аз искам положителни тестове да гледам  Praynig Hug
На 3ти ден антибиотик съм .... и 10 мин след приема му ....погледа ми се събира. #Crazy  ..гледам да лежа  Crossing Arms
................................
Във форума има тема за Ин витро Стефанов в Ст.Загора, дали някоя от вас е ходила на Обикновен преглед там ? И дали имате мниние за д-р Стефанов  Rolling Eyes
Ще се запиша да следя темата, но първо да питам тука ....щото тук съм си в къщи  Crazy Peace

# 644
На мен ми предстой лечение с флуозамин, след като ми свърши цикъла. Лечението се очертава 6 дни, като това се пада 12-ти ден от Ц. На 14, 15-ти ден ми е О. Има ли смисъл да се пробваме този месец след лечението или да го отписвам  newsm78. Ще поръчвам и лубрикант Консийв плюс. На мен не ми се отлага, но ако се наложи...

Общи условия

Активация на акаунт