Да изпратим старата година с двучертичкова лавина! - 321

• 28 634
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
В какъв смисъл да са еднакви?

Първият тест го правих онзи ден към 17ч. втората черта се появи след 1 час някъде, розова виждаше се хубаво. Като го погледнах на сутринта беше така + някаква скобичка хаха

Вчера сутринта правих втори, с първа урина и ми се струваше, че виждам сянка, ама сянка.. Не розова черта, не друго.. И след 1-2 часа и аз не знам колко се вижда много бледа черта.

Контролните и на двата теста са супер наситени и са си ОК.

Както и да е, няма да спамя темата с моите глупости  Joy Няма къде да бягам и ако сме успели, само се моля този път да е до Финал.. Не искам пак драми и БХ..  Praynig Praynig Praynig

# 661
В какъв смисъл да са еднакви?

Първият тест го правих онзи ден към 17ч. втората черта се появи след 1 час някъде, розова виждаше се хубаво. Като го погледнах на сутринта беше така + някаква скобичка хаха

Вчера сутринта правих втори, с първа урина и ми се струваше, че виждам сянка, ама сянка.. Не розова черта, не друго.. И след 1-2 часа и аз не знам колко се вижда много бледа черта.

Контролните и на двата теста са супер наситени и са си ОК.

Както и да е, няма да спамя темата с моите глупости  Joy Няма къде да бягам и ако сме успели, само се моля този път да е до Финал.. Не искам пак драми и БХ..  Praynig Praynig Praynig
Мисълта ми е такава, моя приятелка която е бременна в момента като си направи първия тест втората чертичка и се появи след час или просто тогава се е видяла когато е изсъхнал теста(шуър чек) , та според мен е възможно да ранен етап втората чертичка да се появи по -късно . Ако на втория тест е макар и малко по розовееща , може би имаш сериозна заявка за успех 🤗 Просто още не съм се разсънила и може да пиша малко неадекватно 😂Пожелавам ти късмет и дано се е получило 🍀

# 662
Благодаря ти, Силвия Simple Smile Не съм сигурна, каква е разликата в наситеността и дали я има, ММ изхвърли първия  Joy 

Нямаме ли тестващи се днес? Бъдещи мамчета на прегледи? Крю, Орхи, да не родихте вече, 9-ти ми се струва прекрасна дата за поява на бебчета Simple Smile ?

# 663
Добро утро.
Тонче Hug Hug Hugхайде чакаме чертата да стане още по розовка.Не вярвам да е изпарителна.Силно стискам палци.

# 664
Добро утро  Hug
Тонче,изчакай още ден-два и пак направи .И аз имах изпарителна,но беше една и не розовееше толкова,много си съмнителна  Praynig Hug
Хрисче,добре,че имат камина,че без ток -ужас  ooooh! Ние май заедно вървим,няма да чакаме ц  Praynig Hug
Мини,дано да не дойде  Hug
Ливче,дано на прегледа да се види,че всичко е наред и скоро да стане чудото  Hug Hug
Комалче,Чери,Стормче,Вики,Пуфе къде сте?Как сте   Heart Eyes Hug
Стискам силни палчета за всички,който може да стой на топло,че е голям студ  #Crazy  bouquet

# 665
Добро утро и от мен мамчета прекрасни! На мен преди малко ми тръгна едно кафяво...

# 666
Здравейте, чета ви и аз ама не смогвам по-честичко да се включвам Simple Smile
На всички чакащи О. , както и на всички тестващи се, стискам палци и пожелавам успех  bouquet
danger scorpion, ти ли беше с голямото закъснение, дано да е от онези късметлийските закъснения  Party
За Престо много ви четох в тази, предната тема и другата тема за Б. и стигнах до извода, че ако стигна до тест май няма да е Престо  Laughing Имам чувството, че даже нарочно са ги направили да дават някакви черти, та да може повече да се купуват и да се реализира по-голям оборот. Ама с тези залъгващи черти, баш си плачат някой да подаде оплакване за дефектна партида, може ли такова нещо...
Някой по-нагоре спомена, че се е тествал с Лейди Тест - аз сега съм си взела такива само че за ову, понеже само такива имаше в най-близката аптека. Е, ами не съм доволна изобщо - дори бледите им черти са супер бледи в сравнение с Овю-то, ама така както съм тръгнала с все отрицатлени тестове, ще си изхарча тази опаковка и ако нямам +, ще търся Овю отнякъде да продължа с него. Имам и един тест за Б. от тези на Лейди, запазила съм си го, дано да успея да го ползвам, че правя на 1-ви ден от закъснение тест.
И един сега лаишки въпрос, ама то вече какво ли не чуденки ни минават през главата  Laughing Възможно ли е ову тест да се повлияе от тренировки, в смисъл, че човек се поти, движи и възможно ли е това да повлияе на наситеността на чертата  Laughing, че няколко дни все се случваше след тренировка да ги правя. Като за капак помагах вчера на мм да си проправим път до колата, да я откопаем и разледим вратите и изненада - не пали, язък за фитнеса Laughing Както и да е де, но в резултат на снегопочистването и тренировката, мисля, че нещо съм се претоварила и вечерта имах съвсем съвсем бледорозово една-две капки  Sad. Не знам какво трябва да значи, ако не правехме опити нямаше да му обърна внимание, защото е супер незначително или щях да помисля, че може да е дошла О., но О. теста е отрицателен.
Оплаках се  Laughing, оставям ви, да може някой да се похвали след мен  Wink

# 667
Almond eyes,не мисля,че натоварването влияе на резултата,важното е да не пиеш течности и да не ходиш до тоалетна два-три часа преди това.Аз също правих Лейди за о миналият месец,но бях с късна о и засече на 21-ви ден,но имаше ярка черта.Според мен ги продължавай ,дори и да са Овю  Hug
Мини,ехх,жалко,дано не се засили и да има друго  Hug

# 668
Здравейте, чета ви и аз ама не смогвам по-честичко да се включвам Simple Smile
На всички чакащи О. , както и на всички тестващи се, стискам палци и пожелавам успех  bouquet
danger scorpion, ти ли беше с голямото закъснение, дано да е от онези късметлийските закъснения  Party
За Престо много ви четох в тази, предната тема и другата тема за Б. и стигнах до извода, че ако стигна до тест май няма да е Престо  Laughing Имам чувството, че даже нарочно са ги направили да дават някакви черти, та да може повече да се купуват и да се реализира по-голям оборот. Ама с тези залъгващи черти, баш си плачат някой да подаде оплакване за дефектна партида, може ли такова нещо...
Някой по-нагоре спомена, че се е тествал с Лейди Тест - аз сега съм си взела такива само че за ову, понеже само такива имаше в най-близката аптека. Е, ами не съм доволна изобщо - дори бледите им черти са супер бледи в сравнение с Овю-то, ама така както съм тръгнала с все отрицатлени тестове, ще си изхарча тази опаковка и ако нямам +, ще търся Овю отнякъде да продължа с него. Имам и един тест за Б. от тези на Лейди, запазила съм си го, дано да успея да го ползвам, че правя на 1-ви ден от закъснение тест.
И един сега лаишки въпрос, ама то вече какво ли не чуденки ни минават през главата  Laughing Възможно ли е ову тест да се повлияе от тренировки, в смисъл, че човек се поти, движи и възможно ли е това да повлияе на наситеността на чертата  Laughing, че няколко дни все се случваше след тренировка да ги правя. Като за капак помагах вчера на мм да си проправим път до колата, да я откопаем и разледим вратите и изненада - не пали, язък за фитнеса Laughing Както и да е де, но в резултат на снегопочистването и тренировката, мисля, че нещо съм се претоварила и вечерта имах съвсем съвсем бледорозово една-две капки  Sad. Не знам какво трябва да значи, ако не правехме опити нямаше да му обърна внимание, защото е супер незначително или щях да помисля, че може да е дошла О., но О. теста е отрицателен.
Оплаках се  Laughing, оставям ви, да може някой да се похвали след мен  Wink

На мен няколко месеца подред ми прицапва такова и аз си мислех че е О , но е на хормонална основа при мен , което не значи че при теб е така просто споделям 😉А може и тестовете за О да не са отчели нещо , аз съм малко скептична към тях 😊

# 669
Eтоалче ,да ще чакаме по едно и също време.Каквото стане  Praynig Hug Hug Hug
Almond eyes,Етоал ти е дала отговор мисля като нея.Ако си спазила правилата  ,физ натоварвания не би трябвало да влияят на тестовете за О.Аз ползвам Китайски от Ибей и съм доволна за сега,засякоха ми О с много хубави наситени черти.Ще видим след две седмици резултата.

# 670
  • София
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7

Скрит текст:

ghost_lights, първи ден на МЦ 10.12., предполагаема О 27.12., Тест/МЦ 11.01. fingerscrossed
Valentina Dragancheva-Encheva, първи ден на МЦ 12.12., предполагаема О 26-28.12., Тест/МЦ 11.01. fingerscrossed
hriskag25, първи ден на МЦ 14.12., предполагаема О 4-5.01., Тест/МЦ 17.01.
deedee87, първи ден на МЦ 19.12., предполагаема О 03.01., Тест/МЦ 18.01.
Соренда, първи ден на МЦ 24.12., предполагаема О 05.01., Тест/МЦ 21.01.

# 671
Мини, съжалявам ако е Ц! Hug
Тонче, много се вълнувам и за теб! Вземи си някаква друга марка тестове и качи снимка и ние да поумуваме Wink Стискам палци- няма да ти идва! Hug

# 672
  • Varna
Добро утро Hug
Момичета, искам ди ви питам дали тистовете тип линтичка дават изпарителни чертички като престо?
Тонче и от мен имаш палчета Hug
Бременелките пазете се  на това време Praynig
Хайде чакаме++++, няма ли някой да се похвали Hug

# 673
Мини, съжалявам ако е Ц! Hug
Тонче, много се вълнувам и за теб! Вземи си някаква друга марка тестове и качи снимка и ние да поумуваме Wink Стискам палци- няма да ти идва! Hug

Верано, ще правя Шуър, най-рано в сряда Simple Smile

# 674
  • София
Здравейте момичета!
Étoile благодаря ти, че така ни мислиш  Hug При теб как са нещата? Кога НЕчакаш?
Аз съм на УЗ чак на 16-ти и се чудя как ще издържа до тогава. Постоянно се чудя дали всичко е наред  #Crazy Довечера с ММ сме на консултация с генетик от Надежда, заради онази негова хромозома и ми се е свило едно такова  Shocked Иначе си ходя на работа, но малко ме притеснява вече този студ. Струва ми се, че започва гърлото да ме дразни, но дано ми се размине. Хем ми се иска да си взема болничен и да не рискувам в този студ, хем ми е неудобно заради колегите. Имаме сериозни промени в графиците и ако изляза почивките за другите значително ще намалеят  Sad Много неприятна ситуация  ooooh!
ton4etyyyв сряда да се разсеят съмненията и да развееш  EFP при тези розовелки, за които писа не знам как се сдържаш да не направиш още от някоя друга марка. При мен в първите минути там където трябваше да е втората чертичка се появи някаква сянка (без цвят). Казах си че полудявам и го скрих в шкаф за да видя след 5 минути дали все още я виждам. Не издържах и 3 минути и извадих от шкафа - беше вече леееко розова, но толкова бледа, че мислех че е изпарителна. След още 5 минутки се понасити малко, но си остана съвсем бледичка. 
danger#scorpion@ какво става? Стиснали сме палците и чакаме да пишеш.
Доста време мина без положителни тестчета и се надявам сега да има много голяма вълна от  EFP Стиснала съм здраво палци за всички  fingerscrossed Не пиша много често, но ви чета всеки ден! Даже ММ днес ме обви за луда - със ставането във форума  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт