Да изпратим старата година с двучертичкова лавина! - 321

• 28 632
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Вале, те всички тестове са лентички. Просто някои са в пластмасови кутийки, като Престо, Шуърчек и тем подобни. Кога мислиш да се тестваш?  fingerscrossed fingerscrossed
Тонче, стискам палци за Шуъра, ама за него наистина трябва да устискаш до сряда  Hug
Мини  Hug
Хриси, Етоал, ще се пръсна от вълнение покрай вас  newsm53
Чери, аз те съветвам да не ги мислиш колегите, ще се оправят. Ти и бебченце сте най-важни сега! Много добре да мине срещата с генетика и да се поуспокоиш.  Hug

# 676
  • Varna
Комолче аз днес пак  правих тест Клиър  и имаше бледа чертичка  на 3 мин са  появи, но може да е изпарителна. Ще чакам до датата на МЦ и пак ще правя тест Wink

# 677
Комолче аз днес пак  правих тест Клиър  и имаше бледа чертичка  на 3 мин са  появи, но може да е изпарителна. Ще чакам до датата на МЦ и пак ще правя тест Wink
Ааааа, бързо дай да видим! На третата минути звучи прекрасно !  newsm53

# 678
Стискам палци да ни зарадваш .  Praynig аз се тествах вчера също с Клиър Naughty
пп утре съм на второ мнение при една много мила докторка. Стискайте палци да се видим ,защото ми предстои М .  ooooh!

# 679
  • София
Здравейте момичета! Simple Smile

Надявам се всички да сте добре, да сте здрави и да сте някъде на топло и хубаво!

Относно темата с тестовете, аз последните няколко пъти получих много ясни изпарителни на Престото, чак се стреснах да не е нещо по-хубаво. НО на тези тестове по принцип пише, че ако нещо се появи след 10-тата минута да не се счита, защото теста се окислява от въздуха и всичко може да се покаже. Така че ако е минал 1 час след правене на теста и нещо се види, аз лично не го зачитам. Ставало е при мен и никога не е било Б  Cry

Вале, така да се вълнувам! Искам да я видим тази твоя чертичка, че са ни зажаднели очите за + тест вече, от колко време не се е случвало. Мисля, че последните бяха на Шоколадчето и Мъфинчето, от тогава вече мина време, искаме бебетааа!

Лигавя се малко, но днес съм в изненадващо добро настроение. О при мен мина, този месец беше много странна, но ние направихме каквото трябваше и ще се разбере, Нечакам на 20ти. На 17ти съм на преглед и поне да започнем годината с добри изследвания, или ако има нещо бързо да го изчистим, само на това се надявам. Успех на всички лекуващи се и всички гонещи, и на всички като цяло!  Hug

# 680
Вале, хайде да повлечеш крак и да е за честитене  Hug Hug bouquet

Аз хич не се суетя, не ми се прави тест  Joy Спокойно ми е на душата, нали пия дуфастона.. Болен мозък съм и винаги съм си мислела за тоя прогестерон, а не съм го изследвала на 7ми ден след Овуто. Сега знам, че ако сме успели този месец, поне си го пия него и чувствам вътрешно спокойствие. Ако в сряда няма нищо го спирам и чакам да дойде, после ще го мислим.

# 681
Вале,прекрасно,охххххх много се вълнувам.Дай да видим.
Аз да ви кажа никога не съм правила Престо,то тук в ншия град не знам даже дали продават.само Шуър  с дъщеря ми когато забременях ,то тогава си беше ярка втора черта.Все лентички правя и съм на принципа че дори и да има нещо когато е в подходящото време и те отчитат.
Комалче Hug Hug Hug Hug
Чери,прецени си състоянието,на твое място не бих рискувала и в този грип да стоя в контакт с много хора.Не знам какво работиш и ща за колеги са ти ,но не се чувствай виновна да излезеш в болнични Hug Hug рано или късно ще трябва да свикнат че ще отсъстваш за повечко време. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 11:53 от hriskag25

# 682
Здравейте и от мен, мили момичета!
Валентинке, на третата минута си звучи супер! Дай да видим това тестче! Стискам палци да не в изпарителна!
Както обясни и Чери, моята втора чертичка също  се появи едва едва първоначално и аз се чудех има ли, няма ли.. Пък си беше истина! Така че силно се надяваме да е най-хубавото и при теб!
Таня, успех утре с прегледа! Чакаме добри новини!
Етаолче, Хриска, аз също като Комалче ще се пръсна от вълнение! Вярвам, че сте хванали яйцата! Стискам силно силно палчета!
Тонче, дано шуъра наистина покаже две чертички! И дано не са изпарителни тези, които си видяла!как се сдържаш .. не знам Simple Smile)
Мини, дано това зацапване спре и да НЕ дойде!
Чери, успех довечера! Знаеш колко много стискам палчета за вас!
Алмонд, да хванете О! Продължавай с тестовете!
Стискам много палчета на НЕчакащите и гонещи О!
На бременилките - стойте на топло и почивайте повече, че голям студ.. Ужас!

# 683
  • Varna
ММ изхвърли теста, аз се взирах цял час като незнам каква Joy

# 684
  • София
Вале, моя кейс беше същия миналия месец, и ММ ми изхвърли първия тест, че останах без очи от него, така че те разбирам Blush Но пустото Престо си беше с изпарителна и нищо. Наистина както казват момичетата започвам да ги предполагам, че нещо ни ментят  Joy

Направи още един когато решиш и си готова, ама веднага да ни кажеш. Това твоето не ми мирише на изпарителна!

# 685
Аз пък съм правила до сега и Престо, никога не са ми давали отклонение. Може да е до партида наистина и да съм попаднала сега на фалш. Но реално си е след указаното време и няма да са ми виновни те, ако се надявам напразно, така че пак не са в грешка те в моя случай Simple Smile
 Шуърът си е най-сигурен, но за ранна диагностика е пълна греда. Засече ми с доста по-бледа черта от контролната, при която ако не се бях нагледала на тестове тук, със сигурност щях да се чудя бременна ли съм, дали не е изпарителна даже,  а ЧХГ ми беше 65  Crossing Arms

Момичета след 2 БХ изобщо не ме блазнят + пикливи тестове, от там и търпението ми.. Преди се надявах да видя 2 черти (около година и половина близо) сега се надявам да е за цялата бременност.. Аз затова и никога не гласувам за заглавия на темата, които съдържат нещо свързано с желание за две черти, че видях че тези две черти може и да са по-голямо разочарование от идването на Ц без да си ги видял Simple Smile

Успех на всички и дано сбъднем мечтата си скоро  Hug Praynig Praynig Praynig

# 686
  • София
Комалче и Вики благодаря за палчетата и подкрепата - много ми е нужна!  Hug Hug
Хриска и аз все така съм съветвала бременелките, но сега като става въпрос за мен... Иначе колегите ми са много готини и толерантни. За това и ми е кофти така да ги натоваря. Самата работа пък спокойна. Само прекия ми ръководител и една колежка знаят. Вече започва да личи, но под бюрото все още на са забелязали коремчето  Grinning а като стана се крия в дълга жилетка  Embarassed   
Вале стискам палчета и аз и чакам с нетърпение снимчица на следващия тест! fingerscrossed
ton4etyyy права си, че двете чертички не са гаранция за нищо. При 2 неуспешни бременности аз още треперя дали всичко ще е наред. Най-голямото треперене беше около 10 г.с. за да не стане като миналия път  Sad И това мина, притененията намаляха, но пак треперя всеки път преди преглед.  Стискам ти палци за положителен тест и ти пожелавам след като ги видиш да се радваш на безпроблемна бременност до финал!

# 687
  • Varna
Благодаря ви момичета, като се знам какъв карък съм най-вероятно пак е изпарителна #2gunfire

# 688
Вале, не знам кой ден ти е, не запомних по-точно, но ако си със закъснение или близо до Ц прави шуър, за да си сигурна или кръвен Simple Smile  Hug

# 689
Благодаря момичета, спазила съм условието да не пия течности и да не ходя до тоалетна няколко часа, така че явно тестът просто си е -, не е от тренировките.

Общи условия

Активация на акаунт