Да изпратим старата година с двучертичкова лавина! - 321

• 28 518
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Varna
Тонче, още нямам закъснение. Ц ми варира 28-29-32 дни.Редуват се. Днес ми е 29ден. А нечакам попринцип на 11.01. Така че имам два дни Hug

# 691
Здравейте мацки  Heart Eyes

Аз спрях дуфастона преди 3 дни, теста от днес е отрицателен, а вчера ми зацапа..няма да е този месец явно  Crossing Arms Вале стискам ти много палчета  Praynig трябва да видим все две черти преди да е свършила темата

# 692
Гоустче, моята история е същата, спрях Дуфастона преди 2 дни и днес ми зацапва...но е едно такова много воднисто кафяво. Аз никога не съм си правила тест.

# 693
  • София
Здравейте момичета!
Хапнах, че умирах от глад и сега да ви разкажа за прегледа. Всичко мина чудесно, лекарката беше много подробна в обясненията и не се наложи да задавам много въпроси. Няма аномалии в събота трябва да отида да се видя с генетика. Пораснали сме и не е сигурна ,че е рано обаче май ще е момиче. Не се видя хубаво ,но и малчо не мърда, а беше спокоен и може да е скрил важната част. Вълнението ми дойде много днес. Винаги съм мечтала за момиче ,а ако щете вярвайте говоря само в мъжки род не мога да се спра. Но стига за мен.
Да си кажа ,че чакам да ни пише Деялиа и тя май беше днес на преглед. Дано и да няма вече болки от падането.
Тончето ,Скорпи и Вале чакаме и стискаме палци.
Етоалче и Хриска  Hug
Чери успех на консултацията.
На всички момичета желая освен да видят положителни тестове също леки и успешни бременности. Както си говорите това е най важно.
Дея   Hug  ще чакам 20- ти с нетърпение.

# 694
  • София
Пуфе, много ме зарадва, наистина! Страхотно е за прегледа, радвам се,ч е растете и се чувствате добре. Да пишеш пак в събота, макар че съм сигурна, че всичко ще е наред! За сега честити ти розови гащи, да започвате скоро да ни ръсите, а пък ако ти сменят цвета на гащите в последствие, важното е да е здравичко! Леко бременеене!

Дея, изобщо не съм те забравила, но предполагам,ч е прегледа ти е по-късничко? Надявам се и при теб нещата да са добре вече, да не те боли д-то и да ти е спокойно. Пиши ни после, че те мислим и много се вълнуваме!  Hug

А за 20-ти - аз някак си имам вътрешното убеждение, че този месец няма да е нашия и че няма да е станало. Надявам се с доки да пуснем още изследвания и да има някаква яснота защо не става, та да пробваме и да го оправим. Вече съм на път и аз да си самоизпиша дуфастон и да видим какво ще стане.  Hug на всички!

# 695
Пуфенце, страхотни новини, много се радвам и не съм се съмнявала  Hug
Чакаме сега и Деялиа да се похвали  bouquet

Стискам палци на Тончето и всички останали да не ви идва и само положителни тестове този месец, да започнем ударно годината, и разбира се успешни бременности до финал  Heart Eyes

Аз все така си стоя на топличко. Днес се излъгах да отида до магазина, който е уж само на 3 минути от нас и беше голяма борба с преспите  ooooh! Май ще си покажа пак носа навън чак напролет  Laughing И да ви се оплача, че в наше село от два дни парно или няма, или е много слабо, зъзнем всички, добре, че ММ ми купи печка да си се топля  #Crazy Направо си е подигравка в тези минусови температури да не можеш да си затоплиш жилището  ooooh!

# 696
  • София
Дея не давам да идва не не не. Аз на усещания не вярвам . Много стискам палци да знаеш.   Heart Eyes

# 697
Пуфе, браво! Дано не е сбъркала лекарката и е момиченце, щом толкова го искаш! Сигурна съм, че и на двете ще се радваш еднакво, но да е здравичко Simple Smile Направи ми впечатление и на мен мъжкия род, с който говориш за бебо  Party Hug

И аз се чудех днес, дали да не си остана вкъщи и да работя от нас, но се престраших. Днес си е направо супер , сравнение със събота  Shocked

# 698
Здравейте момичета, много благодаря че ме мислите! Моят преглед е чак в 20:30 така че има време  Wink
Пуфе, страхотни новини, много се зарадвах като прочетох!  Hug

# 699
  • София
И аз си стоя на топличко и няма да ходя на работа за сега. Мисля и Биозин мама да си взема превантивно. Изпитвах ужас днес да не е кучи студ сутринта ,но ми се размина   Laughing   Joy

Тонче не знам защо така си му говоря и около мен всички ми се смеят.   Hug

# 700
Пуфенце, честити ти розови гащурки неофициално! Щом толкова искаш момиченце дано се потвърди на следващите прегледи! Важното е да е живо и здраво бебчето! Радвам се за хубавите новини от прегледа!
Деяалия, стискам палчета и за теб довечера! Да се върнеш и ти с добри новини!

# 701
Деялия,значи до 22ч чакаме отчет!
Пуфе, гледам и аз м. род спрягаш бебето, пък то може госпожица да е. Значи не съм само аз изкукала. Да поясня: толкова години мечтаех като ще имам дете да е момиче. Дори с ММ спорихме той вика момче по-добре се справя и живее, аз не. Да вметна обаче любимото ми име е мъжко, за сега Никола, май и КУкувиц споделяше същото желание. Изведнъж взе да ми се приисква мъжко, дали щото във ФБ все за момченца чета по -вдъхновени честитки..Знаете за мъжа в къщата, горда мъжка майка...някак по -авторитетно взе да ми звучи Laughing Хубавото е,че сега живот и здраве да стигнем до пол, каквото и да е, ще ме зарадва. В сайта за термин, има уж калкулатор за пол. Та ако съм го направила на 27 ще е момче, на 26- момиче. Ами като не знам сега дали на РД или часовете преди него е станало newsm62
Сторм, тя оная печка....дано стигне и до теб топлото, че с тия зиморничави котета...
Вале, дано не е изпарителна чертата, моите също се появява около 2-3 минута. Иначе Престо не ми е правил проблеми. Ама то и как да разбера, 2 пъти съм го пробвала, и двата бяха положителни и наистина си бях Б и двата пъти. Подкрепям, че е много гадно да те заблуди, много много коварно #2gunfire
Успех на всички Нечакащи, дано не дочакате Ц.  EFP
А на тези в любовен период им пожелавам бурни страсти luvbed
Бремелинките да си стоят на топло, да не гледат кантари и да си общуват мислено с бебчетата! preggo

# 702
  • София
Пуфенце, прекрасни новини! Честити предполагаеми розови гащи  stork-girl и дано се потвърдят на следващия преглед щом ти се иска момиченце! Иначе и аз като теб, все в мъжки род си му говоря пък и при нас предположението е за момиче  Grinning Чакам с нетърпение следващия преглед, за да кажат и да се поправя Grinning
Деяалия стискам палци и чакам  с нетърпение да споделиш хубавите новини.
Стормче много е кофти това с отоплението. Гушкай се с котките - те поне топлят доста  Grinning
Шоколадче как са при теб нещата? Кога си на преглед?

# 703
Чери, като чета по диагонал и за теб направо забравих  Embarassed Как си, до къде си ?
Аз съм добре, от както мина разговора с АГ в началото на годината се успокоих, нищо ми няма. Поетапно гърдите ми натежават, като махна сутиена, оххх. Една нощ пак за кратко се препотих и ми се разбърза пулса, но вече си имам схема. Завъртам се на ляво, бях чела така се подпомага работата на сърцето, дишам дълбоко и се успокоявам наум. За трети път ми се случва, но все по-бързо излизам от това състояние, вече вярвам в себе си, че всичко е ок. Гледам да не го мисля що не ми се гади или повръща Laughing Само изкуствените ароматизатори ме подлудяват.
Кога ти е прегледа, моя е на 16.01 вечерта.

# 704
  • София
Ех Шоколадче много си права направо съм си изкукала. В деня  като видях + теста и ви го показах до другия ден когато казах на таткото ми се оформи идеята ами ако е момче. А беше рано да го мисля ама не мога да се спра. И аз смятах вчера калкулатора за пол и показа момче .  Joy
Дай Боже да са здрави всички дечица и всички бъдещи бебчета .

Общи условия

Активация на акаунт