Да изпратим старата година с двучертичкова лавина! - 321

• 28 518
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Пуфе, радвам се за добрите новини!  Hug

Шоколадче, ти кога си на преглед?

Деялия, успех на прегледа!

И дано всички съмнителни/ подозрителни тестове да донесат добри новини! Стискам палци! Hug

# 706
  • Varna
Пуфе честити ти неофициално розови гащета stork-girl
Гледам че сте отворили темата за пола.Аз винаги съм  искала момче. Дори и име си имам-Александър Heart Eyes
А ММ и моята майка все ме базикат че понеже толкова искам момче,ще родя момиче Joy

# 707
Пуфииии,Честито розови панделки дори и не офицялно.Аз цял живот съм си мечтала за момиче ,ето че единственото ми детенце е такова,после като забременях исках силно пак да е момиченца,даже докато ми кажат че "кухо яйце" ,знаех /чувствах/че е отново момиче.Сега си казвам че ако забременея отново само да е здраво,пола не е от значение.Клоня към розовото но...... Simple Smile
Коремчета стойте си на топличко.
Аз днес цял ден не съм си подала носа на вън,А как да не ми се работи,но в края на седмица отивам в ледника. #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 708
  • София
Шоколадче и аз съм на 16-ти но към 8 сутринта.  Grinning Иначе е хубаво, че не се оплакваш от по-тежките екстри на бременността като гадене, повръщане, главоболие... Дано да е все така - леко и безпроблемно до термин. Радвам се и че си попаднала на док. да те успокои, че си е важно. Аз минах на ЖК при непозната докторка (на частно) сега след празниците - не ми допадна особено и май ще я сменя  Confused Не беше от разговорливите - чак с ММ се притеснихме, че нещо не е наред. После уж се опита да види пола, но каза: ''то се разигра'' и се отказа. Не разбрах нито колко е пораснало нито видях как се е разиграло нито нищо...  Crossing Arms Иначе сега на 16 съм по ЗК където попаднах на много свястна докторка. Тя поне ме залива с информация и ме успокоява.

# 709
Иха Пуфеее, леко честито и от мен за розовище гащенца, много якоо  newsm51 Пулих се известно време на мъжкия род и желанието ти за момиченце  Joy
И на мен, като Хриси, госпожичките са ми слабост  Heart Eyes Е имам си едно, много бях се зарадвала с предната Б, че отново беше момиченце, здраво се бях размечтала, че ще сме си женско царство, но не било писано. Сега ще видим какво ще излезне, док настоява, че ми е време за мъж, но аз на този етап просто искам да ми е живичко и здравичко  Simple Smile Към края на месеца ще стане ясно какъв прашец ще имате от мен  Flutter
Дея, никакви идванки тоя месец  Naughty  Hug
Стормчеее, под дебело одеяло, с чайче в ръцете и плътно до печката. Как може да не работи парното  #Cussing out
deyalia, стискам палци да ни донесеш от хубави по-хубави новини тази вечер  Hug
Шоколадче, и аз съм с разни сърцебиения, причернявания и световъртежи. Много ми е тъпо. Че и тотално не ми се гади вече и ям ли ям наволя  Laughing
Вики, ти добре ли се чувстваш? Верано?
Гоустче, нищо не се знае още  Praynig

# 710
  • София
Ех момичета, ако не бяхте вие да ме надъхвате отдавна щях да съм изгубила надежда сигурно  Hug  Hug  Hug

Бременилчета, аз не разбирам от тези неща, но колежката до мен е бременна и има същите проблеми - причерняване, препотяване, сърцебиене, световртежи. Казаха й, че хемоглобина й е нисък и са й заръчали здраво да яде месо. А тя милата както не обича... Аз всъщност не познавам жена, която да яде много месо, така че това явно си ни е слабост на нашия пол.

Ако сте с ниско кръвно знам, че това с ниския хемоглобин е често срещано. Ако не са ви го проверявали, пуснете едно изследване и вижте какво ще каже док. Надявам се на всички ви по-бързо да ви минава и да ни радвате с прашец и след още няколко месеца със здрави бебоци и пълни памперси!  Hug

# 711
Комалче, добре съм и аз. Вече не ми се гади, надявам се не е моментно, а е отминало Simple Smile) Само главоболие ме мъчи, но го търпя.. Имам ли избор.
За темата за пола - аз пък все говоря на моето бебче с женски род, не знам защо. А всички казват, че щяло да е момче понеже не искам сладко и само на солени и кисели неща налитам. Имаме си име за момиченце, ако помните нали на медения месец една местна ни предсказа за бебето та за момиче име имаме. Но то ще се пръкне сигурно момък Simple Smile Каквото такова. Живо и здраво да е. Аз съм на фм чак края на месеца, защото док е на ски, но ще чакам - какво да се прави Simple Smile
Гоустче, жалко за зацапването и отрицателния тест. Така се надявах да ни зарадваш. Все пак стискам палци докато не дойде! Както и на Мини!
Разбира се и на всички, които имат нужда!
Герда не е писала скоро. Кога щеше да ходи на преглед?

# 712
Момичета гледам,че повечето пиете Дуфастона.до колкото разбирам повечето си самоназначават.Не е ли опасно така.Нз аз смея да взимам само витамини на своя глава...

# 713
  • София
Дея и аз месо ям рядко , но го замествам с орехи така съм чувала и чела на места. Орехи обожавам .

# 714
На мен док ми предписа последния път, каза при положителен тест за Б, веднага да го почвам, но не и след Ову. Този път на своя глава го започнах 6-7 дни преди да ми дойде, когато съм сигурна, че ми е минала Овуто и все пак с тествано много нисък прогестерон при неуспешна бременност. В никой случай не бих го пила без да нямам представа, за себе си знам, че ми е нисък, просто док не искаше да го изписва при всеки цикъл след О да го пия, защото иска да следим с фоликуметрия и тогава. Този месец за себе си го пия..
В случай, че не сме успели, ще го пия само след фоликуметрия и ново предписание от док Simple Smile

Не бих препоръчала на някого да приема каквото и да е лекарство без предписание от доктор, та и билки дори Simple Smile

# 715
На мен хич не ми върви месото, откакто съм бременна  Tired Направо ми се повръща от него, а винаги съм обичала. Но скоро влизам в четвърти месец и ща, не ща, трябва да го ям. Надявам се, че все пак ще спре да ми е лошо, за да мога да ям здравословно.  Praynig Засега просто ям, за да оцелея...
Относно пола, аз нямах предпочитания, но от самото начало имах усещането, че ще е момче.  newsm78 Засега се очертава да съм права.  Flutter Но на мен много хора напълно убедено ми казваха, че ще е момиче, "ще видя", не знам на какво основание.  Laughing Хората много обичат да убеждават за неща, които не ги засягат пряко.  #Crazy Аз на моята си интуиция вярвам повече, отколкото на чуждата.  Mr. Green

# 716
Момичета гледам,че повечето пиете Дуфастона.до колкото разбирам повечето си самоназначават.Не е ли опасно така.Нз аз смея да взимам само витамини на своя глава...
Анита, ами незнам как стои въпроса със самоназначаването, но на мен док ми го изписа два пъти. Има огромно значение кога се започва и колко време се пие.

# 717
Анита, аз също никога не пия нищичко на своя глава. Когато съм пила Дуфастон беше предписан, сега пък съм на Утрогестан, въпреки че нямам индикации за проблем, предполагам е застраховка.
Верано, на 16ти, към 19ч ми е прегледа.
За месото нямам проблеми, винаги съм била месоядна, плодовете повече ми са зор. Интересното е , че сега ММ като ми бели портокали и мандарини ги ям без бой и по няколко, преди беше мираж. Иначе на ПКК есента, хемоглобина ми е супер, мръвки и вино са ми любими, отделно О група съм(месоядни се водят). Сега виното спрях почти, пия освен 2-3 глътки и то в редки случаи. Бадеми и кашу ям, орехи рядко се сещам.
Комала, като каза виене на свят, егати чудото. Покрай сърцебиенето само ми се вие свят, въпреки че лежа. като яко пияна се чувствам, мозъка ми се завърта в посоката на завъртане на главата след секунди Crazy

# 718
Ехее,колко сте изписали  Hug
Пуфе,честити ти предполагаеми гащи  Hug
Вики,за киселото не се знае,моя колежка роди момиче,а  в началото само кисели краставички и туршии ядеше  Hug Mr. Green
Гоустче,съжалявам за ц,да е последният за тази година  Hug
Валее,усещам,че ще има +++  Praynig Hug
Комалче,Чери,Стормче  Hug Hug
Чери, не би трябвало да чакам другата седмица,но моят ц варира,та ще видим какво ще е положението  Simple Smile
Много се радвам за всички бремелинки  Heart Eyes И се радвам,че продължавате да пишете при нас  Hug Hug Hug

# 719
Пуфе, страхотни новини, и аз много искам розови гащи, но и сини са добре дошли  Laughing

Вики, радвам се че са отминали неразположенията, дано да е така до финал  Hug

Анита, аз пия дуфастона по предписание от доктор, с хормонални препарати шега не бива  Naughty

Предималко ходих до магазина, и се прибрах с 2 шоколада и сладолед...явно лелята ще идва, това сладко откачане няма на какво друго да се дължи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт