Да изпратим старата година с двучертичкова лавина! - 321

• 28 518
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
туй за хапването на сладко и кисело не е много сигурно за пола.По мои наблюдения почти всички бременни в първите 3 месеца от бременността си предпочитат кисели краставички и туршии включително и аз двато пъти. Peace
Допълвам се и аз-безкрайно съм щастлива че ви намерих и всички бремелиники пишат при вас все още.

# 721
Е как да не пишем тук като е толкова приятно и уютно и всички са прекрасни! Още по-мило е, че и точно сред вас видяхме и споделихме първите си вълнения и трепети от двете чертички и това някак за мен е много интимно. А и докато не видя двете чертички на всички ви няма как да напусна темата Simple Smile!както и другите ни бременилчета, сигурна съм!

# 722
Момичета, аз ям цял ден, направо изядох света...то не беше закуска, след закуска, обяд, след обяд, надвечер....направоооо ако не ми течеше това гадно кафяво, щях да мисля, че съм бременна. Един колега на майка ми беше  и дал схема как да се изчисли пола на детето според датите на раждане на родителите и датата на зачеване. Било нещо от сорта - кой кога си сменя кръвта. Ако жената я е сменяла по-скоро - момичета, ако мъжа - момче. Нооо така и не се заинтересувах, защото като смятах излезе, че 2016 с ММ сменяме кръвта хаха.

# 723
Бремелинките могат да погледнат календара за пол на Инките и да видим дали ще е излезне верен  Grinning

Аз смятах на мен и на приятелки , които вече имат деца и позна на 99 % от 10 случая  Peace

Към едно постоянно число 49 се прибавя месеца на зачеване на бебето. От сумата,която се е получила се вадят пълните години на майката ,през които тя през по-голямата част от бременността си е била - като тук принципа е когато годините са напр. 22,6месеца се броят 23,а при 22,5 се броят 22г. И след това от разликата последователно се вадят числата от 1-9 до получаване на едноцифрено число. Ако то е нечетно е момче,а четно - момиче.

# 724
  • София
Аз пък съм чувала за китайския календар - там трябва да знаеш месеца, в който е направено бебето и годините, на които е била жената. Не знам дали работи, но като проверих по майка ми излезе много вярно - и за брат ми, и за мен Grinning Ще го пробвам и аз някой ден! Но важното е да са живи и здрави, другото е на заден план. Simple Smile Simple Smile

# 725
Аз пробвах на Мери изчисленията Simple Smile Пада ми се момче Simple Smile) Ще видим после какво ще излезе Simple Smile)

# 726
  • Varna
По метода на Мери ако сега съм бременна или този месец стане- все е момиче Laughing

# 727
И аз го пробвах, на мен пък ми излезе момиче  Crazy

# 728
Здравейте , минавам набързо да ви кажа , че днес бях на преглед и всичко беше наред - размер , пулс Simple Smile (след страховете ми за кухо яйце сега съм доста по-спокойна) .
Давам ви хубаво настроение и успех на всички бебеправещи и бебечакащи.  Hug Hug Hug

# 729
Честито сърчице, Олив  Heart Eyes Да тупка все така  bouquet Hug

# 730
  • София
Олив,  честито  сърчице и от мен.  Hug

# 731
Честито и от мен Олив.
Аз на тия хороскопи хич не им вярвам. newsm78 на мен не ми излиза правилно.

# 732
  • Varna
Честито тупа-лупа Олив Hug

# 733
Благодаря вииии  Hug Аз избирам да не вярвам на този на инките, че излиза момче , а аз май искам момиче...преди всичко да е здраво и живо разбира се.
Иначе е факт ,че момчетата ще бъдат улеснени в живота и по няма да ги мислим на какъв мъж ще се паднат и т.н. Но - Божа работа , никой не ги избира тези неща.

# 734
Честито, Олив  bouquet
Виждам, че коментирате разни стъкмистики за пола  Laughing Преди време попаднах на това във форума, сигурно го знаете де, но ето за малко забава http://www.ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl  Party На руски е, но само попълвате датите и другото се подразбира.

Аз иначе да се отчета, че ову теста от днес вече започна да става по-тъмен от предните дни, та се успокоих, че не са дефектни  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт