Да изпратим старата година с двучертичкова лавина! - 321

• 28 522
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Честито Рождество ,момичета !
Не съм нова ,помните ли ме ? Wink  Hug
При мен нищо интересно .  19 ден от М ми е утре и се колебая дали да изследвам пролактин и прогестерон? АГ,каза да е между 19 и 23 ден ,но кога е най-подходящо ? newsm78

# 76
Ппрогестерон се изследва между 5-7 ден след доказана овулация.Около ову, ако пролактинът е висок или подтиска овулацията, или производството на прогесттеронн.

# 77
Ами Sad ще чакам и с моя късмет ,сигурно ще се съвпадне с неработен ден.

# 78
Привет.
И ние днес бяхме по разходки.Ходихме до Калофер и Карлово.Прекрасно беше.
Валентина прекрасна втора чертичка.Не пропускайте тези дни.Обичайте се.
Бремелинки-Вики,Гига ,Пуфе,Комалче,Шоколадче трябва да се търпят неразположенията.Важното е точиците да са добре.
Аз правя тестове за О.но чертите са далеч от истинските.Моята О.винаги е доста на там но днес ми е 12ден.Пия ги тия добавки и си мисля че ще ми се подобри О.но не знам дали ще помогнат???(масло от вечерна иглика и Прегнакеър).
Мини.няма по хубаво от това среща с роднини.
Екзакли добре дошла по нашия край.(и аз съм от тук)  Mr. GreenЖалко за лелята.Пфууууу рано те е навестила....До кога сте тук?

Последна редакция: пн, 26 дек 2016, 21:56 от hriskag25

# 79
Ейй, много се събрахме дето се вика за едно кафе!
Аз реших да не се боцкам излишно, изведнъж ме обхвана мир и спокойствие, смятам че всичко е наред и няма да гледам чхг. То ми се гади и въобще едно ми е гадно  в гърдите и стомаха, но ям ли всичко е 6. Сряда живот и здраве следобед ще ви пиша мнението на АГ.

# 80
  • Габрово
Вики благодаря за палчетата ще се види догодина  Blush Hug
Вале определено е + действайте днес утре и да хванете Я.
Пожелавам ви бремелинки скоро да отмине това гадене и остане само хубавото и разстящо коремче с здраво риткащо бебече  Heart Eyes
Лека и любовна нощ на всички ❤

# 81
Честито Рождество Христово и от мен момичета . Пожелавам здраве и благодат в домовете ви, усмивки на лицата ви и много любов в сърцата 🙏🎄
Имам един въпрос някоя от вас забелязала ли е колко време след като свърши О започват да ви наболяват гърдите , питам този странен въпрос защото явно никога не съм засичала моята и ме знам преди след или повреме на нея започват ?

# 82
https://postimg.org/image/xqip0o16x/ все пак и вас да питам ,как ви изглежда ?

Силве ,мен в дните около цикъл ,12-14 дни след О,може би. Peace

# 83
Мисля , че е отрицателен😀

# 84
  • Varna
Силве, мен миналия месец ме заболяха  4-5дни след Ову, а преди да ми дойде не можех да ги докосна от болка

# 85
Явно при всеки е различно .
Танче , на 17 ти ден и моят тест беше същия и момичетата ми казаха че е отрицателен. Все пак продължих да ги правя още два дни и не видях положителен и спрях , реших че е минала 😉

# 86
Аз съм с дълга М ,вероятно не е минала ,но как да разпозная ,положителния тест от отрицателния  newsm78 .
Този е с доста наситена втора чертичка.  Обикновено тествам вечерта ,около 6,7 ,утре късно ли ще е ,да не мине докато се наканя?  Имам симптоми иначе-засилено течение  Embarassed и  желание за секс. Оползотворихме деня ,пък ще видим! bouquet

# 87
Аз съм с дълга М ,вероятно не е минала ,но как да разпозная ,положителния тест от отрицателния  newsm78 .
Този е с доста наситена втора чертичка.  Обикновено тествам вечерта ,около 6,7 ,утре късно ли ще е ?  Имам симптоми иначе-засилено течение  Embarassed и  желание за секс. Оползотворихме деня ,пък ще видим! bouquet

Трябва да са еднакви по наситеност или тест линията да е по тъмна- така пишеше на опаковката😊
Като си направиш утре ще прецениш 🤗

# 88
Тестовете за ову аз ги почвам доста по-рано, за да различа по-добре покачването на хормона.

# 89
Аз ги почнах още на 11 ден .Пропуснах два ,на Бъдни вечер и преди това  Embarassed Но вчерашния е с незабележима чертичка ,а днешния с почти еднакви две  Peace

Общи условия

Активация на акаунт