Да изпратим старата година с двучертичкова лавина! - 321

• 28 518
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добро утро, момичета!
На именничките - много здраве, щастие и сбъднати мечти ви желая, най-вече бебешки!
Exactly, ние в момента сме в Стара Загора, бяхме на гости при свекървата за празниците, препоръчвам да се разходите по главнат вечерта, окрасата е невероятна! Много го обичам този град.  Heart Eyes
Герда, стискам ти палци и да ни се похвалиш скоро с най-хубавото! Хайде, дано до края на годината имаме още + тестчета!

# 61
 Охо, имам гостенки в моя град! Приятен престой! Близкоживеещи ли сте?
Герда,  хайде да хванете Я този месец и скоро да ни се похвалиш с хубаво тестче!

# 62
  • София
Шоколадче, аз без Стара Загора не мога, толкова съм влюбена в този град. ММ е от тук, аз съм си от София, но всеки удобен момент искам да идваме. Дори и сватбата ни беше тук, и то по мое настояване Grinning Минералните ви бани също са ми фаворит. Но за любовта ми към града на липите мога да говоря цял ден, иска ми се някой ден да се преместим тук  Heart Eyes хубав ден пожелавам на всички, спокойно прибиране на всеки, който като нас ще си пътува днес и стиснати палци само за хубави новини!

# 63
Добро утро момичета, и честита Коледа  madnoel
Да донесе на всички ни много здраве и любов, и по още едно сърчице да забие вътре в нас. А на бременелките ни много леко и сладко да минат тези месеци и да се радвате на здрави бебоци  Heart Eyes
Аз съм на 17-ти ден и правя тестове за О от 13-тия, че моята е все късна. До тук няма положителни, но странно ме болят гърдите като след О  newsm78 И сега се чудя, може ли да съм я изтървала..че трябва да пия Дуфастон. Яд ме е че не започнах да меря БТ, сега щях да знам какво става. Но то пък по тези празници, с домашното винце БТ няма да е много реална..
Аз днес съм на работа, но усещам, че ще поскучая, че кой работи днес освен мен  Laughing
Цунки за всички  Hug И хайде някой тук да скокне с коледни  EFP че да поизпишем няколко странички набързо  smile3521

# 64
Добро утро и от мен и Честита Коледа!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили, за ползотворни дела, за топлота и доброта - дарявани и получавани, за дни на радост с усмивки и веселие, за мигове на сбъднати мечти.  Heart Eyes
Аз покрай празниците съм се отдала на безкраен мързел, общо взето редувам похапване с поспиване  Crazy
Шоколадчето ме е питала как съм - ами добре, доста по-спокойна съм след като знам че чудото е там където трябва и кротко си чакам прегледа при моя док след няколко дни. Зацапването продължи 3 дни и вече спря и това също ме успокои. Иначе мнооого ми се спи, всеки ден заспивам на дивана 2-3 часа преди обичайното, а и сутрин спя до късно. Страхотно е че са празници и мога да си го позволя  Whistling

# 65
  • София
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7

Скрит текст:
Силвия Атанасова_552024, първи ден на МЦ 05.12., предполагаема О 20.12., Тест/МЦ 01.01. fingerscrossed
Anita__, първи ден на МЦ 02.12., предполагаема О 19.12., Тест/МЦ 03.01.
Valentina Dragancheva-Encheva, първи ден на МЦ 12.12., предполагаема О 26-28.12., Тест/МЦ 11.01.
hriskag25, първи ден на МЦ 14.12., предполагаема О 29-31.12., Тест/МЦ 15.01.
deedee87, първи ден на МЦ 19.12., предполагаема О 03.01., Тест/МЦ 18.01.

# 66
  • Габрово
Герда стискам палци да има да хване престото две чертички  Praynig да ни зарадваш преди новата година  Heart EyesАз съм 20 ден от М и май ову ми закъсня ,усетих го вчера  WinkНе правя тестове този месец затова на усещанки карам  Mr. GreenЩе видим какво ще излезе  Blush
Хубав ден момичета аз днес почивам най-накрая и след малко тръгвам да вилнея по магазините.Ще съм в ролята на халата от приказките  bowuu
Като се върна искам да видя поне един чифт чертички от вас  Hug

# 67
Здравейте  Hug
Толкова ми е мързеливо тия дни , защо ли  newsm78 лежерно , сънливо...сякаш времето е спряло  (добре че има ядене за една рота  Joy )
И аз започвам да приготвям багаж за седем дни  ooooh!  на Банско  Party  и с вариант за отскачане до Гърция  Mr. Green
Ако има някой по нова година там. ...казвайте Simple Smile
Хубав ден на всичкииииииии  bouquet И  се надавам да видя положителни тестове в близките дни  Praynig

# 68
Здравейте  Hug
Честито отново на всички именнички,да сте живи и здрави и скоро мами  Hug
Пуфи,по-добре съм,сега си почивам на топло и съ всем ще се оправя  Hug
Ти как си  Heart Eyes
Вики,Комалче,Чери при вас как са нещата  Heart Eyes Hug
Гоустче,скоро да видиш + и да хванете яйцето  Hug
Дея,стискам палчета и за теб  Hug
Ливче,приятна разходка  Hug
За всички  Praynig bouquet bouquet

# 69
Честита Коледа на всички, дано да сбъдне на всички ни най-съкровеното желание през следващата година и само хубави новини да има в темата  Simple Smile

ghost_lights, продължавай с тестването, може да е късна О., стискам палци Simple Smile
deyalia, добре е, че зацапването е спряло, напоследък доста момичета споделят за такова явление, та вече май не е и нещо чак толкова необичайно, но е добре да си се следи.
Live_Love, Банско и Гърция звучат като много приятен завършек на годината, приятно прекарване!

Ние прекарахме много хубави празници, обиколихме роднините, размятахме по-някой подарък, получихме и ние по някой друг, похапнахме, абе почивка  Laughing Единствено се издразних малко, че с който се видим все имаше някой полу-болен или подсмърчащ, а на мен само това ми липсва, но пия витамин Ц и се надявам да оцелея невредима, но то всъщност и няма значение, този месец май нищо не се е получило Sad и затова пак цоп в новогодишната тема, пък дано е на късмет Simple Smile Смятах да правя тест в сряда, но така както усещам ще си ми дойде днес или най-късно утре.....поне ще си спестя парите за бремелинския тест и направо за нови ову тестове  Laughing

# 70
Честита Коледа момичета.С пожелание за много здраве, щастие и сбъднати мечти, двучертичкови тестове и пухени бебоци на финал.
Аз се крия вкъщи, че всички са болни и гледам да не ме хване някой вирус, има дни в които съм добре, други така ми се гади, че е чудо.Общо взето сме добре с моето ембрионче и чакам и вас с много хубави новини.
Пазете се и само не губете кураж, новата година ще бъде още по добра за всички ни. Hug

# 71
Честита Коледа на всички!  bouquet Това е вълшебно време от годината и вярвам, че желанията се сбъдват  Heart Eyes

Как прекарахте пазника? Какво ви се падна от питката?  Flutter На мен нищо не ми се падна тази година  Crossing Arms На Бъдни вечер бяхме със семейството на ММ, а на Коледа - с моето семейство. Така сме се разпределили  Laughing При мен тази седмица е някакво чудо с гаденето, крепи ме надеждата, че уж сега бил пикът и от следващата трябва да почне да отшумява. Дано  #Crazy Лошо ми е по цял ден, вече и като ям не ми минава, а досега така се спасявах. Но стискам зъби и чакам с нетърпение 05.01., когато съм на ФМ и БХС и се моля всичко да е наред с мъничето.  Praynig Ние тези дни използваме хубавите празници и казваме на още от близките ни хора, всички много се радват.  Embarassed

Emsi1002, с тези вируси е страшно, и мен ме е страх да се показвам много навън, а навсякъде има болни, много е изнервящо  ooooh!

# 72
Весела Коледа, мили прекрасни момичета! И Честит Имен Ден на празнуващите! Пожелавам на всички по едно малко чудо в коремчетата още Януари! На бременилките - леко бременеене.
Нямах много време да пиша, само надничах тези дни, защото не ми остана време от масите.
Стормче, кога е пика с гаднето? 😂🙈 Мен от няколко дни ми се гади жестоко, днес също, нитп ми се яде, нито нищо, а само ми се гади. Ужасно е! Аз съм вече в 9-та седмица. Надявах се да отминава😂 но май е рано. Утре съм на преглед,  нямам търпение.
Валенце, дано днес вече О теста да е + и да хванете яйцето!
Герда, стискам палчета да ни изненадаш с престо!
Екзактли, жалко за Ц! Ще стискаме палци новата година!
Гоустче, дано днес видиш плюс О тест, за да си почваш спокойно дуфастона! И дано ти помогне, дано! Аз силно вярвам в неговото съдействие!
ДеяЛиа, радвам се, че зацапването е спряло! Мързелувай си на воля!
Скорпи, дано ни изненадаш и ти с едно положително тестче!
Ливче, събирай багажа и приятно изкарване в Банско!
Етоалче, радвам се, че си по-добре вече! Все пак работа те чака! Simple Smile
Алмонд, дано те подвежда чувството, че ти идва! Стискам силно палчета за две чертички!
Емси, Стормче, Комала, Чери, Верано, Пуфе, Олив и всички останали бременилки - прегръдки!
Ако съм изпуснала някого - не е умишлено.

# 73
  • Varna
Здравейте момичета бяхте прави за теста,днес е с по- хубава чертичка http://www.prikachi.com/images/244/9003244l.jpg
Вики, много ти благодаря  Hug
Герда хайде да ни покажеш+ в най скоро време Peace
Екзакли дано е последен Ц и 9 месеца после да го няма Praynig
На всички гонещи ову-дано я хванете Praynig
Бременелките почивайте си и хапвайте Praynig
На всички нечакащи,нека да неидва 9 месеца Hug

Последна редакция: пн, 26 дек 2016, 15:46 от Valentina Dragancheva-Encheva

# 74
Здравейте, момичета! Честита Коледа! Бъдете здрави, щастливи и нека догодина по това време да държите в ръце поне по едно свое ново бебче Simple Smile
Аз минавам да ви поздравя, защото с родата пийваме, хапваме и бъбрим постоянно! Вълшебно е!  Hug
Мъфинче, дано това е +, ще стискам палци.  Heart Eyes
Етойле, прекрасна си, и аз се моля да сме хванали момента.  bouquet
Комалче, страхотна нова темичка! Simple Smile Благодаря Simple Smile   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт