Да изпратим старата година с двучертичкова лавина! - 321

• 28 513
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Весела Коледа, хо-хо-хо!
Етерея, все така така упорита и борбена да живее Христиана. Честит и имен ден!
Мъфинче, аз смятах да пия както винаги едно следобедно  кафе. Обаче веднъж забравих и нито ме заболя глава, нито ми се приспа. Вече няколко дни не пия и се чувствам пушка, та смятам така да я карам, ако я закъсам ще почна по едно следобед, сутрин просто нямам нужда, въпреки че съм с ниско кръвно по принцип.пий едно леко кафенце, ако хич те няма през деня. Как се чувстваш иначе?
 Деялия, а ти?

# 46
  • Varna
http://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL2kuaW1ndXIuY29tL0o1MFAy … jbXNnMzQyNjc4OTg=
момичета извинете че ви занимавам,но този тест за ову положителен ли е

# 47
  • София
Вале, този тест не е положителен за мен. Втората чертичка трябва да е или наситена колкото контролната, или и по-насотена даже, за да е +. Кой ден ти е днес?

# 48
  • Varna
14 ден ми е днес, а този месец ми беше 32 дни

# 49
  • София
Чертичката определено е наситена, но според мен трябват още няколко дни, особено при по-дълъг Ц. Предишните дни предполагам е била по-бледа? Тествай пак утре, може и още утре да си е +. Стискам ти всички палци да я хванете тази Я!  bouquet

# 50
  • Varna
Днес е най- наситена, аз почтнах на 10ден, но утре пак ще повторя. Много ти благодаря Дейче Hug Дано извадим късмет Grinning

# 51
  • Габрово
Етерия страхотна ви е бебката борбена и оправна ,нека цял живот нищо да не и се упира  Heart Eyes Честит и имен ден здравичка и бързо да нанддава за са се прибирате и посрещнете новата година удома  Hug
Нека любовта и късмета момичета да сапътстват домовете и дните ви и да сте здрави .Честито Рождество Христово на всички ви ❤

# 52
  • София
Комалче, права си, доколкото разбрах може по едно кафенце на ден.  Hug
Шоколадче, с доста ниско кръвно съм по принцип, и ако не пия кафе съм като парцал и имам ужасно главоболие, а и съм привикнала към него.  Simple Smile Иначе се чувстам доста изморена, постоянно ми е студено, искам само да си почивам на топличко. Flutter Снощи едва издържах до 11 и изоставих останалите на масата Rolling Eyes Ти как си?  Hug

# 53
Хрисче,честит имен ден  Hug
 Много си пожелавам и на мен да се случи,но мънинката е на Етерея  Blush Heart Eyes Heart Eyes Дано това да е пророческа грешка  Mr. Green Embarassed Hug Hug
Дея,дано това да е последният ц и догодина нов късмет 
Етойле Благодаря ти милаяяа Hug Hug Hug

# 54
Хриска, не ми мина през ума, че ника ти е истинското име. Честит ти имен ден, много здраве и щастие ти пожелавам!
Мъфинче, аз гледам да нямам зависимости, не пуша, кафе пропих преди някоя година. Забелязала съм, който го има за навик кафето и страда, ако пропусне. Упорито пия само в раб. ден  по 1 следобед, сутрин само след тежка нощ. У дома гледам да не пия следобедно, но понякога както казваш в 17-18ч почва главоболие, а не върви вече кафе и се измъчвам, рядко пия хапче. Някои дни като си меря кръвно засичам леко покачване на 120/70-80. Може би от това или някакъв хормон, но нямам нужда от кафе наистина. Гледам както съветват момичетата да дремна в почивните дни следобед, ако усетя нужда. Но като цяло се чувствам енергизирана. А тъкмо бяхме купили една страхотна Лаваца 3 кутии Crossing Arms

Как прекарахте празниците? lalalala Хапнахте ли?  newsm64 Бабата на ММ правила уникални сарми, хапнах доволно. Аз нищо не правих, за мен си беше почивка уикенда. Бяхме днес на гости на едно семейство със свекърите, но едното дете като чух, че болно, а и го пипнах пареше  и веднага подшушнах на ММ да се омитаме, той и без това си го мислел.

# 55
Скорпи, помня, че миналия месец се движехме заедно.
 Тези дни вече съм с трепетно очакване след ову. Тези дни ще пробвам едно престо, че то при мен засича най-рано.

# 56
Шоколадче.Благодаря.Истинското име ми е.... Mr. GreenОще преди сто години като се регестрирах и така и остана.
Хапнапме доволно.Свекърите бяха на гости.едни други,то си е семеен празник.Нормално.
Валентина Според мен теста е една идея отрицателен.дано утри е +.

# 57
Добро утро момичета.  Честита Коледа. Пожелавам ви да сте здрави и винаги обичани.  Аз виртуално да ви почерпя за вчера че имах имен ден и не ми остана време да пиша. Но като нямам емотикони подходящи за случая ще е само на думи. Честито на всички именници.  Бъдете живи и здрави и винаги позитивно настроени. Весело посрещане на новата година че аз може и да не се включа дотогава.  Прегръщам ви силно всички

# 58
  • София
Добро утро прекрасни момичета!
Честито Рождество Христово!
Вчера нямах време да пиша , но днес идвам пак да ви пожелая много ама много здраве за вас и всички ваши близки , запазете вярата и топлината през цялата година.
Честито на именниците!
Момичета и аз си пия кафе и то не ми пречи дано не пречи и на малчо защото не мога без кафе.
Шоколадче , аз си хапнах доста , като на всеки празник трапезата беше вкусна ,но странно месото не ме изкушава.
Етоиле ти как си пребори ли настинката?
Дея , прегръдки от мен .
Хубав ден !

# 59
  • Бургас
Честита Коледа! Бъдете здрави, щастливи и честити!  bouquet bouquet bouquet

Благодаря за новата темичка, дано ни е много късметлийска и пълна с положителни резултати!

На мен ми дойде на 24.12 , чакам ову на 06.01  и МЦ на 22.01. Ако всичко е по план, началото на февруари ще влезна за полипа и март ще бременея  Crazy Blush Blush Blush

Ние сме при нашите вече, хапваме и пийваме подобаващо. Вчера беше големият ден, детето получи супер много подаръци и сега не може да свари с кое да играе  Laughing Laughing Laughing а за нас поне има малко почивка, че не ни тормози  hahaha hahaha днес планираме да се разходим до Стара Загора, да направим малко шопинг, да пием кафе , обядваме и така..... Crazy Crazy Следя ви, но нямам време много да пиша, че програмата е пълна. Пожелавам ви едни прекрасни празнични дни и да са много щастливи  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт