Да изпратим старата година с двучертичкова лавина! - 321

• 28 615
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
И аз да се запиша в новата темичка, че то покрай дрънкането на тенджерите днес, няма да остане време.
Весело посрещане на празника момичета  Hug
И ние си имаме гости и съм доволна, помощ в кухнята и игра за децата, е разхвърляха всичко подредено ама  ooooh!
Иначе на мен ми е трети ден, чакам му края и след новата година  luvbed

# 31
Записче в новата тема  Hug
Комалче,прекрасна е,както винаги  Hug Hug
Аз също чакам ц да свърши и о ще се падне след Нг,така че вярвам силно-нова година-нов късмет  Praynig
Мернах някъде прашец,събирам  Heart Eyes Heart Eyes
Прекрасно прекарване на празника на всички,нека тези светли празници сбъднат мечтите ни  Hug Hug bouquet bouquet Heart Eyes Heart Eyes

# 32
  • Сан Франциско
Здравейте, момичета прекрасни! Аз наминавам да ви позамеря с наакани памперси и да ви пожелая весела Коледа. Нека през новата година да сте здрави и усмихнати и всички да имате това най-голямо щастие в семейството, което ние сега грабим с пълни шепи.

Нашето миниатюрно човече вече успя да завърти цялата неонатология на пръста си. На втория ден й махнаха кислорода и оттогава се опитва целенасочено да суче - както сестрите казват - другите недоносени бебета още не знаят къде са, а нашата Христиана лакома и оправна и веднага се усети къде се крият хубавите неща  Simple Smile Аз успявам да изцедя достатъчно кърма за всяко хранене...сега само остава момиченцето ни да наддаде достатъчно и да си я приберем вкъщи.

# 33
Здравейте, момичета прекрасни! Аз наминавам да ви позамеря с наакани памперси и да ви пожелая весела Коледа. Нека през новата година да сте здрави и усмихнати и всички да имате това най-голямо щастие в семейството, което ние сега грабим с пълни шепи.

Нашето миниатюрно човече вече успя да завърти цялата неонатология на пръста си. На втория ден й махнаха кислорода и оттогава се опитва целенасочено да суче - както сестрите казват - другите недоносени бебета още не знаят къде са, а нашата Христиана лакома и оправна и веднага се усети къде се крият хубавите неща  Simple Smile Аз успявам да изцедя достатъчно кърма за всяко хранене...сега само остава момиченцето ни да наддаде достатъчно и да си я приберем вкъщи.
Прекрасни новини , много се радвам за вас , нека и за напред в живота да е така борбена 😊😊😊

# 34
Весела Коледа,момичета  Hug
Нека догодина по това време всички вече да сме получили най-големите си подаръци  Hug Hug Heart Eyes
Етерея,браво на малката,все така да продължи и скоро да се гушкате вкъщи на топло  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
Взимам си от памперсите  Hug
Весел празник на всички  bouquet

# 35
Весела Коледа, мили момичета

Пожелавам ни 2017та да е изпълнена със семейния уют, позитивизмът и спокойствието, които носят днешния празник. Бъдете щастливи и мнооого здрави и след година, точно на същия ден, всяка една от нас вече да има бебче в прегръдките или в коремчето  Hug Hug Hug
Браво на мъничката Христиана, прекрасна борбена принцеса, и да й е честит 1вия имен ден  Heart Eyes

# 36
  • София
Весела Коледа, момичета  Hug Пожелам на всички ви сбъднати мечти, много позитивни емоции и здраве, защото без него нищо не е възможно Heart Eyes
Много ми се пие кафе, чак ме боли главата, защото не пия вече втори ден.  Crossing Arms Вие позволявате ли си кофеин или само безкофеиново  newsm78

# 37
А защо не пиеш кафе, Мъфинче? Консумирай си спокойно по едно сутрешно Wink

# 38
  • София
Добро утро, момичета! Честита Коледа на всички и се надявам да сте имали прекрасно време с най-обичаните хора! Нека на този празник усетите щастието и спокойствието, което заслужавате, и нека ни зареди със надежда и позитивна енергия за всичко прекрасно, което вярвам, че ни предстои оттук нататък! И нека 2017 бъде 7 пъти по успешна от хубавата година, която изпращаме!

П.С. на мен ми дойде, подрани ми с 2 дни и даже надежда за нещо не ми даде, което не ми се е случвало от години, но с ММ сме спокойни и ще продължаваме опитите догодина, силно вярвам че тя ще е още по-успешна за всички ни! Прегръщам ви силно и да си починете добре!

# 39
  • София
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7

Скрит текст:
Силвия Атанасова_552024, първи ден на МЦ 05.12., предполагаема О 20.12., Тест/МЦ 01.01. fingerscrossed
Anita__, първи ден на МЦ 02.12., предполагаема О 19.12., Тест/МЦ 03.01.
Valentina Dragancheva-Encheva, първи ден на МЦ 12.12., предполагаема О 26-28.12., Тест/МЦ 11.01.
hriskag25, първи ден на МЦ 14.12., предполагаема О 29-31.12., Тест/МЦ 15.01.
deedee87, първи ден на МЦ 19.12., предполагаема О 03.01., Тест/МЦ 18.01.

Весели празници!

Последна редакция: пн, 26 дек 2016, 09:45 от Соренда

# 40
  • София
Честита Коледа на всички и весело посрещане на новата година bouquet. Нека всяко ваше желание стане реалност на този светъл празник  Hug

# 41
🎄🎄🎄🎄🎁🎁🎁🎁🎁Честито Рождество.🎄🎄🎄🎁🎁🎁🎁🎁
Светъл ден на всички.
Честит първи мини Имин Ден на Христиана.Да порасне голямо и смело момиче!!!Етойле,Честита да ви е.

# 42
Честита Коледа 😇🎅👼🌲⛄🎉
Дея...  Crossing Arms ей така най-много ме е яд  #Cussing out грамче надежда не дава Sad ти си правиш план за тест, обаче гадната леля си има нейн , а твоя отива по дяволите  #2gunfire Позитивното в случая е , че за Новогодишната Нощ ще си пушка  bouquet
Очаквам да съм следващата с кофти новина. ...около 01.01.2017  Sick ,нооо може и при мен да подрани, вече нищо не ме учудва  Crossing Arms
 Hug Heart Eyes за всички

# 43
  • Varna
Честита Коледа santa2
Дайче надявах се да ни събудиш с EFP, но лелята пак е объркала работата Rage
Честит първи имен ден на бебе Христиана! Да порасне много голяма Heart Eyes
Ливче нали знаеш докато недойде, не спираме да се надяваме, още не се отчайвай Hug
 Весел празник на всички Hug

# 44
Хрисче,честит имен ден  Hug
 Много си пожелавам и на мен да се случи,но мънинката е на Етерея  Blush Heart Eyes Heart Eyes Дано това да е пророческа грешка  Mr. Green Embarassed Hug Hug
Дея,дано това да е последният ц и догодина нов късмет Hug

Последна редакция: нд, 25 дек 2016, 13:12 от Étoile*

Общи условия

Активация на акаунт