Да изпратим старата година с двучертичкова лавина! - 321

• 28 514
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • Varna
Хайде и аз да се цопна в новата темичка, дано ни данесе много двучартичкови подарачета :hug Аз  днес продължавам с готвенето, нищо че ММ ще се прибера чак в 21ч, а и отгоре на всичко имам бодежи като за ову, май ще подрани Wink
Мъфинче разкошна е днескашната чертичка Praynig
Бременнелките да си почивата и да хапвате Hug
Пожелавам на всички весел празник и най-желаните подаръци догодина Hug

Последна редакция: сб, 24 дек 2016, 13:53 от Valentina Dragancheva-Encheva

# 16
  • София, Надежда1
Настанявам се и аз тук! С пожелание да сме двучертичкови вече Wink По отношение наа гостите аз не съм при свекървата - ТЯ Е ПРИ НАС!!!!!!!!!!!!  ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Поне помага с готвенето хехехе готови сме вече и сега чакам да ми докарат осиновеното кутренце бебенце Simple Smile За Коледа ще си имаме бебе кученце купилаа съм му пелени за преповиване на бебета, купички за храна вода абе.............. думи нямам все едно дете ще си имаме! Кръстила съм я вече Кари ( от Кари Брадшоу) хихихи. Весели празници момичета!

P.S. Утре на Коледа отиваме при баба на вилата с мама без свек*рвата Wink

# 17
  • София
И аз тук. Весели празници на всички!  Hug

# 18
Настанявам се и аз тук! С пожелание да сме двучертичкови вече Wink По отношение наа гостите аз не съм при свекървата - ТЯ Е ПРИ НАС!!!!!!!!!!!!  ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Поне помага с готвенето хехехе готови сме вече и сега чакам да ми докарат осиновеното кутренце бебенце Simple Smile За Коледа ще си имаме бебе кученце купилаа съм му пелени за преповиване на бебета, купички за храна вода абе.............. думи нямам все едно дете ще си имаме! Кръстила съм я вече Кари ( от Кари Брадшоу) хихихи. Весели празници момичета!

P.S. Утре на Коледа отиваме при баба на вилата с мама без свек*рвата Wink
Хубаво име си избрала, а още по- хубава е идеята за осиновяване на кутренце  smile3501 newsm51
Ние утре се събираме в свекъра ми (в нас , живеем заедно smile3514 ) Но после съм запланувала пак да отидем до нас , да не си развалям празника  newsm48 Шегувам се , не е чак толкова нетърпима  smile3506 smile3505 smile3532

# 19
Весели празници , момичета ...пожелавам на всички сбъдване на най-съкровената мечта  Hug stork-boy stork-girl 1stroller

# 20
  • София, Надежда1
Силвия Атанасова_552024 хахаха моята дойде от Италия уж за малко а от Септември не си тръгва хахахаха. С ММ не можем да си упражняваме кухненските любовни преживявания, нито тези в хола, само в нашата спалня тихичко.......... като цяло не е лоша, готви като съм на работа, помага, но............. млади сме искаме да не идва за по толкова много Grinning

# 21
Силвия Атанасова_552024 хахаха моята дойде от Италия уж за малко а от Септември не си тръгва хахахаха. С ММ не можем да си упражняваме кухненските любовни преживявания, нито тези в хола, само в нашата спалня тихичко.......... като цяло не е лоша, готви като съм на работа, помага, но............. млади сме искаме да не идва за по толкова много Grinning
Не ми разправяй на мен , мога да направя цяла тема  Joy с толкова хора вкъщи , ще е цяло чудо ако забременея . Бързаме да се изнасяме , да има малко глътка въздух , но празници са и свекървите са хора  newsm62

# 22
И аз да се цопна в темата, че съм в трепетно очакване.

# 23
Честита нова тема - прекрасна както винаги  bouquet
Честито и на виделите две черти и успех на овулиращите Peace
Весели празници !

# 24
Абе забременява се покрай свекъри - аз като нямам избор ето и Коледа дойде,а  още сме у тях  Laughing е малко тихомълком в спалнята, ама който иска тук и сега не подбира ситуациите. Бързам да се похваля, че ми светна най-после, хапнах и ще ходим за опаковки, че подаръците мен чакат. Срамота в последния  ден, добре че работят магазините.
Силве, чудо, чудо ами що пък да не, аз вече вярвам в чудеса.

# 25
 moresmile
Запис Simple Smile Чудна тема отново  newsm10 Комала  Hug
Нищо не съм прочела още Whistling защото цял ден правя нещо в кухнята  cook
Хубави Празници на всички   santa2 Nature Snowman

# 26
  • Габрово
Комолче супер е темата много приказна , нека наистина има лавина по празниците от плюс тестчета  Blush  Hug
Запис от мен набързо и многоо весело и сърдечно посрещнем празниците ❤

# 27
Комала,темичката е супер!
На всички тук и вашите семейства пожелавам най-вече здраве,много любов и семейно щастие!На вече бременните момичета-една безпроблемна и лека бременност,а на всички останали да не спират да вярват в чудеса,защото,когато човек има вяра нещата някак си се случват!
Весели празници!

# 28
Здравейте момичета Hug

Запис за прекрасната тема - дано да е късметлийска както бяха и другите, че и повече!

Ние довечера ще сме със свекървата при нейната свекърва  Mr. Green Mr. Green Mr. Green От цялата работа аз намазвам, че няма да се занимавам с готвене днес - почивка.

Благодаря момичета за съветите в предната тема. Вчера казах на ММ, че мисля да си починем от следене тези 3-4 месеца и той остана облекчен - това с обичането по график и него го тормози. Познавайки се ще почина месец два и ще почна пак да следя О.Както писаха Синеочка и Етоал - поне да съм подготвена, а не съвсем на тъмно. Ще видим до кога ще ми издържат нервите.

Мъфинче - честито. Не се притеснявай ще махнеш гадинката и всичко ще е наред - бъди спокойна Hug
Хриси, бързо възстановяване на дечко Praynig
Шоколадче, успокой се и се наслаждавай на празниците - аз наскоро имах такава ситуация със сърцебиене и беше на нервна почва. Hug

Весели празници на всички! Желая ви много топлина и уют в домовете, здрави и щастливи близки хора и коледни подаръци в пупите  Praynig

# 29
  • София
Момичета здравейте ! 
Благодаря на Комала за прекрасната тема.
А на всички вас искам да пожелая вълшебно Рождество Христово . Много здраве ,  любов и благоденствие.

Общи условия

Активация на акаунт