Да изпратим старата година с двучертичкова лавина! - 321

• 28 657
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте на всички  Hug
Благодаря ви, че ме мислите  Hug Hug Днес отидох в Майчин дом във Варна, видя се миниатюрно плодно сакче. Тя ми взе отново проба за уреаплазма (която ще оставя в Геника), каза, че по време на Б няма как да се пие такъв силен АБ, който убива уреаплазмата. Каза, че решението било наше дали да го задържим, че те умишлено не правили такива изследвания на вече бременни жени, защото нямало какво да се направи. Междувременно, резултатите на ММ излязоха и са отрицателни. АГ-то ми каза също, че мога да пробвам да си засиля имунната система, например с Биозин Мама. Доколко той е способен да повлияе на бактерията обаче не знам. Ще чакам да излязат и тези изследвания, ще се консултирам с друго АГ, после ако трябва пак ще пускам изследвания и така, времето ще покаже какво ще стане  Confused  Ако някоя от вас има някакъв съвет, ще се радвам да го сподели  Hug
Хубав ден, момичета  bouquet

# 166
Здравейте на всички  Hug
Благодаря ви, че ме мислите  Hug Hug Днес отидох в Майчин дом във Варна, видя се миниатюрно плодно сакче. Тя ми взе отново проба за уреаплазма (която ще оставя в Геника), каза, че по време на Б няма как да се пие такъв силен АБ, който убива уреаплазмата. Каза, че решението било наше дали да го задържим, че те умишлено не правили такива изследвания на вече бременни жени, защото нямало какво да се направи. Междувременно, резултатите на ММ излязоха и са отрицателни. АГ-то ми каза също, че мога да пробвам да си засиля имунната система, например с Биозин Мама. Доколко той е способен да повлияе на бактерията обаче не знам. Ще чакам да излязат и тези изследвания, ще се консултирам с друго АГ, после ако трябва пак ще пускам изследвания и така, времето ще покаже какво ще стане  Confused  Ако някоя от вас има някакъв съвет, ще се радвам да го сподели  Hug
Хубав ден, момичета  bouquet
Моите тестове за уреаплазма не бяха отрицателни на 100% последния път, но док каза, че ако сега успея да забременея, ще отложим лечението. Изрично го питах и каза, че не е толкова опасно и има начин да се взимат мерки.

# 167
  • София
Мини, имаш ли идея какви може да са тези мерки? Може да го попиташ като наминаваш. Мерси  Hug

# 168
Шоколадче браво, толкова много се радвам!!!  Hug
Мъфинче много добре че си успяла да идеш на док. във Варна. Стискам палци нещата да се развият по възможно най-добрия начин.
Аз се зарих с работа и нямам никакво време за форума тези дни, само набързо влизам да хвърля едно око по пътя ми до wc (понеже е на другия край на офиса и си е път  Joy ).
При мен няма нищо ново освен че не ме свърта и броя часовете до прегледа ми утре вечер при моя док. Мисля че ще се водя 5гс+2 дни и за този етап май мога да се надявам само да видим ембрионче в плодното сакче. Четох че за сърчице трябва поне още седмица. Това време не минава ooooh!
П.П. Надникнах снощи в августовската отчетна тема ама нещо много негативна ми се стори и реших и аз като другите бременилки за сега да си седя при вас  Hug

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 15:51 от deyalia

# 169
Шоколадче браво, толкова много се радвам!!!  Hug
Мъфинче много добре че си успяла да идеш на док. във Варна. Стискам палци нещата да се развият по възможно най-добрия начин.
Аз се зарих с работа и нямам никакво време за форума тези дни, само набързо влизам да хвърля едно око по пътя ми до wc (понеже е на другия край на офиса и си е път  Joy ).
При мен няма нищо ново освен че не ме свърта и броя часовете до прегледа ми утре вечер при моя док. Мисля че ще се водя 5+2 дни и за този етап май мога да се надявам само да видим ембрионче в плодното сакче. Четох че за сърчице трябва поне още седмица. Това време не минава ooooh!
П.П. Надникнах снощи в августовската отчетна тема ама нещо много негативна ми се стори и реших и аз като другите бременилки за сега да си седя при вас  Hug
Сериозно ме замисляте да вляза да проверя какво става там 😂 И защо на никой не му харесва че ми е интересно😂

# 170
Силве тук всички сте много позитивни и на мен специално ми действате окуражително и се зареждам с позитивизъм.
Там всички момичета ми се струват много стресирани и притеснени (също както съм и аз) и освен това е кофти когато виждаш как част от момичета напускат групата защото не са се развили добре нещата, което си е риска в този ранен етап но все пак едно е да го знаеш че го има, друго е реално да се случва - мен лично това ме стресира.

# 171
Даа, за съжаление отчетните в началото винаги са така. Някои момичета напускат, други са ужасно паникьосани, задават се едни и същи въпроси по 100 пъти, по-опитните се опитват да дават съвети, ама понякога се прекалява с обясненията и т.н. По-нататък ще стане по-ведро Simple Smile  Открих страхотни приятелки от отчетната с дъщеря ми, някои от тях буквално мога да ги нарека най-добри приятелки, но започнахме истински да се сближаваме чак като родихме и когато можехме да излизаме по-често. Но какви епични скандали е имало из фейсбук групите, майко мила  Joy

# 172
Ами че стойте си при нас естествено , горе долу сме на половина вече 🤗

# 173
Деялиа, за ембрионче може би е раничко, но със сигурност ще се види сакче и жълтъчно мехурче:) Ще те чакаме на отчет утре вече

# 174
  • Бургас
Ние за това си направихме отделна отчетна с родилите момичетата от Искам бебе, преди години. И сега си вървим заедно, не че не се дърпаме, обаче е по-различно защото се знаем, както и знаем че закъсаш ли за съвет или подкрепа, сдърпани не сдърпани няма празно, всеки се включва.  Rolling Eyes Rolling Eyes Моята Януарска отчетна беше много сплотена групичка, ама ние бяхме мнооого, това е един от най-многолюдният набор от години, януари 2014, много мами, много бебета  Rolling Eyes Rolling Eyes До ден днешен си поддържаме връзка, но основно във фейса, почти не пишем тук във форума. Всяка отчетна си е различна, на мен тук ми е много приятно, както с бъдещи, така и с настоящи мами  bouquet bouquet

Шоколадче, дебнех те за новините , радвам се че сте видяли точицата, чакаме сека отчета за сърчице. Всичко ще е наред .

Комала и от теб отчет чакам в петък  bouquet

Относно уреаплазмата и бременност, аз си мисля, че трябва да се лекува задължително. По време на бременността на мен ми откриха трихомони и то доста упорити , изчакахме да мина 12та седмица и се почна лечение- вагинални глобули и антибиотик. Обаче на фона да се направи вътреутробна инфекция, това е по -малкото зло.  Преди години и на мен като ми откриха уреаплазма, бях с положителен тест , обаче всичко приключи в 9та г.с.....дали е било от уреата, не знам, аз съм склонна към химически, обаче е факт че тогава се случи, така че поне глобули някакви попитай да изпишат  Peace

# 175
  • София
Здравейте момичета  Hug
Силве, Ясмина и аз съм пила - качих 10кг за месец и половина (а винаги съм била слаба). В работата ми тогава 3 момичета пиехме и само при мен така се отрази. Спрях ги и смених АГ-то - обяснението беше, че не са били за мен. Изписа ми други и всичко беше наред. Но така ми разбутаха хормоните, че ми отне около 2 години да си върна килограмите. То не бяха депресии, то не беше чудо. Ходех на фитнес по 2 пъти на ден, като тренировките ми бяха над час и половина и никакъв ефект нямаше. Накрая хормоните се нормализираха и си върнах старите килограми. Исках да кажа, че противозачатъчните се отразяват различно на всеки и е добре да бъдат изписани от специалист. Надявам се и на теб да ти се отрази като на колежките ми - хубава коса, пораснали гърди, чиста кожа, и слабееха без да спазват диети - напротив, хапваха каквото им падне  Laughing явно аз си бях карък, но да споделя все пак гочивия си опит с Ясмина.
Крю    все така спокойна да ти е бебка! Пожелавам ти леко раждане и после задължително да минеш да се похвалиш и да замеряш с пълни памперси.  bouquet
Шоколадче адски много се радвам за хубавите новини!!! Все такива да ни носиш и занапред.
Мъфенче нямам идея как стоят нещата в случаи като твоя, но стискам много силно палчета всичко да е наред   Praynig Hug Дръж ни в течение.
Étoile* Отиде ли си гадната леля? Ако знаеш само как ти стискам палци!!! Много ми се иска другия месец да развееш едни хубави две черти!  fingerscrossed
Камолче стискам палци за петък! Наистина времето между прегледите не минава. Много е неприятно това чакане. Аз не успявам и за да си осигуря спокойствие ходя на 2 места. Наречете ме луда, но ми е много притеснено, заради миналите загуби.   Embarassed
deyalia стиснати палчета и за теб утре вечер  fingerscrossed Сърчицето най-рано в 6 г.с. се вижда.

Благодаря, че ме мислите и за стиснатите палчета! Много ми помагат!  Heart Eyes Днес бях на БХС и ФМ в Надежда. Всичко е наред за щастие! Бебчето подскача, въртя се и рита през цялото време. Въпреки това угаждаше на док. и измерихме всичко необходимо. Казаха, че е идеално всичко. Вече си имам официално термин - 06.07.17г и предположение за пол, но за това е доста рано и не може да се каже със сигурност. Чакаме другата седмица да излязат резултатите от кръвта - дано и там всичко е наред.  Praynig Все пак док. ми препоръча консултация с генетиците в Надежда та записах час на 09.01. Надявам се все пак да ни се размине амниоцентезата, но каквото и да стане док. каза, че трябва да има написано черно на бяло становище по въпроса относно пустата инверсия на хромозомата на ММ.
Извинявам се, че пропуснах много хора, но това не значи, че не ви мисля и не се вълнувам заедно с вас  Hug bouquet Стискам палчета на всички и очаквам лавината!  Heart Eyes       

# 176
На прегледа във Фемина преди седмица (била съм 4гс+3) макар и много мъничко го видяхме сакчето както и жълтъчното мехурче, затова сега много се надявам поне мъничка точица да се види в сакчето... най-вече за да приключа с филмите за кухо яйце и да пусна новите за липса на пулс  Laughing не ми е лесно денонощно са филми, затова не искам в отчетните че като гледам там си е киносалон за такива като мен  Joy

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 15:55 от deyalia

# 177
Глобули никак няма да повлияят на уреаплазмата, то си е вътре-клетъчна бактерия и се трепе само със антибиотици и то доста силни. Много се надявам на Мъфинчето изследванията 1вият път нещо да са били объркани и сега да излезне всичко отрицателно  Praynig
Черии, много се радвам, че сте добре с порасналото човече  Heart Eyes Стискам палци за хубави резултати на БХС-то
Deyalia, какви кухи яйца те гонят бе момиче, ще ти дърпам ушите  Naughty   Grinning
Exactly, дано е минала и заминала лелката и да го сгащите това яйце началото на януари

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 15:36 от commala

# 178
  • София
Благодаря ви, момичета  Hug И аз мисля, че трябва да се лекуват, но се лекували само със силни АБ, а такива не можело да се приемат по време на Б Sad Ще се консултирам с моята АГ в София и като избера къде да се следя - също и там. Междудругото, за тези от София, може ли да ми препоръчате АГ/клиника за проследяване на Б. Иска ми се да разполагат с модерна техника и естествено да са добри специалисти, и ако може да ми помогнат с уреаплазмата Laughing Laughing

deyalia, разсмя ме. Не се притеснявай толкова  Hug Информирай се, но гледай и да се наслаждаваш на всеки ден с точицата  Hug

Вики, Шоколадче, много се радвам за вас  Hug

# 179
Здравейте момичета  Hug
Силве, Ясмина и аз съм пила - качих 10кг за месец и половина (а винаги съм била слаба). В работата ми тогава 3 момичета пиехме и само при мен така се отрази. Спрях ги и смених АГ-то - обяснението беше, че не са били за мен. Изписа ми други и всичко беше наред. Но така ми разбутаха хормоните, че ми отне около 2 години да си върна килограмите. То не бяха депресии, то не беше чудо. Ходех на фитнес по 2 пъти на ден, като тренировките ми бяха над час и половина и никакъв ефект нямаше. Накрая хормоните се нормализираха и си върнах старите килограми. Исках да кажа, че противозачатъчните се отразяват различно на всеки и е добре да бъдат изписани от специалист. Надявам се и на теб да ти се отрази като на колежките ми - хубава коса, пораснали гърди, чиста кожа, и слабееха без да спазват диети - напротив, хапваха каквото им падне  Laughing явно аз си бях карък, но да споделя все пак гочивия си опит с Ясмина.
Крю    все така спокойна да ти е бебка! Пожелавам ти леко раждане и после задължително да минеш да се похвалиш и да замеряш с пълни памперси.  bouquet
Шоколадче адски много се радвам за хубавите новини!!! Все такива да ни носиш и занапред.
Мъфенче нямам идея как стоят нещата в случаи като твоя, но стискам много силно палчета всичко да е наред   Praynig Hug Дръж ни в течение.
Étoile* Отиде ли си гадната леля? Ако знаеш само как ти стискам палци!!! Много ми се иска другия месец да развееш едни хубави две черти!  fingerscrossed
Камолче стискам палци за петък! Наистина времето между прегледите не минава. Много е неприятно това чакане. Аз не успявам и за да си осигуря спокойствие ходя на 2 места. Наречете ме луда, но ми е много притеснено, заради миналите загуби.   Embarassed
deyalia стиснати палчета и за теб утре вечер  fingerscrossed Сърчицето най-рано в 6 г.с. се вижда.

Благодаря, че ме мислите и за стиснатите палчета! Много ми помагат!  Heart Eyes Днес бях на БХС и ФМ в Надежда. Всичко е наред за щастие! Бебчето подскача, въртя се и рита през цялото време. Въпреки това угаждаше на док. и измерихме всичко необходимо. Казаха, че е идеално всичко. Вече си имам официално термин - 06.07.17г и предположение за пол, но за това е доста рано и не може да се каже със сигурност. Чакаме другата седмица да излязат резултатите от кръвта - дано и там всичко е наред.  Praynig Все пак док. ми препоръча консултация с генетиците в Надежда та записах час на 09.01. Надявам се все пак да ни се размине амниоцентезата, но каквото и да стане док. каза, че трябва да има написано черно на бяло становище по въпроса относно пустата инверсия на хромозомата на ММ.
Извинявам се, че пропуснах много хора, но това не значи, че не ви мисля и не се вълнувам заедно с вас  Hug bouquet Стискам палчета на всички и очаквам лавината!  Heart Eyes       

Чери , току що ми описа филм на ужасите😬 Ендокриноложката каза, че това бил един от най-чистите и безвредни препарати на пазара . Само не разбрах пила си го месец и половина и си качила 10кг или си го пила повече време и за месец и половина си качила 10 кг

Общи условия

Активация на акаунт