По коледа във форума :)

• 19 038
  • 149
  •   1
Отговори
# 90
Ами именно това и Гена е направила. Просто явно не им се спи в 9 и преди да заспят си правят някакви неща. Ти пак не обясни какво е тъжното, защото аз, а и много други нищо тъжно не виждам.

Явно и те както и вие след вечерята се оттеглят.

# 91
Просто различно време траят вечЕрите, а са и по различно време. След което едни отиват в личния си свят на сънищата, а други - в личното си интернет пространство. Което няма как да е тъжно. Laughing

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 15:35 от Judy

# 92
Да де, ама нечие прекарване беше квалифицирано като "тъжно", а се оказа, че и на квалифициращата не е било по-различно. Да не говорим, че и часове нямаше упоменати.

Да не говорим и, че квалифициращата спомена, че в другите дни си мълчат и си се занимават странично, което за доста хора е тъжно и неестествено.

# 93
Коледа не ми е специален ден,  аз чакам 31.12 за да отпразнуваме с пълна сила изпращането на Старата Година и посрещането на Новата Година  Grinning

всеки да празнува както иска, както му е добре

# 94
Aз пък смятам и на 31.12 да съм тук и ще ви пиша.
Би било добре да няма кой да ми отговори, но все пак ако има усамотили се ...

А иначе на втория работен ден след Коледа всичко си е доста "ежедневно", като изключим по-голямото количество сладки/соленки, които преминават в офиса за черпене.

Всяка суета отминава.....

# 95
  • вовеки на БАНановите плантации в БАНгладеш
Aз пък смятам и на 31.12 да съм тук и ще ви пиша.
Би било добре да няма кой да ми отговори, но все пак ако има усамотили се ...

Дори и да има, навярно няма да разберем. Който е чел редовно, знае за какво иде реч Laughing
Аз съм асоциален, ако ми пожелаеш да съм в "добра" компания, може да отнесеш някоя благословия. И като казвам благословия - имам предвид точно благословия. Simple Smile Сериозен съм.

Всяка суета отминава.....

И отново се завръща. Хич не отминава от само себе си. Колко съм се борил с тези суети, а те сякаш по-напористи стават. После реших да ги игнорирам Mr. Green

# 96
  • Sofia
Ох,душички, как се закахърили за мен  Mr. Green  Hug
Чудя се аз цял ден, що ме сърби тук-там  Whistling.
У нас няма възбрана да не се ползва Интернет по официални и семейни празници,така че всички се възползваме от това  Mr. Green.
За семейства, които използват Коледната вечеря като повод да се съберат и да си поговорят може да е странно и тъжно, но ние не сме от тях. Средно 5 от 7 вечери си вечеряме тримата, така че не сме ощетени откъм съвместно прекарване на времето. А и повече от 2 часа на маса (по домашному) не преседявам аз  Naughty.Това ми е лимитът, саклетясвам, ако няма танци. Добре ,че и ММ не е голям софраджия, та не се налага тайно да се скатавам  Laughing, а организирано се оттегляме.

# 97
Тъй като Коледа не е много по-различен ден от останалите почивни дни, не намирам нито за странно, нито за тъжно да отворя и форума по някое време. Да зяпаш семейно някакви тъпотии по тв по-обединяващо и емоционално ли е? За всеки случай по скалата на тъгата тв и интернет би трябвало да са еднакво тъжни.
У нас празникът е съсредоточен в часовете до обяд, когато всички са свежи, наспали се и се радват на подаръците си. Отдаването на мързел започва още много преди вечерта, с обиколките по роднини сме приключили още преди 4 следобяд. После интернет, сън, книга - кой, каквото си иска.

# 98
  • Countryside
Друго си е да празнуваш по "правилния" начин Naughty
Коледата при нас е наобед, когато всички са свежи и могат да поемат и разговори, и храна. Привечер се замезва с остатъци и всеки си разцъква, освен ако нямаме гости.

# 99
Аууу, аз 3-4-5 часа на маса ще умра. Налагало ми се е, по-травмиращо нещо за мен няма, то не ми е тъжно, а направо се побърквам. Отделно, че нямам стомах да побирам храна в продължение на 4 часа. Ако пък не ям, не виждам причина да седя на масата.
Иначе и у нас сутрин се става рано, извежда се куче. Кучето пък си намери кокал под елхата, та събуди всички с радостта си. hahaha в 7:00 всички възрастни пиехме второ кафе, а подаръджиите си бяха разгледали де що намерят. Коледата ни приключи към 12:30 (обедно време), когато бяхме хапнали пържолите и разчупили питката. След това-всеки кой каквото иска е правил. След обилен обяд място за вечеря нямахме, следобед всеки е хапнал нещо дребно и софра до полунощ няма как да ни се получи, ако не искаме да повръщаме от преяждане после.
Като ставаща в 6 всяка сутрин, и празник и делник, да стоя да полунощ за мен е тормоз. Поспалива съм, не ми стига иначе. ooooh!

# 100
Друго си е да празнуваш по "правилния" начин Naughty

Кой беше правилният начин? В 20,30 всички се строяват с официалните си дрехи пред телевизора и ядат ордьовър, основно и десерт в продължение на 3 часа? Страхотен купон наистина.

# 101
  • Countryside
Е, че как купон, та дрънка. А да, забравих и дрес код има. Все пак това не е някаква си селска вечеринка, а Коледната вечер на ССФ Mr. Green и ордьоврите и подаръците са от сой  Mr. Green

# 102
За мен перфектната  коледа е никой да не е болен и да не търча по спешни кабинети. Повече от това не искам. Тази коледа беше перфектна. Кой ял, спал, цъкал  във форума са подробности от пейзажа.

# 103
За другите не знам, ама тази година се наспах и си починах екстра. Освен това достатъчно коледни партита имаше, че и у нас да има купон, то ми писна.

# 104
  • София
Сори, че вметнахме Ирина. Тя е веган гуру, която пуска клипчета за "здравословно" хранене в тубата. От темата за веганизма стана популярна.

Не за тази Ирина говореше Анди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт