По коледа във форума :)

• 19 045
  • 149
  •   1
Отговори
# 75
Joy А аз като я четох, в главата ми изникна, че е клонинг на Ирина Тенчева - тя така много хубаво обяснява кое е правилното и как нейното е най-правилно, а другите ги съжалява.

Е, Красимира не си ли я чела досега?  Laughing

# 76
Ха ха, Сийке, този вариант не ми беше хрумнал, защото не го свързвах с Коледа някак Simple Smile.

# 77
  • София
Между другото, много хора се депресират по празниците, защото не отговарят на стереотипа $как правилно трябва да се празнува$. Ако не празнуваш по правилния начин, винаги се намира кой да ти натрие носа.

По случай празниците и тази тема искам да кажа - когато съм се държала по такъв гаден начин, извинете ме! Била съм абсолютна кукувица.

# 78
За депресиите по този повод съм съгласна. По този повод и много хора се разоряват буквално.

Анди, не я промотирай тази откачалка  Laughing, че в другата тема яко и се вдигна броя на гледането на клиповете.

# 79
  • София
За какво толкова се пъне жената, нека получи признание!

# 80
Мани, съвсем е изперкала, но и тормози децата. Сигурно бобът и постните сарми ги е предложила под форма на смути.

# 81
Само аз не разбирам май за какво говорите. Laughing newsm78

# 82
чакайте, защо влизате в оправдателен режим как, кога, с кого и колко сте направили! Който както иска да си празнува, ако ще цяла седмица карти да играе или да си съзерцава селфито на пъпа! Дошъл филанкешията и казал как $трябва$ да се празнува, защото иначе на него му било тъжно как другите не празнуват по неговия правилен начин.

Понеже ни е тъжно, когато правим другите тъжни. Затова...  Cry
И за Ирина Тенчева нищо не знам... и това ме натъжава също...
Много, много тъжна Коледа се получи...
Скрит текст:
Тъжно е само, когато човек чувства, че това, което иска, не е това, което е налице.В този случай трябва да си мисли за промяна.

Само аз не разбирам май за какво говорите. Laughing newsm78
Е, чак пък само ти...  Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 14:24 от Judy

# 83
Е, това е другата крайност в предположенията. Аз предполагам друго-разговори, разговори, разговори. Споменато е за комуникация. Да си комуникират е не тъжният начин на прекарване. Да де, ама аз пак да кажа, че хората са различни, аз например, не обичам да говоря. Особено, ако нямам какво точно да кажа. По принцип всеки ден сме заедно и си говорим, разбира се, но с часове да прекараме в разговори-ми то сме изчерпали основните теми, та се случва и да си мълчим. Laughing
Лучано Павароти съветва дъщерите си как да познаят, че са техния човек по следния начин: Това е човекът, с когото трябва да ти е приятно да си МЪЛЧИТЕ ЗАЕДНО. newsm51
Има не само вербална, но и невербална комуникация, не е необходимо да откриваме бенгалския огън. Outta Joint
Но може би любителките на перфектната Коледа с менторска нагласа някак си са пропуснали тази простичка истина.

# 84
Сори, че вметнахме Ирина. Тя е веган гуру, която пуска клипчета за "здравословно" хранене в тубата. От темата за веганизма стана популярна.

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 14:19 от Down Under

# 85
Да взема да се ограмотя и аз малко клюкарски, че някои актуални имена ми убягват, откак не гледам телевизия...Да видя на къде върви модата в отношенията.

# 86
А защо е нужна цялата тази дискусия? Жьоневиев писа, че за нея е тъжен този начин. Просто е изразила мнението си, както и всички ние, писали след нея.
Е, поне един ме е прочел внимателно и прекрасно е разбрал какво искам да кажа.    Hug

За неразбралите:
на никого не съм дала тон как и с кого да празнува.
Писах, че на мен би ми било адски тъжно и самотно, ако всички сме си у дома, а пък всеки се е "затворил" в своя свят.Особено на празник.
За подобни самотни вечери  има предостатъчно други дни в годината.
И пак, ЗА МЕН, празничните дни са за празнуване, не за самотно сърфиране.
И за да е Пределно ясно, нека никой не се припознава в поста ми.
Всеки празнува както му е удобно.
Така както на някого му е досадно с часове да седи на маса и да води разговори (което мен пък ме удовлетворява ), така на мен би ми било тъжно, ако се нахраним за 30 минути и всеки се "спаси" поединично.

# 87
Кой е написал, че се наяждат за 30 минути? Какво нетъжно нещо правиш след като си празнувал със семейството си цял ден? Гена написа, че след вечерята са се отпуснали.

Наистина ми е интересно какво правите след като приключи купонът на масата? Полка ли играете, белот ли, седите и си говорите ли?

Защо останалите вечери са в усамотение?

# 88
Ясно е, Жьоневиев, ти си имаш твое виждане за начин на празнуване, тъй както и всеки друг. Peace
По повод поста ти бих искала само да репликирам, че "стонето на маса" не е еквивалент на "водене на разговори", а още по- малко на водене на съществени и удовлетворяващи индивида такива. Тъй както воденето на пълноценни разговори не изисква стоене цяла вечер на маса, като задължително условие.
Ето, аз например, обичам да си говоря, но не обичам с часове да седя на една маса, защото било определен календарен празник, това би ми било безкрайно досадно. И в никой случай не ми е нетъжно. Hug

# 89
Скрит текст:
Ясно е, Жьоневиев, ти си имаш твое виждане за начин на празнуване, тъй както и всеки друг. Peace
По повод поста ти бих искала само да репликирам, че "стонето на маса" не е еквивалент на "водене на разговори", а още по- малко на водене на съществени и удовлетворяващи индивида такива. Тъй както воденето на пълноценни разговори не изисква стоене на маса, като задължително условие.
Ето, аз например, обичам да си говоря, но не обичам с часове да седя на една маса, защото било определен календарен празник, това би ми било безкрайно досадно. И в никой случай не ми е нетъжно. Hug
Именно, различни сме.    Peace
Аз съм писала, че ние в обикновени дни вечеряме по час-час и половина.
А на празници се случва да "вечеряме" по 2-3-4 часа.....    Laughing  
И това не означава, че щом на нас ни е добре така и го споделям, трябва да е валидно за всеки друг.
Наистина ми е интересно какво правите след като приключи купонът на масата? Полка ли играете, белот ли, седите и си говорите ли?

Защо останалите вечери са в усамотение?

"Купонът" на масата по празници обикновено започва към 20.30-21 часа, така че след това се ориентираме към леглата....    Laughing   обикновено след полунощ спим.
А останалите вечери не са в усамотение, но тогава всеки има някакви свои неща за вършене....дали да прочете нещо, да потърси инфо, да пише, да работи.....А по празници зарязваме самостоятелните занимания и празнуваме заедно.

Както и да е, съжалявам, че породих подобни спорове.Мисля, че казах достатъчно по темата.
Спирам до тук.    Peace

Общи условия

Активация на акаунт