По коледа във форума :)

• 19 052
  • 149
  •   1
Отговори
# 60
Съгласна, но колко часа е прието да се стои и мълчи   Thinking

# 61
  • София
Е как така не се натъжавате? Вместо да обясните на останалите как би трябвало да празнуват, колко време да си говорят, на какви теми... Никакви ССФ не сте, ама никакви!
Сега направо ме е страх да кажа, че и ние след вечеря се отдадохме на самостоятелни занимания, че ще взема да натъжа някого.

# 62

Не знам да има подобно правило.  Simple Smile

# 63

Няма универсален отговор. А колко часа е редно да се седи на маса в комуникиране?
Ако вчера съм била със семейството си , и така всяка вечер в годината, какво точно има различно за изкомуникиране на следващата вечер?

# 64
  • София
чакайте, защо влизате в оправдателен режим как, кога, с кого и колко сте направили! Който както иска да си празнува, ако ще цяла седмица карти да играе или да си съзерцава селфито на пъпа! Дошъл филанкешията и казал как $трябва$ да се празнува, защото иначе на него му било тъжно как другите не празнуват по неговия правилен начин.

# 65
Ами Женевиев да каже, аз не виждам лошо след като вечерята е приключила /уточнихме, че няма правило, което да определя колко часа трае тя / всеки да прави каквото иска - интернет, филми....

# 66
  • Euskal Herria
А защо е нужна цялата тази дискусия? Жьоневиев писа, че за нея е тъжен този начин. Просто е изразила мнението си, както и всички ние, писали след нея.
Всеки различно приема Коледа - дали е семеен празник, дали не е, кой както иска, така да го празнува.

# 67
Защото индиректно "осъжда" другия. Да, може да си измива ръцете, след като е подчертала за мен, но това не променя тона, който зададе. Peace

# 68
Да де Янче, ама не обясни какво не е тъжно прекарване. Аз наистина не виждам нищо лошо след вечерята да се оттеглиш, особено ако си бил на гости на обяд, приготвял си храна за вечеря, яли, пили и се веселили и накрая и аз съм труп и имам нужда да отдъхна и храносмилам на дивана.

# 69
  • София
Защото е грубо, особено към потребителката, която е описала какво правят вкъщи. Едно такова... полъх на... опитвам се да се сетя как беше точно думата, като презрение.

# 70
+Съжаление. Дай да ожалим другите, как не умеят, как не са си близки, как са превзети от лошия интернет и са забравили да общуват.

# 71
Да де Янче, ама не обясни какво не е тъжно прекарване.

Предполагам, да надуеш волумето на макс, да заплющиш кръшни кючеци и да огласиш целия квартал с истеричен пиянски смях и викове. Така де, нали всички трябва да разберат колко е весело у вас?
Това "тиха нощ, свята нощ" е за захлупени нещастници и самотници, които не знаят как Ганьо умее да се весели.

# 72
Да не забравяме и пиратките освен музиката на макс Naughty

# 73
  • София
 Joy А аз като я четох, в главата ми изникна, че е клонинг на Ирина Тенчева - тя така много хубаво обяснява кое е правилното и как нейното е най-правилно, а другите ги съжалява.

# 74
Е, това е другата крайност в предположенията. Аз предполагам друго-разговори, разговори, разговори. Споменато е за комуникация. Да си комуникират е не тъжният начин на прекарване. Да де, ама аз пак да кажа, че хората са различни, аз например, не обичам да говоря. Особено, ако нямам какво точно да кажа. По принцип всеки ден сме заедно и си говорим, разбира се, но с часове да прекараме в разговори-ми то сме изчерпали основните теми, та се случва и да си мълчим. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт