Паническо разстройство - 27

• 119 104
  • 782
  •   1
Отговори
# 45
Аз ходих на невролог и се оказа,че не чувам добре е едното ухо,от там на УНГ каза,че най-вероятно ми е възпалена естахиевата тръба,но с неговите лекарства не ми оправи и ще трябва да търся друг. Мисля утре да ходя да пусна едни изследвания да видя дали е възпалена и не знам дали не е възможно да е от това.

# 46
Е как да не го мисля, псувам вече!
Дарси, там е така, затвориха Хемус, сега ново "Ограничено е движението на МПС над 12 т на територията на цялата страна".
Е защо това нещо не беше хвърлено преди това, а сега се сетили.
Казвам на моя приятел дето виси някъде и не знае кога ще дойде - Да се махаме от тая държава.

# 47
Здравейте,мили. Аз съм бременна Анинимна Simple Smile Днес ми се случи нещо странно,искам да споделя,да чуя мнение. Пробудих се сутринта и мъжа ми щъкаше из нас докато се оправя за работа и си гледаше даже малко тв в хола. КАзах си ,че ей сега ще го изчакам да дойде ,че скоро е време да излиза и да ми каже чао и тн. Обаче съм задрямала...ама колко дълбоко да съм задрямала за 15-20 мин. И поглеждам телефона и звъня да видя къде е а той ми вика" Не помниш ли,преди 2 мин, те цунках и казах,че тръгвам" Shocked Да и преди ми се е случвало така да гои питам и да не съм го усетила в съня,ама днес много се учудих,че уж преди това се бях събудила. Дали просто съм "забравила" заради ПР ..примерно Shocked ИЛи пък просто в просъница,не помня. Естествено се притесних защо не помня и пак се почнаха диагнози" ето и паметта ми е нарушена ,сигурно имам нещо в мозъка"  Banghead

# 48
Ама какви диагнози си внушаваш. Проблеми с паметта е примерно ако забравиш как се казва мъжа ти. Не е нито ПР това, просто си спяла Simple Smile

# 49
Хаха,Галче не се смей. Grinning наистина се панирах Crazy бях сигурна,че не е излязъл и го чакам Shocked майко мила newsm78 странна работа.. викаш друго е проблеми с паметта..  Blush тая хипохондрия..

# 50
Аз да ви питам АД кога реално почна да ви действа че днес ми е втора седмица 14 ден и се чудя има ли ефект вече хах Wink

# 51
На мен ми подейства още на 2-3 ден. Премахна тревожността и подобри съня.

# 52
И аз усетих разлика някъде 5дена след почването. Значително ми се подобри съня, за тревожните мисли не помогна толкова рано. Даже скоро ще направя месец, а следенето на дишането си стои,дано скоро спра да го мисля  ooooh!

# 53
  • София
Аз да ви питам АД кога реално почна да ви действа че днес ми е втора седмица 14 ден и се чудя има ли ефект вече хах Wink
След месец.

# 54
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, отскоро се познавам с един човек и от разбрах, че страдал от тревожна депресия. Нямам много информация, но имам чувството, че психиатъра, при който ходи злоупотребява с него. В началото, ако не ми беше казал въобще не му личеше да има някакъв проблем. Единствено това, че няма много близки приятели, но това го има и при хора без някакви проблеми. Другото, което ме кара да се съмнявам в психиатъра му е, че му е изписал уж някакво много добро лекарство за депресията, което го продават само в Австрия и той трябва да си го набавя сам от там. Сега нямам много информация, но се бил влошил и му изписал още едни хапчета. Вие какво смятате?

ПС Съжелявам, ако това не е за тук, но изчетох няколкото страници и мисля, че при вас става въпрос за подобни неща. Ако трябва ще пусна отделна тема Simple Smile

# 55
Padme, a  ти какво точно питаш? Ние как може да знаем какво точно се случва м/у познатия и доктора му? Да не сме екстрасенси тук? Нищо съществено не казваш. Поне имената на лекарствата да знаеше...ако ги разбереш пиши пак. Иначе да, това е темата за депресии, паническо разстройство, тревожно растройство...

# 56
Да се оплача и аз. Събудих се със сърбящи и подути очи. Отделно май се разболявам, главата ме боли, но болката тръгва от гърлото нагоре. Отделно сърцето напомня за себе си тези дни...  Много оплаквания... Днес не ми е ден  Confused

Анонимна, гледай за какви неща се шашкаш. Бих се притеснила ако съм отговорила нещо на любимия, а не го помня. Макар, че и това е възможно на сън.

Ад започнаха да действат след 2-3 седмици при мен,за който питаше.

# 57
И при мен след месец,да не кажа,че и повече.Чак сега усещам и аз успокоение.
Като казахте следене на дишане-Господи,мислех,че съм само аз.И следя от години непрекъснато пулса си с ръка,пипам се в ляво ако не го чувам и отброявам ударите.. семейството нон стоп ме пита "боли ли те там?" Shocked .Улавям се,че го правя скришом,ужасно е.

# 58
Чакайте де, няма 21 ден да ги изчисляваме как точно от раз да ни подействат Hug
Около 20 дни трябват. При мен беше месец и половина с сероксата.

Padme, кажи кое е лекарството та да кажем Hug

Дрейси, а бях така в четвъртък - и сърце и нерви, ама и всякакъв невървеж. По 2 бизогама пих и пак не ми се успокой сърцето!

Аз  нали ревах дълго щото го няма приятеля ми. Тук е, но с писмото какво да правя Laughing
Вицът е:

Скрит текст:
При психотерапевта:
- Напиши писмо до възлюбения и после го изгори, разхвърли му пепелта!
- Добре, а с писмото какво да правя?

# 59
 Laughing джери, омръзна ли ти вече, таще го гориш?

Общи условия

Активация на акаунт