Паническо разстройство - 27

• 119 816
  • 782
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Здравейте момичета искам да ви попитам нещо. Ще ми горят раничка на матката без упойка, та въпроса ми е дали трябва тогава да спра АД и колко дни предварително?
Не,това не е операция.Но аз доста бих се замислила за упойка.Гориха ме докато имах още матка с някакъв електрически уред и освен,че миришеше на пърлено много болеше.И след процедурата ме болеше.
Аз не виждам какво би навредила упойката,общо ми останаха 4 зъба в устата,а всички други са извадени с местна упойка.Обясних на зъболекаря,че пия антидепресанти,пия и антипсихотици,че и бетаблокер,в упътването на който пише,че не се комбинира с упойки.Докторът каза,че не вижда проблем.И поне 20 зъба са ми извадени с местна упойка,докато съм си пиела антидепресанти.
Помисли си,ако е с мазило пак боли,но не толкова,с ток е ужасно.Когато разбрах,че трябва да се гори пак,просто смених гинеколога,не исках пак с този ужасен уред.Няколко пъти ме мазаха после и не беше чак толкова болезнено.

# 706
Благодаря за информацията аз имам и вариант да горя раничка с лазар, който е и по- скъп и дано да е по безполезен и ефективен.

# 707
  • Бургас
Ами дано.Иначе това,с което ме гориха приличаше на поялник с някакво топче накрая.Аз бих избрала лазера.След последната операция раната ми  не искаше да се затвори,все пак беше рязано два пъти на едно и също място.Тогава ходих на физиотерапия точно с лазер и след няколко процедури раната зарастна.Изобщо не болеше,по-точно абсолютно нищичко не усетих.

# 708
Момичета, как сте? Как е настроението от лошото време?

# 709
Здравейтееее, аз съм в бг и съм добре в общи линии. Като се прибера смятам да спирам ад, да видя дали ще ми се получи... Я кажете каква е схемата, че питах докторката, но тя не ми даде точна схема, каза ми първо да започна да ги взимам през ден, за няколко дни, после през 2 дни. За 3-4 седмици да съм ги спряла? Не мога да кажа, че се чувствам все едно никога не съм имала тревожност... Когато има налични обстоятелства за тревожност,  пак се обажда в някаква степен... Така че, не се знае как ще ми понесе без ад.

Галаааааа, как си, пиши?

# 710
 Darcey,както ти е казала лекарката ,така ги спирай.  Аз моите ги спрях март месец след 2,5 годишен прием,но се чувствах много добре,та чак забравях да ги приемам. Simple Smile Спирах ги като  намалях по половинка през 15 дни.
А ти от колко време си на АД!

# 711
Char, oт седем месеца ги пия. Благодаря за отговора. Ти какво пи? Как се чувстваш сега? Дано не ти се налага повече никога да опираш до тях.

# 712
Аз съм на Есциталопрам,някой по назад попита.
Преди се чувствах прекрасно с него,реших да го спра и да опитваме за бебе и оттогава нищо не ми помага Sad
Кошмар..
 Напоследък се чувствам уморена още от сутринта,едва издържам на работа.Има ли го това при вас?

# 713
Екатерина, как нищо не действа от тогава? Аз от това се притеснявам, питах леларката, ако ги спра и после пак ги почна дали ще работят пак? Отговора беше даа.
Аз имах страшна умора преди да ги започна, още от сутринта, както казваш... Ужас

# 714
Char, oт седем месеца ги пия. Благодаря за отговора. Ти какво пи? Как се чувстваш сега? Дано не ти се налага повече никога да опираш до тях.

Не е ли много рано да ги спираш-само седем месеца си ги пила  newsm78
Аз вземах Золофт,но определено за сега се чувствам много добре,дори бих казала отлично
/да не чуе дявола  Praynig/,и дано повече не ми се налага да пия каквито и да е АД-та  Simple Smile

# 715
Чар, как да преценя колко да ги пия, чувствам се добре... Нали уж минимум 6 мес се пиели. Лекарката не ми каза пий ги още. То и аз забравям да ги пия, но имам аларма на телефона да ме подсеща.  Simple Smile и аз съм на същите, само че тук се казват сертралин. На каква доза беше, аз съм на 50 мг на ден.

# 716
     О,аз доста дълго ги пих по 2 от 50 мг сутрин,наведнъж.

# 717
И аз не можах да понеса бифлокса и след 1 и 1/2 месец ми върнаха сертралина/стимулотон/ И аз съм на 2 хапчета, но вече го пия около 2 години.....с 2 месеца прекъсване заради бифлокса.

# 718
Как сте в това променливо време  newsm78

# 719
Аз бивам, но се чудя гала как е? Пиши гала...

Общи условия

Активация на акаунт