Паническо разстройство - 27

• 119 822
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
ДР БЪКЛЕВ!!!! НИКОГА!!!

# 691
Ауууу, ама той и доктор. Ужасссссс!  Shocked

# 692
Гала как си?

# 693
Не съм добре.

Аз бих ви посъветвала никога ама никога а не ходите при никави мануални терапевти и чакръкчии, даже и масажисти.
Един познат при масаж му изпукал врата и после операция от дискова херния на врата.

# 694
  • Варна
смятай...др Бъклев гознам...не съм го посещавала но съм минала през мануални терапевти и аз съм зле...болки в гърба без диагноза...то не беше шиен радикулит...шипове...много мнения...всяка вечер се будя скована но като се раздвижа леко минава...казаха и на психична основа но не е...смениха ми от раз антидепресанта и ето че пак боли....сега решиха че може да имам проблеми с дробовете белите и и ще правя консулт с пулмолог....вкарват ме във филми а аз всяка вечер с болки и скованост в мускулите....будя се от това...мн невролози и ревматолоззи минах...незнам вече на какъв лекоар да ида....обезболяващи ми дават

# 695
  • Бургас
dior.84,не е от нерви.Има си причина.Аз като родих бях много зле,имах сериозни обезвидняващи диарии и няколко пъти ме приемаха в Инфекция,при това с висока температура.Ходих по гастроентеролози,които ме изкарваха симулантка,а умирах от болки в корема.Имаше предположения,че е на нервна почва и че е следродилна депресия и гледам да избягам от отговорността за бебето.Оказа се сериозна хиперфункция на щитовидната жлеза,Базедова болест.Седем месеца се влачих докато получа диагноза.За болките в корема-на 27 годишна възраст ми извадиха киста колкото мъжки юмрук от корема,а на 28 годишна възраст ми махнаха и матката,и яйчниците.Откриха ми и тежък колит,който се проявява с кървящи язви по дебелото черво.Винаги има причина,но като не я намерят казват,че е на нервна почва.

Виж си щитовидната жлеза.Майка ми имаше възпаление и умираше от болки в ушите,врата и гърба.Разбира се нашите лекари в Бургас не пропуснаха да я изкарат симулантка и да я посъветват да пие антидепресанти.Тя категорично отказа и и казаха,че в такъв случай отказва лечението.Взе да вдига температура и отиде в София и там откриха възпаление на цялата щитовидна жлеза.Оперираха я,извадиха цялата жлеза и майка ми се оправи.Не казвам,че и при теб е това,но майка ми лежа в неврология и обиколи много невролози и абсолютно всички изследвания и бяха добре.

# 696
Витанго или златен корен пробвали ли сте?Някакви мнения?

# 697
Kaк сте?
Добре, че са празници!

Аз си сецнах кръста. Сега си знам, седя и се лекувам само с хуманитарна медицина (то аз само с нея си се лекувам де).

Гала, с теб съм Hug Heart Eyes

# 698
Здравейте !

От доста време съм  с депресивни състояния
Минах един курс на лечени и скоро съм на контролен преглед но нещата при мн  се влошават
В последствие започна да ме боли корема и ми откриха улцерозен колит който при мен не се влияе особено от медикаментите. Инфекцията продължава вече няколко месеца въпреки леченията.
Значително намалих храненето(така корема ме боли по-малко) и нещата започнаха драстично да се влошават.
Освен хроничната умора започна се и постоянна замаяност, забравям много елементарни неща,невъзможност да се концентрирам за какво и да е . Т.Е  мозък ми не функционира нормално.
Случйно попаднах на една много интересна статия  която силно ме впечатли .
След това намерих и още статии но нещата които пишат са индентични.
Ако някой има опит в тази насока ще бъда благодарен ако сподели.
Ето я и статията    
https://herbamedicabg.com/news/oksidativen-stres-antioksidanti-s … vobodni-radikali/

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 19:04 от ЖороA

# 699
Здравейте, имам една опаковка  Ривотрил, срока и на годност е до края на юни. Няма да я ползвам, а не ми се иска да я хвърлям. Подарявам я, ако някой я иска да ми пише на лични. Купувана е от Германия, 30 таблетки от 0,5мг.

# 700
  • някъде
Здравейте.
Искам да попитам дали сте срещали хубави книги или пък клипчета в нета за тревожност, наптрапливи мисли, депресии?

# 701
Здравейте момичета искам да ви попитам нещо. Ще ми горят раничка на матката без упойка, та въпроса ми е дали трябва тогава да спра АД и колко дни предварително?

# 702
Здравейте момичета искам да ви попитам нещо. Ще ми горят раничка на матката без упойка, та въпроса ми е дали трябва тогава да спра АД и колко дни предварително?

Мисля, че няма проблем приема на АД с горенето на раничката. Какво казва психиатъра?

# 703
Все още не съм правила консултация с него, но май трябва да направя

# 704
Тази седмица психиатърът ми изписа Есобел /Есциталопрам/. Има ли някой, който го е пил - да каже нещо за медикамента?

Общи условия

Активация на акаунт