Паническо разстройство - 27

• 119 814
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте!
Искам да спра АД, искам да попитам по каква схема да го направя,как да ги намаля??.
Не ми се ходи на лекар честно казано за да питам за схемата.Пих ги около 5-6 месеца-Есобел.Но искам вече да ги спирам.
Какво се случва при спирането?При започването не усетих никакви неприятни ефекти.

# 721
Здравейте!
Искам да спра АД, искам да попитам по каква схема да го направя,как да ги намаля??.
Не ми се ходи на лекар честно казано за да питам за схемата.Пих ги около 5-6 месеца-Есобел.Но искам вече да ги спирам.
Какво се случва при спирането?При започването не усетих никакви неприятни ефекти.
Аз след година Сероксат ги спрях като всяка седмица намалявах с пол. табл. За около 3 седмици ги махнах. Първата седмица след това имах неприятни усещания, шокови усещания и не ми беше хич добре, но вече се чувствам по същия начин когато ги пиех. И на психиатър да отидеш ще ти изготви пак някаква такава схема и ще ти вземе парите. Ако искаш през 2 седмици намаляй с пол. табл. Аз исках бързо да ги разкарам и малко рязко ги спрях, но сега мисля че горе долу съм добре:)) успех и не се предавай. Не забравяй, че каквото и да усещаш е от отнемането на медикамента и след това всичко ще бъде наред. Вземи си хубава Омега-3 и магнезии.
За 4 години какво ли не съм пила. Над 4-5 антидепресанта и установих, че не са решението. Ако "лекуваха" от години нямаше да следя групата и щях да съм сигурно на някой слънчев остров, ама уви  #Crazy

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 22:58 от neli_20

# 722
Здравейте!
Аз след година Сероксат ги спрях като всяка седмица намалявах с пол. табл. За около 3 седмици ги махнах. Първата седмица след това имах неприятни усещания, шокови усещания и не ми беше хич добре, но вече се чувствам по същия начин когато ги пиех. И на психиатър да отидеш ще ти изготви пак някаква такава схема и ще ти вземе парите. Ако искаш през 2 седмици намаляй с пол. табл. Аз исках бързо да ги разкарам и малко рязко ги спрях, но сега мисля че горе долу съм добре:)) успех и не се предавай. Не забравяй, че каквото и да усещаш е от отнемането на медикамента и след това всичко ще бъде наред. Вземи си хубава Омега-3 и магнезии.
За 4 години какво ли не съм пила. Над 4-5 антидепресанта и установих, че не са решението. Ако "лекуваха" от години нямаше да следя групата и щях да съм сигурно на някой слънчев остров, ама уви  #Crazy

извинявай,но не разбрах точно схемата за спиране?
Аз мислех че трябва да спирам както беше схемата за започване newsm78 newsm78-при мен беше така-няколко дена по четвъртинка,след това няколко дена се взимат по половинка и след това се продължава с цяла таблетка и така дозата ми беше сутрин по една таблетка.
Мислех по същия начин да спирам newsm78,като цялата схема беше за около 10тина дни??
Малко ли са десет дни за спиране??Ти казваш че при теб са били 3 седмици,и пака е било малко ??? Rolling Eyes

Иначе усетих положителния ефект от тях,но и също напълнях от тях Confused
Много се надявам с предстоящото лято и изобилно слънце да не усетя никакви негативи от спирането....

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 11:32 от nux

# 723
Здравейте!
За 4 години какво ли не съм пила. Над 4-5 антидепресанта и установих, че не са решението. Ако "лекуваха" от години нямаше да следя групата и щях да съм сигурно на някой слънчев остров, ама уви  #Crazy

извинявай,но не разбрах точно схемата за спиране?
Аз мислех че трябва да спирам както беше схемата за започване newsm78 newsm78-при мен беше така-няколко дена по четвъртинка,след това няколко дена се взимат по половинка и след това се продължава с цяла таблетка и така дозата ми беше сутрин по една таблетка.
Мислех по същия начин да спирам newsm78,като цялата схема беше за около 10тина дни??
Малко ли са десет дни за спиране??Ти казваш че при теб са били 3 седмици,и пака е било малко ??? Rolling Eyes

Иначе усетих положителния ефект от тях,но и също напълнях от тях Confused
Много се надявам с предстоящото лято и изобилно слънце да не усетя никакви негативи от спирането....
Десетина дни според мен са малко. Направи ги 20 поне за да ти е по йеко и на теб с гадните усещания при спирането. Има и хора, които ги спират с месеци. Стискай зъби и успех:)

# 724
  • Бургас
Да,десет дена са малко.Спирай ги като всяка седмица намаляш с половинка дозата.Примерно ако пиеш по две таблетки на ден,една седмица пий по таблетка и половина.След една седмица започни да пиеш само по една таблетка на ден.И така докато ги спреш напълно.Колкото повече време си дадеш на организма да свикне без антидепресанти,толкова по-добре.

Ааа,сега прочетох,че пиеш по едно.Тогава го чупи на четвъртинки.Една седмица пий по три четвъртинки,после една седмица по половинка,накрая една седмица по четвъртинка.Ако решиш,че е по-добре,може и на десет дена да намаляш дозата.
Успех!

# 725
Аз пия Ципралекс и Флуанксол от 3 години чувствам се добре от доста време, но психиатъра ми казва да не ги спирам а да продължавам да ги пия, като лятото намалявам от 1 хапче на половинка

# 726
Точно така, пролетта не е препоръчително да се спират антидепресанти. Аз също намалям, но от един месец не пипам дозата. Ще изчакам лятото!

# 727
Да,десет дена са малко.Спирай ги като всяка седмица намаляш с половинка дозата.Примерно ако пиеш по две таблетки на ден,една седмица пий по таблетка и половина.След една седмица започни да пиеш само по една таблетка на ден.И така докато ги спреш напълно.Колкото повече време си дадеш на организма да свикне без антидепресанти,толкова по-добре.

Ааа,сега прочетох,че пиеш по едно.Тогава го чупи на четвъртинки.Една седмица пий по три четвъртинки,после една седмица по половинка,накрая една седмица по четвъртинка.Ако решиш,че е по-добре,може и на десет дена да намаляш дозата.
Успех!

направих си схемата и таблетките които ми остават в блистера са точно за 20 дена,т.е. няма да купувам нова опаковка ами таблетките които са ми останали с намалянето на дозите са точно 20 дни Peaceдано да няма проблеми,и да се чувствам добре след това Praynig Praynig
На мен слънцето,лятото ,пролетта ми действат много позитивно.

А защо не се спират пролетта newsm78 newsm78

# 728
Аз пия Ципралекс и Флуанксол от 3 години чувствам се добре от доста време, но психиатъра ми казва да не ги спирам а да продължавам да ги пия, като лятото намалявам от 1 хапче на половинка

А за какво са ти предписани,явно нещо по-серозно от моето състояние?

Аз се чувствах депресирана,не ходех на работа,затворена вкъщи,но сега ходя,чувстам се добре и не ги искам вече.....

# 729
За паническо разтройство
Когато започнах да пия АД ги пих 6 месеца оправих се и ги спрях чувствах се повече от добре,но 3 месеца след това всичко се върна със сърашна сила беше ми необходимо почти половин година за да се оправя и вече не смея да ги спирам, особено без лекарско знание
Не че нямам желание искам да ги спра, но като знам какво мога да изпита и ме е страх,а и може би е необходимо повече време за пълно излекуване

# 730
  • Пловдив

А пълнееш ли от флуанксола???

# 731
  • Бургас
Аз от флуанксола се чувствах много,много зле.Докторът каза,че съм получила изкуствен паркинсонизъм.То поначало си ми треперят ръцете,но тогава се тресях.Изписаха ми някакъв Акинетон и Диазепам,защото положението беше зле.Изобщо не можех да си стоя на краката от този Флуанксол.Добре,че ми го смениха с Хлорпротиксен.

# 732
  • Пловдив
Аз от флуанксола се чувствах много,много зле.Докторът каза,че съм получила изкуствен паркинсонизъм.То поначало си ми треперят ръцете,но тогава се тресях.Изписаха ми някакъв Акинетон и Диазепам,защото положението беше зле.Изобщо не можех да си стоя на краката от този Флуанксол.Добре,че ми го смениха с Хлорпротиксен.
Аз напълнях 11 килограма за 5-6 месеца от флуанксола

# 733
Аз напълнях от Тритико 10 кг. И въобще от как пия АД надебелях доста, като първо пих Золофт, Есобел, Тритико и сега Ципралекс.

# 734
  • Бургас
Тритико действа ли добре за съня?Мисля,че бях пила,но за кратко и не знам как действа дългосрочно.
Аз не мога да спя и затова ми изписват АД,които приспиват.От Ремирта спях добре,но сега от Амитриптилина още по-добре.За съжаление още не са го пуснали.Намирам го с познати аптекари,но все някога ще свърши и по централните складове.

Общи условия

Активация на акаунт