Графики на БТ - коментари

• 75 658
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
нова съм и незнам как да ги оправя мерси все пак

# 421
Здравейте!
Връщам се назад по темите и често срещам твърдението:

Когато има повече от 1 фоликул, на графиката не може да се вярва.

Този месец имам два растящи фоликула - 21мм и 14мм (двата нарастнали с по 3 мм за 2 дни). Имам пик на LH, но УЗ не показа 0. Предвид идващия уикенд, ще се опитам да засека О. с графиката.
По-малкият фоликул ще повлияе ли на графиката и как?
Поздрави!

# 422
  • София
Здравейте!

Този месец имам два растящи фоликула - 21мм и 14мм (двата нарастнали с по 3 мм за 2 дни). Имам пик на LH, но УЗ не показа 0. Предвид идващия уикенд, ще се опитам да засека О. с графиката.
Поздрави!
Мери БТ и прави тестове за О., ще ти помогна с разчитането, а на 7 ден след евентуална О. /ако засечем/, ще пуснеш Прогестерон и Е2 - ще те покажат със сигурност, дали е имало О. или не.

Да, така е  -  Когато има повече от 1 фоликул, на графиката не може да се вярва.
Но, ти ще направиш и изследвания Peace

# 423
Скрит текст:
Здравейте!

Поздрави!
Мери БТ и прави тестове за О., ще ти помогна с разчитането, а на 7 ден след евентуална О. /ако засечем/, ще пуснеш Прогестерон и Е2 - ще те покажат със сигурност, дали е имало О. или не.

Да, така е  -  Когато има повече от 1 фоликул, на графиката не може да се вярва.
Благодаря, Денис! Hug

# 424
Ставам нахална , но тъй като съм изпълнена с надежда и очакване може ли отново коментар по графиката ми   http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=teodorina1991    нещо не можах да засека ову но мисля че е между 17-18 ден или 18-19 .. Та моля за мнение
Графиката не показва да е имало О. дотук - нека да я погледна след 3-4 дни.

А сега според вас как е Simple Smile

# 425
  • София
Скрит текст:
Ставам нахална , но тъй като съм изпълнена с надежда и очакване може ли отново коментар по графиката ми   http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=teodorina1991    нещо не можах да засека ову но мисля че е между 17-18 ден или 18-19 .. Та моля за мнение
Графиката не показва да е имало О. дотук - нека да я погледна след 3-4 дни.

А сега според вас как е Simple Smile
Не показва да е имало О.

# 426
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … etolsva_stoicheva здравейте мисля че го оправих да се вижда

# 427
  • София
Графиката, все още, не показва да е имало О.
Къде мериш БТ и в колко часа?

# 428
Здравейте!

Поздрави!

Здравей, Денис! Не се получи близнашкия ми опит. Sad БТ остана ниска.
4 дни по-късно, към днешна дата, моите два фоликула са неспукани с големина 3.3 и 2.5 см. Докторката каза, че трябва да се следят със следващия МЦ и ме изпроводи.

Проблемът ми в момента е, че адски много ме боли яйчника. Мога ли да взема нещо безобидно, без лекарско предписание, което да облекчи болката/да спука фоликулите?

Някъде четох, че висок пролактин може да задържа фоликулите. Какво да тествам, предвид че това ми е 3-ти месец без двуфазова БТ.

# 429
  • София
Скрит текст:
Здравейте!

Поздрави!

Здравей, Денис! Не се получи близнашкия ми опит. Sad БТ остана ниска.
4 дни по-късно, към днешна дата, моите два фоликула са неспукани с големина 3.3 и 2.5 см. Докторката каза, че трябва да се следят със следващия МЦ и ме изпроводи.

Проблемът ми в момента е, че адски много ме боли яйчника. Мога ли да взема нещо безобидно, без лекарско предписание, което да облекчи болката/да спука фоликулите?

Някъде четох, че висок пролактин може да задържа фоликулите. Какво да тествам, предвид че това ми е 3-ти месец без двуфазова БТ.
Здравей!
Има тема за хормоните. На 1 стр. са посочени базовите хормони, които е добре да се изследват.
Направи ги за да видим къде е проблема и ще посетиш след това специалист.

Консултирай се с друг лекар - да ти назначи нещо за тези ЗФ.

# 430
да чакам ли резултат изобщо някакъв този месец  http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=teodorina1991   Sad

# 431
  • София
да чакам ли резултат изобщо някакъв този месец  http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=teodorina1991   Sad
Графиката не показва да е имало О.
Провери терм-ра дали отчита вярно.

# 432

Здравейте! Това е моята графика този месец. Силно се надявам да е бременна, но от днес следобед имам болки и усещане, че всеки момент ще ми дойде. Сега видях, че имам сивкаво зацапване, което никога не съм забелязвала досега. Мислите ли, че има надежда?
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … LoginName=drpwamy

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 18:24 от drpwamy

# 433
  • София

Здравейте! Това е моята графика този месец. Силно се надявам да е бременна, но от днес следобед имам болки и усещане, че всеки момент ще ми дойде. Сега видях, че имам сивкаво зацапване, което никога не съм забелязвала досега. Мислите ли, че има надежда?
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … LoginName=drpwamy
Дано да е станало. По графиката, не може да се разбере, защото липсват стойности през ФФ.
Направи утре тест с първа сутрешна урина.
Ще чакаме новини  Peace

# 434
Момичета със страхотен интерес четях всички теми за БТ и все се надявах, че скоро ще кача бременна графика в съседната темичка. Нещата обаче не станаха точно както го мислех... мерих БТ всеки ден в продължение на месеци и все без успех. При последния цикъл обаче се занимавахме с толкова неща вкъщи - ремонти, работа, кученцето ми роди малки бебета (голямо щастие) и съвсем забравих да меря каквото и да било, просто не го мислех и.... изненадаа, оказах се бременна. Казвам всичко това, тъй като осъзнах, Че колото повече се вглъбявам във всичко това, меря, надявам се, мисля само за това, толкова по- трудно се случват нещата. Истината е в спокойствието. Не ме разбирайте погрешно, БТ е изключително полезен способ, да се ориентираме кога горе доло ни е О , да индикира за евентуални проблеми и да знаем занапред. Непрестанното меренео баче май само дава надежди, че сме улучили момента и после се разочароваме ако не е станало... това очакване и разочарование дори намалява шансовете ни към сбъдване на най-голямата мечта. Бъдете спокойни, радвайте се на живота и правете любов за удоволствие, не го превръщайте във фикс идея ... ❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт