Графики на БТ - коментари

• 75 499
  • 737
  •   1
Отговори
# 645

Ами може и 12-48 да е пишело, но значи е така! Да очаквам О в този период! Simple Smile

# 646
Здравейте, момичета! И този месец съм със съмнение за много ранна О, на 7-8 ден,ако я е имало. Това е линк към графиката досега.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=Amante111
Последният ми цикъл беше 18 дни, а иначе е къс, но горе долу редовен, на 22-24 дни..
Дали според вас е имало овулация в дните на теста, или да мисля за някакъв проблем...

# 647
Моля за мнението ви, ако разбира се можете, защото БТ започнах да я меря от 15-тия ден на цикъла, тъй като предния ден бях при доктора и видяхме, че вече фоликула е спукан и той ми каза да започвам от следващия ден да започвам да меря БТ. Спукал се е или предишния ден или по-предишния. На 12-ти и 13-ти ден от началото на цикъла ми е била овулацията. Мисля, че нищо няма да е станало този месец, защото вчера на 26-ти ден БТ ми падна на 37.1, а днес вече е 37. От 19-ти ден до 25 ден вкл. ми беше 37.2. Мисля, че на графиката се вижда всичко това. Трябва да ми дойде на 2-ри или 3-ти февруари, а и имам всички симптоми, които обаче този месец започнаха много рано, повече от 10 дни преди цикъла. Благодаря ви предварително.

# 648
Моля за мнението ви, ако разбира се можете, защото БТ започнах да я меря от 15-тия ден на цикъла, тъй като предния ден бях при доктора и видяхме, че вече фоликула е спукан и той ми каза да започвам от следващия ден да започвам да меря БТ. Спукал се е или предишния ден или по-предишния. На 12-ти и 13-ти ден от началото на цикъла ми е била овулацията. Мисля, че нищо няма да е станало този месец, защото вчера на 26-ти ден БТ ми падна на 37.1, а днес вече е 37. От 19-ти ден до 25 ден вкл. ми беше 37.2. Мисля, че на графиката се вижда всичко това. Трябва да ми дойде на 2-ри или 3-ти февруари, а и имам всички симптоми, които обаче този месец започнаха много рано, повече от 10 дни преди цикъла. Благодаря ви предварително.
Здравей, аз не претендирам че разбирам кой знае колко, но ако О. ти е била на 12-13 ден, то би трябвало М. да ти дойде на 26-27 ден, т.е. тези дни - може да се пробваш с едно тестче, ако се съмняваш
:Hug:

# 649
Amante, благодаря ти за отговора, но ще изчакам. Писна ми всеки път да правя тест и наследяащия ден ми идва😂Няма такъв карък. Имам много гадното предчувствие, че всеки момент ще ме покоси лелката като мълния. Сега гледам графики на доказано бременни момичета и виждам, че като на мен им е падала БТ и то още по- надолу и съм в шок! Пак ме осени някаква надежда, но за жалост всеки път надеждата ми се сгромолясва като ми цъфне. Мисля, че и сега ще е така. Пак ще се тича при доктора. Нещото, което ме влудява е, че до сега всички изследвания са ни идеални и се чудя от къде по дяволите идва проклетия проблем!😡

# 650
Mariposa , напълно те разбирам! А и винаги има надежда! Ще се получи, ще видиш, не се притеснявай излишно!!! Hug

# 651
  • Австрия
Amante, графиката ти показва двуфазност, а и в предвид овулационните тестове - да, много вероятно е да си имала овулация на 7-8 ден. За толкова къса ФФ не мога да взема обаче отношение. Гинекологът ти какво мнение изказва?

mariposa841, ако не си бременна, до макс 2 дни ще получиш менструално кървене и нов цикъл. Лутеалната ти фаза според графиката е достатъчно дълга и би могла да си направиш тест за бременност. Ако не искаш, недей. То ще си покаже след ден-два.

# 652
Колко време след като се спре Дуфастона, пада базалната температура. Вчера сутринта ми беше последно хапче за този цикъл и очаквах днес да е спаднала, а тя се беше вдигнала на 37.27. Това нормално ли е, предвид че 10 дена докато пиех беше 37.02?

# 653
Amante, а що се отнася до твоя въпрос, моя съвет е да си направиш фоликуметрия, защото само така със сигурност ще знаеш имала ли си ову и кога точно. Моите ову така са потвърдени. Мен календари и прочие ми изчисляват напълно грешно- дават ми я седмица и половина след датата на която действително ми е овуто. И така година и косур нали се сещаш как правим опити при приключила преди сумати и време овулация.

# 654
Amante, графиката ти показва двуфазност, а и в предвид овулационните тестове - да, много вероятно е да си имала овулация на 7-8 ден. За толкова къса ФФ не мога да взема обаче отношение. Гинекологът ти какво мнение изказва?
Ами все още никакво, аз сега ги забелязвам тези ранни овулации... Ще трябва май да го посетя и поразпитам...

Amante, а що се отнася до твоя въпрос, моя съвет е да си направиш фоликуметрия, защото само така със сигурност ще знаеш имала ли си ову и кога точно.
Благодаря ти, ще помисля по въпроса, че вече започвам да се обърквам от всичката информация, която натрупвам
Hug

# 655
Казвам ти го от опит, а пък и така ще знаеш с по колко ти се увеличава дневно фоликула и няма да се чудиш кога е овулацията. При мен този месец на 10 ден от цикъла фоликула беше 15.7 мм, на следващия ден вече беше 18 мм и докито ми каза почвайте от дне опити всеки ден. На 13 ден вече беше спукан. Явно при мен расте със скоростта на светлината🤣 Но поне знаехме кога да правим опити. Даже и на 13 ден правихме въпреки че доктора каза, че няма голям смисъл вече- овулацията е минала.Отделно на 11 ден ме накара да пусна естрадиол и LH да им види стойностите и те бяха много добри според доктора. Показвало хубав фоликул, който ще се пукне, защото нали знаш, че може и да не се спука и тогава става още по- голям батак

# 656
Момичета, моля да ми обясните как да кача снимка тук, за да пусна тестовете ми за О да ги видите! И тази вечер се оказа положителен и вече тотално се омотах!

# 657
Момичета, моля да ми обясните как да кача снимка тук, за да пусна тестовете ми за О да ги видите! И тази вечер се оказа положителен и вече тотално се омотах!
В сайта на prikachi.com влез,качи си снимките и сложи линка тук.

# 658
  • Австрия
tella27, базалната температура спада с понижаване на стойностите на прогестерона. След прием на дуфастон, ако няма бременност, прогестерона спада за няколко дни (никой не може да ти каже за колко точно) и настъпва менструално кървене. Ако има бременност е вероятно базалната температура (под действието на прогестерона) да се задържи висока. Дуфастон се пие обикновено десет дни след овулация. Утре или най-добре в другиден можеш да си направиш тест за бременност и ако е положителен, да се обадиш на гинеколога си с въпроса трябва ли да подновиш приема на прогестронов препарат.

merito999, с новата версия на форума, можеш да прикачиш снимки директно от компютъра си. Предпоследната иконка в полето над поста символизира фотоапарат.

# 659
Или тук, в полето, където пишеш отговор - горе има иконки за болд, италик, лист, линк и 5тата е за вмъкване на картинка. Като я натиснеш трябва да избереш картинката от устройството си и тя се качва директно под текста ти. Дано да съм обяснила правилно

Общи условия

Активация на акаунт