Графики на БТ - коментари

• 75 488
  • 737
  •   1
Отговори
# 660

Надявам се да се вижда, качих я от телефона, защото не е свалена на компютъра! Благодаря за съдействието момичета и моля да ми кажете кой/кои тестове според вас са положителни? Всички, с изключение на един от 15-ти ден, са правени към 18:00ч.

Последна редакция: пн, 29 яну 2018, 13:33 от AnMary

# 661
Merito, на мен последните два ми изглеждат доста положителни, така че би трябвало да очакваш О. тези дни и повишаване на БТ съответно! Hug

# 662
Тази сутрин БТ се покачи с 0.4 градуса, но ми остава и седмица до М според календара, това нормално ли е? Започнах да усещам и напрежение в гърдите, което значи, че до седмица ще цъфна!

# 663
  • София
Няма как да ти остава седмица до М. при положение , че най-вероятно днес си  в О. Действайте,  не ги мисли гърдите!  Успех

# 664
Няма как да ти остава седмица до М. при положение , че най-вероятно днес си  в О. Действайте,  не ги мисли гърдите!  Успех

Добре, действаме и дано най-накрая се получи! Simple Smile

# 665
meri,  най-вероятно Ц ще бъде по-дълъг. За пример- винаги съм била с Ц 27-29 дни, а последния път ми показа положителни тестове за О на 18-19 ден, респ. О на 20-21. И така лелката дойде на 33 ден Wink

# 666
Момичета, при мен всякаква надежда колкото и малка да беше, се изпари. Днес БТ ми беше 36.9 От три дни тя просто си пада с по една десета всеки ден като по учебник:cry:

# 667
И при мен падна под 37, въпреки че аз нямах особени надежди за този цикъл..
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=Amante111
Но нищо, чакаме и следващия път ще бъде на късмет. Flowers Four Leaf Clover

# 668
и при мен падна Т днес. Надежда всяка угасна за пореден път, три години и половина.

# 669
  • София
tella27 - не знам историята ти и дали посещаваш репродуктивен доктор, но ако не - замислете се, защото този период е много дълъг. Надявам се не ти прозвучи като нещо, което аз лично те карам да направиш. Просто минавам по този път от дъъълго време и считам за голяма грешка чакането Simple Smile
А ако вече си взела тези мерки - дано бързо да се получат нещата.

# 670
На мен даже и ми цъфна като по часовник веднага след падането. Но няма нищо- нов месец нов късмет. Аз веднага звъннах на доктора ми и като му обясних за графиката ми каза, че прогестерона ми е малко, явно имам дефицит, и оттам идва твърде късия цикъл за поддържане на БТ, каза че ще го оправим с медикаменти, така че на 07.02 съм при него и започваме. Така че момичета отивайте на доктор и не го мислете. Аз няма да спра да ходя всеки месец през ден ако е нужно докато не стане работата🙂 защото според докито няма причина за паника и всичко ще нормализираме. Стискам палци на всички ни занапред

# 671
  • Австрия
Без изследвания на прогестерон, няма как да се отсъди, че нивото му е ниско при ЛФ от 14 дни, каквото се вижда при теб. Логично е, че ако няма бременност БТ и нивото на прогестерон спадат.

# 672
  • София
другия път, просто засечи О с тестове + БТ (ако искаш и преглед) и направи изследване на прогестерон на 7-ми ден след овулацията. Ако стойността е близо до горната граница или поне над средата на референтите граници за лутеална фаза, то ти нямаш проблем с прогестерона.
Също така ако в един месец прог. не е бил ок, т.е. жълтото тяло не е отделяло нужното количество, не значи че в следващия месец това пак ще е така.
За това са нужни примерно 3 цикъла да се изследва, за да се докаже - има ли недостиг или не.

# 673
Така е, ами ще видим, като отида на 7-ми ще видим какви изследвания ще ми назначи. По принцип доктора ми е специалист стерилитет и в дните на овулация ме вика всеки ден, за да наблюдава фоликука, като предния път ми назначи да изследвам естрадиол и LH. Най- вероятно този път ще пускаме и другите хормони вкл. и прогестерона

# 674
Здравейте , за първи път този месец ще меря БТ и ще правя тестове за ову (домашни) ще сменям доки и имам час чак за 22 февр когато предполагам ову ще е минала . БТ меря всяка сутрин около 6ч. , за тестове прочетох доста , но каква марка ползвате ? До сега ову е била винаги  около 15-17 ден от мц , но този месец( не я следих )мисля беше на 22 ден(имах доста силни болки в дясно и цс) и цикъла ми се удължи на 36 дни . Кога да започна с тестовете според Вас ? Дали да не започна от 10 ден за по сигурно ? Този месец съм с изкючително необичаен слаб цикъл , явно ще е и по кратък 5 ден ми е а почти  приключва (обичайно ми е около 7 дни)
Благодаря 😘

Общи условия

Активация на акаунт