Графики на БТ - коментари

• 75 621
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Честита Коледа на всички!
Желая здраве на Вас и близките Ви! Simple Smile

# 496
  • София
Това е линкът към графиката ми http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1
а това към подписът на лентичката
Линкът не трябва да завършва на -1, а на името, с което си регистрирана в Календара.

Отвори някоя друга графика /на друго момиче/ и разгледай линка.

Линковете, които пускаш не отварят твоята графика,  а когато се опитам да вляза с твоето име, излиза: Няма потребител с такова име!

# 497
Това е линкът към графиката ми http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1
а това към подписът на лентичката
Линкът не трябва да завършва на -1, а на името, с което си регистрирана в Календара.

Отвори някоя друга графика /на друго момиче/ и разгледай линка.

Линковете, които пускаш не отварят твоята графика,  а когато се опитам да вляза с твоето име, излиза: Няма потребител с такова име!

Ами нямам идея защо се получава така, копирам всичко дословно, какво трябва да направя, за да го оправя?

# 498
От настройки трябва да видиш дали графиката ти е видима за други потребители..

# 499
От настройки трябва да видиш дали графиката ти е видима за други потребители..

Профил:   

Тук можете да промените своите параметри.
Име:   
Мерито
E-mail:   
merito999@gmail.com
Емайла ви ще бъде ползван само в случай, че забравите паролата си.

Потребителско име:
мерито
Рождена дата:      
Потребителското име не подлежи на промяна.
За да бъдат правилни изчисленията на календара, въведете стойности, които са възможно най-близки до реалните за вас показатели.

Средна дължина на цикъла:      Брой фертилни дни:   
Дни на менструално кървене:      Лутеална фаза:   
Стойностите, които са поставени по подразбиране, са най-често срещани, така че, ако не знаете какво да попълнете, засега оставете тях.

Желая графиките ми да бъдат видими от другите потребители:   
Желая полетата с лична информация от графиката ми да бъдат видими от другите потребители:   

Ако искате графиките ви да бъдат видими от хората, които проявяват интерес към тях изберете това поле, в противен случай оставете полето неизбрано.

Уверете се, че всички полета са правилно попълнени и натиснете бутона!   Запиши промените

Извинявам се, че го копирам директно от сайта, сигурно спамя в момента, но и на двете полета имам отметка всичко да се вижда!

# 500
Не съм сигурна, че в сайта им може user name да е на кирилица.. като се логваш на кирилица ли го пишеш? Да не е буквите нс латиница и заради товс да не успяваме

# 501
Не съм сигурна, че в сайта им може user name да е на кирилица.. като се логваш на кирилица ли го пишеш? Да не е буквите нс латиница и заради товс да не успяваме

На кирилица е написано и така ме пусна да се регистрирам! Направи ми впечатление, че след като направих акаунта, в съобщението, което получих на email адреса, потребителското ми име излизаше с ??????, дали е от кирилицата? И пише, че не може да се смени!

# 502
Смених името си, в сайта им пише, че трябва да бъде изписано само на латиница, сега пак ще направя лентичка и ще кажете дали се отваря!

# 503
Ръчно го написах на латиница в линка на подписа, защото пак излизаше на български, моля да проверите дали сега ви го отваря!

# 504
  • София
Ръчно го написах на латиница в линка на подписа, защото пак излизаше на български, моля да проверите дали сега ви го отваря!
Не става.
Пиши в Зачатие да ти го оправят /или да ти посочат къде е проблема/ - има тема за Овулационния календар
http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=17.0
напр. на beast

# 505
Не става.
Пиши в Зачатие да ти го оправят /или да ти посочат къде е проблема/ - има тема за Овулационния календар
http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=17.0
напр. на beast

Писах, а докато чакам отговорът мога ли по някакъв начин да кача снимка на графиката си, за да я погледнете?

# 506
Реших да не чакам отговор от форума и си направих нова регистрация! Надявам се сега вече да се вижда графиката ми! Simple Smile

# 507
  • София
Реших да не чакам отговор от форума и си направих нова регистрация! Надявам се сега вече да се вижда графиката ми! Simple Smile
Графиката, все още, не показва да е имало О.
Добре е да правиш и тестове за О.

# 508
Графиката, все още, не показва да е имало О.
Добре е да правиш и тестове за О.

Благодаря за отговорът, ще си взема няколко теста и тези дни пак ще пусна графиката! Приятна вечер от мен! Simple Smile

# 509
denis, малко помощ може ли?
Днес тестът за О е една идея по-бледа сякаш чертата, но БТ падна след вчера, а коремът ми е подут на топка и имам
Скрит текст:
доста повишено желание за кекс Simple Smile 
  Това ми е графиката:

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1

Общи условия

Активация на акаунт