Графики на БТ - коментари

• 75 536
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Ако е имало О. и всичко е наред с нея, БТ няма да падне. Peace

Дано, защото от доста време не се пазим с партньора ми, а все нещо не се получава! Не мога да кажа, че сме били постоянни с опитите,не съм следяла О, но все пак...Затова реших да опитам и чрез меренето на БТ!

# 586
  • София
Денис, обещах да пиша, днес спад на бт и пак отрицателен тест. Спрях утрогестана.

Тази вечер имах тт, за това утре сутрин може да е висока, ама няма да е вярна.

Чакам мц

# 587
  • София
Денис, обещах да пиша, днес спад на бт и пак отрицателен тест. Спрях утрогестана.

Тази вечер имах тт, за това утре сутрин може да е висока, ама няма да е вярна.

Чакам мц
Много съжалявам.
Нов МЦ - нов късмет. Peace

# 588
    след положителния си резултат за бременност и 10 дни закъснение . Цикълът ми дойде... биохимична.... нов месец нов късмет само да няма изменения с ову

# 589
    Здравей, Денис! Ако температурата след 17-тия ден се е запазила висока, на кой ден според теб е била О.?
    Имам (+) тест за О. на 12-ти ден.
    На кой ден да направя тест за Б.?

# 590
    • София
    Здравей, Денис! Ако температурата след 17-тия ден се е запазила висока, на кой ден според теб е била О.?
    Имам (+) тест за О. на 12-ти ден.
    На кой ден да направя тест за Б.?
    http://imagizer.imageshack.us/v2/467x328q90/924/wcyAfi.jpg
    О., според мен, е била на 13 ден от МЦ. Графиката е добре дотук.
    ТБр.  може да направиш след 25-26 ден от МЦ Peace

# 591
    Добро утро!
    Денис, трябва ли този спад на днешната Т да говори ще предстояща М?

# 592
    • София
    Добро утро!
    Денис, трябва ли този спад на днешната Т да говори ще предстояща М?
    Ако е имало О., този спад не е проблем и може да се приеме за инцидент.
    Дано утре БТ отново да се повиши. Peace

# 593
    Т не се покачи, остана си същата 36.9. Имам и отрицателен тест за Б. Ще чакам М! :/

# 594
    • София
    Т не се покачи, остана си същата 36.9. Имам и отрицателен тест за Б. Ще чакам М! :/
    Рано е още за тест - не бързай да отписваш МЦ.
    Ако не се е получило, следващия МЦ мери редовно и прави тестове - поне да разберем дали няма проблем с О.

# 595
      Колко теста трябва да си поръчам горе долу и от кога евентуално да започна да ги правя?

# 596
    Здравей, denis. Hug
    На 9 ден след О направих кръвен тест, който беше отрицателен. Знам, че избързах, но ММ заминава за три месеца командировка и исках да го зарадвам, ако е станало този Ц. Има ли смисъл да се надявам на нещо или да го отпиша този Ц щом на 9 ден след О е бил отрицателен?

# 597
    Здравейте, момичета! Нова съм в графиките и тотално се обърках.. Меря БТ  вагинално, по едно и също време сутрин, цикълът ми обикновено е 24-25 дни, като О. в повечето случаи е на 9-10-11ден (според тестове) Този месец реших да Меря и БТ, за да си изясня нещата, но ето че се обърках. Това е линк към графиката ми досега:
    http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=Amante111
    Мисля че има някаква двуфазност, и въпреки отрицателните тестове май О. е минала (на 1,2,3?)или на мен така ми се струва? Или пък е ановулаторен цикъл?
    Имате ли опит с такива графики?

# 598
    При мен М настъпи Sad  Следващият път ще си взема и тестове за О, но не знам колко да купя и от кога трябва да започна да ги правя?

# 599
    При мен М настъпи Sad  Следващият път ще си взема и тестове за О, но не знам колко да купя и от кога трябва да започна да ги правя?

Здравей,
    Това е линк за темата  свързана с тестовете за О. Може да прочетеш инфото на първата страница, а в самата тема да си зададеш въпросите свързани с тестовете. Hug
    http://www.bg-mamma.com/?topic=973741

Общи условия

Активация на акаунт