Домакини 59/ Да посрещнем успешна и прекрасна година

• 68 684
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Хортензия-горе главата,всичко ще е нормално.Само да мине операцията,че не е хич шега с тая пуста щитовидна. Hug
Поне си имате пазач с кучо. Wink Как са принцесите.
Калинка утре още една доза от тия бонбони да сложиш. Laughing
Ма ко ми как няма да го вземе.А ти се дръж и не се разболявай,повече плодове и мед.
Аз пък ден го раздавам готвене.Първо закуската днес беше от мен,после картофи с месце,после крем карамел-мама донесе мляко .Донесе и 3 кг гъби,та мих ,рязах и оставих пак пресни за ядене.Супер стават пълнени. Heart Eyes А понеже вчера хубаво се запасихме с разни меса  ,та за вечеря  наденица + зелеви сърми и картофена салата ,бе ядене и пиене дето се вика. hahaha
Поплетох малко де в моментите на почивка .
А сега ви желая успешна седмица и повече болни да няма.  bouquet

# 616
Добро утро!
Хортензия- дано всичко да ок!  Praynig Всяко зло за добро!
Ма ко, кой е треньора по таекуодно на Шефа?
Зa утре малко стиснати палчета и положителна енергия да ми пратите!

# 617
  • София
Добро утро!
От мен стиснати палци за всички нуждаещи се!
Ние сме си у дома, при все че лекарят даде разрешение буквално на другия ден след изписването да водя детето на училище. Обаче искам да си починем психически и двете. А и аз се поразболях- такъв жесток гърлобол от два дни. Днес най-нередно ще отида да си купя АБ Оспамокс без рецепта и без да ми пука. Няма начин да вися два часа при докторката и накрая пак да ми го изпише. За съжаление гърлото от няколко години ми е адски слабо място и започне ли да боли по този начин- а именно да се будя и да не мога да спя от болка два дни, значи е време за АБ.
Иначе Бубка ме радва , вече си е същото дивеещо дете, дай Боже да е така и занапред. Малко е нервна, иска да сме си само двете, дразни се дори от сестра си и баща си...но е разбираемо.
Ще пиша по-късно.
Хубав ден!

# 618
  • Germany
Мариат, стиснати палци от мен!
Вале, радвам се, че нещата се нормализират при вас! Оправяй се и ти бързо!

# 619
  • при късмета
Добър ден!

Вале, починете си, заслужавате го. Ти се оправяй, а за Бубка много се радвам.
Мария, при жена тренира, не при мъж. Стиснати палци за утре
Вио, още не сме пуснали палците, така, че появи се
Мушкат, дано всичко мине по възможно най-лекия и щадящ начин  Praynig
Писе, завидех за гъбите, много обичам

Отметнах няколко задачи, малко почивка и пак хуквам.
Трябва да ида и доктора да види как заздравява раната, каза началото на тази седмица и да не ходя утре, днес ще ида.

Гушки и цунки на всички и хубава седмица  Hug

# 620
Привет! Днес какво ми трябваше да разбутам един кухненски шкаф и то като почна... изчистих основно цялата кухня. ooooh! Чистачката не пипа нищо вътре тоест не отваря никакви шкафове, ако й кажа, ще го направи, ама досега не е трябвало.
Още имам дребни неща да дооправя, ама колко да са дребни като вече кръст, г*з, глава, всичко ме боли.  hahaha

Утре идва трета смяна приятелки... Лудницата започва с пълна сила.  Crazy

Стиснати плаци за всички, които ги пожелаха!  Praynig

Хорти:
Скрит текст:
за щитовидната ли става въпрос? ако да, да знаеш, че там каквото и да излезе, не е страшно - лекува се съвсем успешно!  Hug Трябва ти обаче много добър хирург. Имаш ли? Има различни школи в операциите. От приятел-хирург, които ги оперира знам.  Wink Ако ти трябва връзка за Каспела и проф.Росен Димов (един от много добрите в Бг за щитовидна жлеза), дай знак да направим връзката.  Wink

# 621
Смърфи, точно той ми движи нещата, той ще ме оперира.

# 622
Хорти, тогава няма за какво да се притесняваш! Всико ще бъде наред!  bouquet Hug

# 623
  • при късмета
Добро утро!
Честит празник! Кой каквото празнува.

Измръзнах за час навън. Отивам да се стоплям
Хубав празничен ден!  Hug

# 624
Честит празник и от мен! Кой каквото празнува Joy Моят брат е именик днес, да ми е жив и здрав!
Ама вярно, че голям студ. Десет минути стъргах лед от колата.

# 625
  • Великобритания
Честит празник момичета , кой което си е избрал  bouquet

# 626
  • гр.Варна
Честито и от мен.
Аз съм по винцетооооооооооо. Wine Glass smile3534 манете я тая любов

# 627
  • Germany
Честит празник на празнуващите и от мен! Simple Smile
Ние обикновенно отбелязваме днешният ден с вино, но от няколко дни не ми е наред корема и май и това ще пропусна днес.

# 628
"Добра вечер" направо ви казвам!
Честити празници.
Днес си правих изследване и всичко е ок. Днес ММ взе и едно много радикално решение. Чак мен ме изненада! Ще го споделя друг ден.

# 629
Добро утро!!!
Да не сте махмурлии  newsm78  hahaha
Слагам едно кафенце за освежаване

Вчера пак бях при лекар - започнах да пия тамоксифен - ще си го пия в следващите 5години... ама вече съм здрава  newsm44
Почерпихме се и за всички празници.
От днес започвам житния режим.
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт