Домакини 59/ Да посрещнем успешна и прекрасна година

• 68 681
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Лейди bouquet Hug И мама го пи, вече 4 години откак го е спряла.

# 631
Лейди, за какво се пие това лекарство?
Ама се радвам, че имаш планове за близките 5 години!  bouquet
Моля за стиснати палци и днес! Много!

# 632
  • при късмета
Калинче, това второ мнение от друг доктор ли е? Страхотно е, че се потвърждава, че си здрава. Не, че съм се съмнявала, Hug хора като теб напълно го заслужават
Мария, имаш стиснати палци от мен
Вииииоооооооо, по-силно не мога да викам, няма ли да се явиш? Ще те издирвам, за знаеш  Hug

Аз окончателно съм болна. До гуша ми дойде

# 633
Вииииоооооооо, по-силно не мога да викам, няма ли да се явиш? Ще те издирвам, за знаеш  Hug
И Ангелчето се затри!

# 634
  • Бургас
Ангелчето имаше проблем с телефона и затова влиза само във ФБ засега...

Лейди,какви са тези лекарства?За добро е,нали? Hug

Смърфита,ти като си се наела,ела лятото да празнуваме деня на приятелството в Бургас! Grinning

Криста е по-добре!Да го и ...вируса,то не беше Т,сополи,кашлици,загуби си гласа,повръща.Снощи за пръв път спах добре и аз.

Въпреки това не искам да си тръгва зимата.Единствено студът ме държеше в кондиция,а сега като дойде топлото и започват зверските главоболия.

Чао за сега!Вио да се яви пред строя!

Креми също се губи,а Титито съвсем. Sad

# 635
Вио да се яви пред строя!
Слушам и изпълнявам!
Жива съм (за сега), занимавам се с глупости (основно) и главата ми пуши (перманентно).
Онова за палците дето ви казах не се случи, и може би така е по - добре.
Ма ко, може да ти звънна по някое време днес.
Рапорт даден!

# 636
Добро утро!

# 637
  • София
Добро утро, момичета!
И ние изкарахме някакъв бърз вирус, който Бубка прихвана в болницата, но при децата и мъжа ми се размина само с малко по-обилна хрема. Обаче аз, за втори път тази година стигам до АБ. Този път си го самопредписах- нещо непривично за мен. Започна зверски гърлобол в събота, два дни се опитвах с разни хапчета за смучене и спрейове, но в понеделник минах на тежката артилерия. Чак снощи ме поотпусна. Вероятно ми се е поотслабил имунитета. Според майка ми е така, защото съм отслабнала много на килограми Laughing, ще рече човек, че вейка съм станала. По този повод да използвам да се похваля-  вече съм 84-85 кг и засега целта ми е да ги задържа, ако не да свалям още. Не са малко килата, но имайки предвид, че през юли бях 102 Mr. Green
Момичета, имам проблем със съня. Откакто влязохме в болницата та до сега нощно време спя максимум по 3 часа и то накъсани за цялата нощ. Уж съм вече спокойна, не знам що така. Снощи пих половинка Ксанакс и се наспах, но не е в това работата, винаги съм имала здрав сън...

Мария, благодаря за кафенцето!
Вио, всяко зло за добро, нали така!
Лейди, прекраснице, много хубави новини има от теб, все така да е! bouquet
Ние след малко отиваме на логопед. Бубка откакто излязохме от болницата се държи все едно живее втори живот, момичета. Усмихва се на такива дреболии, радва се например на едно обикновено возене в мръсен тролей, на разходка до пазара, на наистина малки неща.
Според лекаря можеше веднага след като ни изписаха на тръгнем на училище, но аз задържам още малко, почивам си, имам нужда. От понеделник, живот и здраве, ще сме ученички.

# 638
  • при късмета
Добро утро!

Аман от тази зима, аман от тези вируси. Как няма да ни падне имунитета като няма слънце? Трябва и ние като бебетата да пием витамин Д сигурно.
Аз съм по-добре, само много ми се спи и главата ми се върти, не знам защо.
Славе, радвам се, че е по-добре детето. Защо те боли глава от топлото?
Вале, това с неспането не е хубаво, но не знам какво да те посъветвам.

Другите да се явят за отчет. Аз ще си легна пак и после ще ви чета и ще мисля какви ще ги върша днес.

Хубав ден  Hug

# 639
Явявам се на отчет - пералня и сушиля се развалиха в рамките на няколко дни. Сега нито една от двете не работи. Майсторите ще дойдат да диагностицират проблемите днес или утре. Днес следобедът вреваля, така че дано утре да дойдат. А след като ги диагностицират, един Господ знае кога ще ги отстранят.
Днес и интернетът спря... платен е, ама го няма... Да знаете, че тук следва емотикон за псуване!!!
Пиша от телефона, а това хич не го харесвам!
Дано поне интернетът дойде, че без него не стават нещата, мъкаааа

# 640
Добро утро!!!
Смърфи дано бързо се оправят проблемите!
Вале много ти се насъбра напоследък стреса и от там съня отива "на кино". Дай си време  Hug Аз пък съм качила 6кг. от началото на химията.... Сега да видя дали ще ги сваля, или ще си ходя дебела и красива  Joy
Вио  Hug
Ма ко честито на Шефа повишение!!! Това са ценни победи за децата!
За моя скан 
Скрит текст:
систеата е различна тук - всичко е електронно и до мен достига само епикриза, която си е за моя информация. Първата ми среща беше с радиолога, който на базата на скенера и другата информация ми назначава радиотерапията. Втората ми среща беше с химиотерапевта, който на базата на скенера уточнява дали е успешна химиотерапията, и той ми назначи хормонотерапията. Понеже кака ви е мнооого специална - има две осмокраки  Mr. Green едното е хормоно зависимо, а другото - не. В следващите 5г. ще съм на хормонална терапия профилактично.

Кокичетата и минзухарите цъфнаха, времето се постопли, сутрин е мнооого светло.... абе замириса на пролет!
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 641
Вале, увеличи малко въглехидратите! Само за няколко дни, но не от баници, кифли, а от грах, ядки, черен шоколад, картофи, цвекло, моркови, изпечи си тиква с или без захар, и си похапни хубаво със орехови ядки и заквасена сметана. От темата за вискомазнинното хранене това научих.

# 642
Привет момичета.Чета ви ама нещо ми прави проблем лаптопа.Написано и го изтрива и ме мързи да го пиша 3 път.Уж смених мишката.
Вале или магнезий да вземеш той уж действа на нервите и успокоява,ако ли не пий поне седмица ксанакса.Ти  си мислиш че си се успокоила ама вътрешно всичко бушува още . Hug
Радвам се за Бояна много. Heart Eyes
Калинка герой си ти  Hug Искам и аз пролет ама още си е студено и в двора има едно местенце със сняг.Иначе кокичетата са нацъфтели и всичко е наболо.
Ма ко оздравявай бързо и ти,явно упойки и лекарства си казват своето и най-вече стреса.
Мария и ти май си упорита с кг.Аз пък само това не оправям,ама не ми се занимава хич.
Вио каквото е писано ще стане,важното е да сте добре. bouquet
Смърфи дано нета дойде бързо,а техниката да я оправят като дойдат техниците,ако ли не дай си почивка и това е.
Вчера си свърших задачите ,днес разходка ама доста студено и подухва на сянка. Crossing Arms Обаче си бях взела шапка,Направих оглед на градинката,поиграх малко с котките и сега горе с плетката.Вчера си купих  прежда нова и я заплетох,блузон  на щерката или рокля ще е .Да видим до къде ще стигне преждата ми. hahaha

# 643
  • при късмета
Добро утро!

Шеф на у-ще, аз с поръчка за вечеря.

Вио, върза ме вчера, ама ми звънни като имаш време
Писе, стреса май ще се окаже водещото.
А и в някава дупка съм, дето отдавна не ми се е случвало. Сатурнова ли е, асфалтова ли е, не знам, ама съм насред нея
Смърфи, бързо да ти оправят нещата

Гушки и цунки на всички, аз ще се разсънвам и тогава ще действам.  Hug

# 644
Добро утро и от мен!
Някой евтин хотел да препоръчат софиянките? Може да отскочим днес/утре, за да закараме децата на кино, някой музей....

Общи условия

Активация на акаунт