Домакини 59/ Да посрещнем успешна и прекрасна година

• 68 679
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • при късмета
Мария, аз не съм наясно с цените на хотелите тук, само те съветвам да не е в района на ул. Пиротска и бул. Мария Луиза. Изобщо по цялата Мария Луиза. То и Шератон е там, но няма общо със съседните хотели, пълно е с араби. Да не ви подведат цените, защото там сигурно обяснимо е по-евтино.
Иначе, освен за големите хотели, за други не се сещам, не ми се е налагало да съпоставям цени и да търся малки хотелчета.

# 646
Привет! Мари, приятна ви разходка! Сподели после за хотела, че и на мен ми се очертава пътуване до Сф за един конкурс на щерката в началото на април.
Да се оплача, колата ми вчера предаде Богу дух. Сега съм с ГТ, с две деца, направо откачам.  Нищо не минава покрай нас, че има ремонт и се налага да вървим много. Оплаках се и тръгвам да вземам детето от училище.

# 647
  • при късмета
Братовчед ми се обади, че баща му е починал. Това е мъжа на най-близката ми леля, с тях най-много контакти си поддържаме.
Бях обещала на шефа в неделя да занесем цветя на паметника на Левски и ако е хубаво времето да мръднем малко от София, че и с мъжа ми имаме нужда. Ще мръднем, ама по лош повод. Надявах се да разведря малко този уикенд.

# 648
Съболезнования, Мако! Да почива в мир!

# 649
  • Великобритания
съболезнования и от мен Ма ко  Hug

# 650
  • гр.Варна
Ма ко  Hug Hug Hug Hug

# 651
Оф, ма ко! Съжалявам!
Мен пък ме изненадаха с ново 20. Утре отиваме в Огняново, а малкия не иска да идва с нас. Сега плаче. Ама им обещах, че следващия път ще отидат на гости на баба си, а ние баща им където си поискаме!

# 652
Съжалявам, Ма ко Hug Да почива в мир!

# 653
  • при късмета
Благодаря ви  Hug

# 654
Добро утро!
 Hug

# 655
  • Germany
Съболезнования, Мако  Hug

# 656
Мако  Hug
Добро да е утрото!
Следващата седмица малкия ще е ваканция, днес отиде с мм на работа и аз спсх, спах, спах... Сега пия дъъъълго кафе - абе и аз съм във ваканция  hahaha
Ще приготвя телешка опашка, още се чудя за десерта - и той деня свършил...
Усмихнат ден ви пожелавам  Heart Eyes

# 657
  • Бургас
Добър ден!

Мако,съжалявам,мила! Hug

Аз цяла нощ не съм спала,Иван така ме ядоса,че не мога да дойда на себе си!Става все по-зле,не знам колко сила ще имам още! newsm45

Лейди,как я правиш тази опашка?Изобщо намира ли се това нещо в месарниците?Такава опашка на супа съм яла на о-в Бали.Там им е нещо като традиционно ястие.

Големият ми син вчера си е взел изпитите,три в един ден.Той поне ме радва.

# 658
И аз днес поспах до късно. Снощи късно мм се прибра, децата бяха вече заспали и той им остави подаръците в леглата. Тая сутрин дребната ме събуди с крясък: "Мамо, дядо Коледа ми е оставил подарък!" Joy
Славе, браво на големия! А малкия... здрави нерви Hug
Брат ми готви опашка, обожава я, но аз никога не съм опитвала. Гледах с Антъни Бурдейн едно предаване, каза, че това било най-вкусното нещо, което е ял. Заинтригува ме, но така и не се наканих да направя.
Лейди, пита ме за лимоновия сладкиш, но така бях подпалила тогава, че не ти отговорих. Нищо не стана. Формата ми протече, замириса на изгоряло. Отворих фурната да видя и ринга като изпляска, отвори се и цялото тесто се пльосна долу. Що триене падна и проветряеане... Не съм си купила нова форма.

# 659
  • при късмета
Добро утро с началото на новата седмица!

Общи условия

Активация на акаунт