Домакини 59/ Да посрещнем успешна и прекрасна година

• 68 550
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро! Едно слънчице пекнало... Разкош! Но само отвътре да го гледаш, такъв вятър духа.
Вчера се поолях с готвенето, та днес и утре ще си го спестя. Детето на училище, мм на работа, влизаме в ритъм
Момичета, явете се на отчет! bouquet

# 661
  • при късмета
Дописвам, че фейса сега изклюкари.
Славе, честит рожден ден! Да си здрава, да не те ядосват, спокойствие и само поводи за усмивки ти пожелавам!
Мушкат, какво слънце? Тук имаме нова снежна покривка от снощи.
И вчера с това време беше ужасно пътуване. 

# 662
Добро утроооооооо!
Славе горе главата и всичко ще се нареди! Много, много здраве и положителни емоции!

Детето е във ваканция, ама аз се събудих. Къщата спи, пия кафе на спокойствие - кеф!
Телешката опашка я правя на телешко варено. Пробвах и други рецепти, но това се хареса най-много, а и не мога да си намеря телешки джолан. Днес ще правя мусака и супа топчета. Малкия имат готварство в училище и се е запалил да готви  Joy Вчера прави торта "Рафаело" - много е хубава
 http://lussisworldofartcraft.blogspot.co.uk/2014/02/raffaello-cake.html
Пожелавам ви усмихнат ден и успешно начало на седмицата  Heart Eyes

# 663
Славе, честит празник! Желая ти да си много здрава, щастлива и обичана!
Мако, подочух, че има сняг при вас.   Joy

# 664
Привет и от мен,пожелавам ви една топла седмица. bouquet
Славе Честит празник и хубави емоции ти желая днес .

Тук наистина духа,но пък имаме слънце,снощи се изваля и сега напича.
Събота си свършихме задачите и вчера облачно,преваля и мъгливо беше.Днес ще сготвя нещо на бързо за вечеря и ще си дочета книжката дето вчера почнах.Изпратих ги по задачи и аз мързел днес.

# 665
  • Germany
Честит рожден ден, Славе! Здрава и обичана бъди!  bouquet
Лейди, нещо ни се разминават ваканциите тази година Simple Smile Нашата е другата седмица и я чакам с голямо нетърпение Simple Smile

# 666
  • Варна
Здравейте, момичета!
Не съм подозирала, че може да има такава тема  Laughing

Ще пробвам да се впиша във вашата компания,
да видим дали ще е успешно,
защото съм правила опити в разни други теми,
но в един момент се отказвам.

Приятен ден на всички  bouquet

# 667
  • Бургас
Здравейте,девойки млади и красиви! Hug
Благодаря за милите думи! Heart Eyes
Знаете,че съм невежество и не мога да пускам почерпки,затова довечера всяка да си налее едно и да пие за мое здраве и за здравето на голямото ми вече 24 годишно момче! Grinning

Мис Ноар,добре дошла! bouquet
Радвам се да те видя тук!

Сняг не виждам,дано поне малко да завали като подарък за моя РД.То други подаръци май не се очертават! Joy
Ще се включа пак!Отивам да оправям къщата.

# 668
Ееее, вярно, Славе, че и момчето ти беше рожденик днес. Да е здрав, щастлив, все така борбен и да взема всички изпити с лекота!
Мис Ноар, добре дошла! Ние сме малко мързеливи напоследък hahaha, ама си е много хубаво при нас. Я се похвали с нещо, да се запознаем bouquet
Тръгвам да взимам мишока, че е на флейта.

# 669
  • при късмета
Славе, да ти е живо и здраво момчето, все така да те радва!
Да ти пратя тукашния сняг, а

# 670
  • Великобритания
Славе и тук честит рожден ден , сняг за подарък не мога да ти пратя , ама мога малко виртуално слъчице ако искаш  Nature Sunny
МА ко - ха честит ти сняг
при нас така е изпекло , много ме радва това слънчице , а като и топли , направо се разтапям
вчера слезнахме до морето , пуснах дивотията на пясъка , а аз се размазах на една пейка ..ммм кеф
давали го другата седмица най топлата от 130 години насам , Лейди стягайте се за плаж ххахха
Мис ноар - добре дошла и от мен
и аз съм от Варна , ама сега съм в Англия де .. Simple Smile може да споделиш нещо за себе си , малко инфо да дадеш Simple Smile

# 671
  • гр.Варна
Мис ноар - добре дошла
Славе честит двоен празник.Да си много здрава и повече спокойствие ти пожелавам. newsm51Пи нас вали дъжд и духа силен вятър.Писна ми вече от калища и влага.
При мен екшън до край  и това е.След като преди две седмици новото кученце направи алергия и хвърчах  посред нощ до ветеринар по спешност , сега с събота след дълго обмисляне кастрирахме другата госпожица.Вече е на 6 години и всички опити да се сдобие с поколение се увенчаваха с неуспех  кастрацията според доктора е един от начините за предпазване от рак.Милото от събота не е на себе си.Не иска да яде ,да ходи и да пие вода.Като на бебе и се моля и и подавам в устата хапчици.Вчера успях да набутам две - три хапки хляб ,но днес отказва всичко.Сега ММ отиде да я види и ако няма промяна пак ще се ходи при доктора. Чакам да звънне.
Синчето го пуснах на пробни изпити по БЕЛ и Математика да види накъде се движат нещата и на 27.02 ще видим резултата.

# 672
Славеееее, Честити ви рождени дни! Сега ще пийна една студена Синга (знаеш какво е това, нали?) от Краби. Сега пристигнахме тук, по-добре е от Пукет, но да видим до края на престоя.
Имам да се оплаквам от моите гостенки, ама не е удобно във форума...,

Ма ко - прочетох за случилото се. Моите съболезнования! Прегръдки!

Добре дошла на Мис Ноар, олеле има ли по-гален ник нейм?
Ще гледам да пиша пак!

# 673
  • Варна
Благодаря за топлото посрещане  bouquet

За какво да се похваля...все ще измисля нещо,
но предпочитам да се оплача от себе си  Mr. Green

Не съм амбициозна, нахакана, нахална,
нямам търговски нюх, че да развъртя два - три бизнеса  Mr. Green
хоби нямам - не съм луда по козметика, готварство, поне блог да си направя
ставите ме болят и кетап за инструктор не мога да взема
да лъжа другите и тренировки понякакъв спорт да водя...

Дърта скумрия съм станала отвсякъде  Mr. Green

За толкова много теми, сигурно много сте писали за себе си.
Лека полека ще се запозная как се справяте,
хобита имате ли  Simple Smile

Врънкам детето да ни черпи мен и баща му,
заради втория му медал от състезание по математика,
но то скрънза. Вика ми, че аз съм трябвало да го черпя него,
защото съм била родила такова умно дете  Mr. Green

# 674
  • при късмета
Мис Ноар, момичетата под представяне имаха предвид мъж, деца, от къде си, ако ти се казва, котки, кучета,у папагали и т.н. Абе, биографията до 9то коляно  Grinning. За едно дете разбрахме. И ще си имам другар по болни стави. Добре дошла!
Смърфи, имаш гости за да си изкараш весело, а не да се оплакваш. Дано бързо се промени положението, че така е много гадно.
Плами, бързо да се възстанови кучето! Успех на младежа с изпита, че да му е по-спокойно после

Разходих се малко навън, отвратително е. Скрие се слънцето- студено, покаже се - всичко се разтича за секунди.
Искам си истинското лято вече пък, даже съм съгласна и пролетта да я пропусна, нищо, че я обичам

Общи условия

Активация на акаунт