Домакини 59/ Да посрещнем успешна и прекрасна година

• 68 676
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • На север

hahaha hahaha hahaha

# 91
  • На север
Ето нещо и за любителите на алкохол и котараци..

Joy Joy Joy

# 92
Аз съм вече така

# 93
Ха така снощи парти,танци ама да видя кой ще стане рано тая сутрин и дали главите ще ви болят.Ама ха как не ви е срам толкова късно. Crossing Arms hahaha
Ето ви кафета от мен,по много та да има по 2-3 да пиете и да се освежите. Joy

и малко витамини за Ред и Калинка. Heart Eyes
Добро утро  от мен.Тук днес е много приятно времето,показва се слънчо,пих кафе и закусих.Подхващам плетката и дано днес я свърша шапото да съм готова за студовете.

# 94
  • София
Ред, радвам се, че всичко е наред!  Hug
Брей, голямо празнуване сте спретнали вие тук. Така де, Лейдито не всеки ден навършва пълнолетие! hahaha

Аз си пия кафенцето в последния ден от ваканцията. Но за мен тя няма да свърши- реших да удължа на Бубка ваканцията до края на седмицата, защото никак не ми се ходи по студовете да мръзнем, а и нали я чакам в училището...

Вио, какво става с теб, как е положението?
Момичета, моят дядо почина снощи. Мъчно ми е, но човекът се спаси от мъки и болки, от няколко години беше на легло без да разпознава никой и нищо. Утре ще пътувам за погребението с влака, мъжът ми ще гледа децата вкъщи.

# 95
Валенце, моите съболезнования  Tired
При нас положението е същото - на легло е, почти напълно обездвижена, добре поне, че няма деменция... Иначе постоянно има болки, пиронът, който слагахме лятото тръгна да излиза, направи абсцес, абе ужас, не ми се говори.

# 96
Добро утро!
Вио  Hug Praynig
Вале от вчера те мисля как ще пътуваш  Hug
При мен купона продължава. След кафетата на Писенце да се подкрепим!

Мама има рожден ден - да ми е жива и здрава!
Хуквам да водя дете на училище и куче на разходка.

# 97
Добро утро от мен!
Вале, Вио, кураж, момичета!
Лейди, знаеш поговорката "Весела жена- щастлива къща", нали?

# 98
  • София
Благодаря, Вио, Лейди, Мария! Hug
Лейди, аз затова с влака ще пътувам, не с автобус, все се надявам по жп транспорта нещата да са добре при очакваните снегове. Дават да вали повече на изток и юг, а аз към Северозапада ще ходя.

# 99
Валенцето съболезнования  Hug
Ladybird_ пожелавам ти много здраве , то пълнолетието е важна възраст  , изпуснала съм почерпките снощи .
Моя мъж пак стегна чантите и за пореден път заминава така че ако се запилея не се сърдете.

# 100
  • при късмета
Добро утро!
Вале, съжалявам за дядо ти! Обаждай се да не те мислим по пътищата. Хубаво си решила за влака
Вио, няма ли начин за втора операция щом проблема е измъкнат и пирон?
Писе, да видим после шапката
Каленче, да е жива и здрава майка ти. Много купони у вас.

Тук вали сняг, ще видя после дали ще излизаме през деня и дали ще ходим на тренировки довечера. Допитам си кафето и май и аз елха ще събирам.

Ето и тортата
Скрит текст:
Смърфи, и тук да кажа, благодаря за подаръка, с който си направих украсата  bouquet

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 10:51 от ма ко

# 101
Еха тортата е прекрасна Ма ко.
Калинка да е още дълги години с вас мама и да е здрава!  bouquet
Вале моите съболезнования,ама понякога е добре да погледнем и реално на нещата.Да почива в мир.Лек път и без проблеми да е .
Вио това не е хубаво хич с тоя пирон. Confused
Джейми стискам палци да изкарате леко студа и липсата на тмм. Hug
А за шапката ще я покажа ама да стане,че днес май няма да е . newsm78 Иначе доста си е топло вън май.

# 102
  • Germany
Вале, съболезнования  Hug
Вио, дано се оправят нещата при баба ти!

# 103
  • Великобритания
Съболезнования и от мен Вале
Лейди , ти с това най хубавото баш накрая изскочи ..къташ го за днеска ахааа чак сега разбрах
да е жива и здрава мама и да ви радва още много
как мина , как си ти  Hug
Ма ко - много е хубава тортата , весела една такава
Ред пий сокчета хахх , остави на нас другото

# 104
Вио, няма ли начин за втора операция щом проблема е измъкнат и пирон?
Тя не иска да стъпи в болница. Едвам докарахме личната и лекарка, та я прегледа и изписа антибиотик за абсцеса  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт