Домакини 59/ Да посрещнем успешна и прекрасна година

• 68 683
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • На север
Вале, моите съболезнования.
Лейди, честита ти рожденничка.
Ма ко, супер е тортата. Много добре се е получило.
Вио, така са старите хора. Не са свикнали да се отделят от вкъщи. Моята баба още ме пита защо съм отишла на северния полюс. Grinning Дано се оправи жената или поне да не се мъчи много.  Praynig

Имаме си сняяяяг  Crazy Най-накрая! Какво ли се радвам като ще го гледам до втръсване... Rolling Eyes Миналата година имаше до май месец. Моето куче да ви кажа съвсем откачи след тези пиратки. Видя снега през прозореца и зациври. Голям страх напоследък от всичко.  newsm78

# 106
Добра вечер!
Ходих, върнах се - добре съм, ама ще се оправя след 20 дни  hahaha Сега докато мина през всички "недоразумения" ще съм малко хахо, ама и това ще мине! Нали беше последна да взема да почерпя и да ми се разминат страничните ефекти  Joy

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 23:44 от Ladybird_

# 107
  • при късмета
Калинче, дано минат бързо и леко дните, важното е, че беше последна. после само спокойствие и релакс. И купон от време на време де, иначе не става.
Аз пийвам едно от твоето и заминавам към леглото

# 108
Лейди, от почти 2 години не съм пушила. Защо така изкушаваш? Честит ти финал!
Ма ко, екстра е тортата!

# 109
Мария пурите не се броят  Joy
Аз пък съм страстен пушач - както казва мм - осмуквам ги като шекерени клечки  hahaha

# 110
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  Hug

Калинче, честито ти пълнолетие и от тук нататък само здраве и хубави моменти!
Вале, Вио - бъдете силни...
Ма ко, много е хубава тортата 😊 Аз тази година съм спасена - в градината разрешават торти!
Ред, не знам за хормоните, но ако не ги бях пила - и двете ми деца нямаше да ги има. Но както каза и Калинка - всеки човек е различен и със сигурност не винаги има нужда от медикаменти. Слушай си доктора и не чети какво пише из нета  Mr. Green

Отивам да си доспя, че се събудих в 3 с температура и чак сега ме поотпусна. Ели е болна, хвана ме и мен, а май и бебко се мъчи да кашля... Красота неземна...

На всички много  Hug  Hug Hug

# 111
Добро утро и от мен.
При нас серията продължава - вчера вечерта като се прибрахме от работа открихме чуден теч  Crazy Печката ни, която е  с водна риза, е корозирала на едно място и от там е протекло, и сега ще купуваме нова. Изобщо...ще олекнем с едни 400 - 500 лева ей така като стой та гледай, а ги нямаме излишни в момента. Пък не може и да отлагаме, че нали ги дават някакви арктически студове тия дни, а къщата е голяма и няма стопляне само с климатиците. А бе красота отвсякъде.
Племенникът пък изгуби един хубав телефон, който ние му бяхме дали.
Баба ми си е все така зле.
Чудесно начало на 2017 година, чак се чудя дали да не се върна обратно в старата 2016  Crazy

# 112
Добро утро и от мен!
Вио, споко! Няма да е все така! И това ще мине!

# 113
Добро утро.
Калинка ще се справиш и с тази последна вливка и от там само купони и мачове с победи ти пожелавам. Hug
Ангелче я бързо да се явиш и кажеш спаднали тая температура. Thinking
Вио вземай печката и не го мисли,трябвало е да се случи и хубаво че е преди студовете.Я го погледни от тази страна,че иначе ако беше в почивен ден и студовете. Wink Hug
Вчера се разминах с готвенето-домързя ме.Ама пък направих една салатка с варен фасул и сложих печени червени чушки,кисели краставички,лютеница и шпеков салам.Е това беше вечерята и по едно кюфте.Днес ще готвя плануваното за вчера.Ама първо ще си довърша шапката.Днес е облачно и май ще завали както го дават.
Хайде приятен ден ви желая!!!

# 114
  • при късмета
Добро утро!
Вио  Hug сигурно си в сатурнова дупка
Ангелче, обаждай се по-често да кажеш как сте

Аз пак сега станах. Вали сняг при нас. Трябва да излезем за малко с шефа да вземе хляб и това е.

Гушки на всички  Hug

# 115
  • София
Прибрах се, момичета! Hug

# 116
  • На север
Привет и от мен. Тук е -11 градуса... Mr. Green с малко сняг от вчера. Аз ръбам един морков. Кучето ме гледа в устата, въпреки че си има свой морков. На котлона се варят пилешки бутчета за ориз с пиле на фурна и един боб за боб чорба, че ми се е дояло. Идилия  Hug Днес се чувствам прекрасно, освен, че пак се събудих в ранния слетобяд  Rolling Eyes Ама аз си имам проблеми със съня от години... Утре сме в полицията да говорим за моите документи. Стискайте палци да мине добре и да не ни върнат.

# 117
  • при късмета
Шефа е рожденик днес. Пораства ни началството и заповедите се променят, а ние слушаме. Да почерпя
Скрит текст:

# 118
Да ви е жив и здрав,повече да го слушате и изпълнявате!!!  bouquet

Това е за мама. Heart Eyes
Е имаме си сняг-бяло и красиво е вън,за сега е топло още не е дошъл студа.
Обаче като гледам новините и тая министърка съм бясна.Ми зима си е ,има вериги вятър имало,нямло видимост .Е как бе аз ли не виждам  или те лъжат. #Cussing out
Хайде радвайте се на снега и Честит празник на всички днес!!!Бъдете живи и здрави вие и вашите семейства,аз ще ходя да гледам хвърлянето на кръста- Wink

# 119
  • Germany
Мако, честит ти рожденник! Да расте здрав, щастлив и усмихнат! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт