Ма ко, да е жив и здрав Шефа, да е див, щастлив и постоянно усмихнат, и вие да го слушате, разбира се! Хубав празник

Честит Йордановден на всички, които празнуват!
Аз за моите именици утре изобщо не съм готова

Иначе Тодор означава Божи дар - та ще се почерпим и на Тодоров ден 

За мен няма опасност,аз си тежа на мястото.
Това ако не е дискриминация здраве му кажи! Питах я ако се оженим какво ще стане и тя каза, че било все тая понеже процедурата е същата за регистрация. Да сме отишли в нас да си платим таксата по интернет и после да пуснем нов час за другия месец в полицията. Тогава да занесем същите документи и да се регистрираме, че аз искам да живея в Норвегия защото сме семейство поради това, че съм бременна и после чакаме и като ми дадат регистрацията да си насроча пак час за полицията, което ще е пак след един месец и да отидем да се регистрираме я че сме женени, я че живеем заедно с документите пак и тогава ще чакаме 6 месеца да видим дали аз ще получа постоянен номер или не.
И какво правим сега... ММ мисли, че ако се прибера да родя в Бг ще стане после по-сложно да съберем семейството тук и да регистрираме детето. Не знам какво да правим. Може и да минем между капките, ама може и да не минем и явно ще се разбере като родя и видим ще получа ли фактура по пощата или не.
Или тия норвежци наистина са луди.Добре не може ли с готовите документи да сключите само брак в бг и тогава там да се регистрираш.Не вярвам да няма никаква разлика ако сте с брак.