Или тия норвежци наистина са луди.Добре не може ли с готовите документи да сключите само брак в бг и тогава там да се регистрираш.Не вярвам да няма никаква разлика ако сте с брак. 
Бонболинка дано се оправи положението при вас.
Тук си поваля доста с вятър и беше снежна пелена,спря и слезнах да чистя.Сега вали кротко обаче взе да си става студено.
И да ви пусна снимки от днешния празник днес в нашия град.

Ако се оженим даже ще стане по-бавно понеже за да се оженим трябва да запазим час за подписване, което ще отиде поне още един месец и после чак да запазваме час за полицията и тнт. А ако се регистрираме, че живеем заедно на семейни начала имаме документите още от сега. Жената беше категорична, че процедурата и за двете е една и съща и се чака еднакво дълго. Гаранция никаква за резултата понеже бил норвежец. Мен хич не ме изненадва понеже тук много малко се женят и масово са именно живеещи на семейни начала. Всичко е направено така, че да е удобно за вторите и да няма нужда от брак. За българското разбиране е трудно да се разбере, но така стоят нещата на запад. И аз не разбирам защо ако е норвежец за мен ще е по-трудно след като живеем в Норвегия? Той си плаща данъците толкова години и накрая собствената му страна прецаква жената, която чака дете от него и най-вече прецаква и него понеже той трябва да плаща, а някаква си чужденка, която е дошла за 6 месеца и е родила тук от чужденец й е безплатно!

Тук ще се ражда явно.