Напоследък неспокойните нощи станата по-чести и за двамата. Дано да е от зъби, ама още нямаме никакви.
чета ви за преглед при офталмолог и се чудя брей какъв пък е този специалист?! Невежа работа...Нищо де, те хората са го казали " Човек цял живот се учи ". Та да ви благодаря. Ние от началото на декември сме с конюнктивит, който месец лекувахме и очето й така и не мина, сега пък се оказа запушен слъзен канал. До сега бяхме на частно, но вече ми писна от даване на пари, от изследвания, от лекарства и от болното оче на Софи. Тя изпитва вече ужас, не ми дава да я докосна, за да й промия окото. На последната консултация обясних на педиатърката за какво иде реч, какво съм мазала, слагала и тя също предписа мехлем. Добре де, ще започнем трети месец лечение, това нормално ли е? Попитах я, няма ли нужда да отидем на консултация с очен и тя отсече НЕ. Ще отида и ще си поискам направление, това е трябва да си нагъл в тая скапана държава!!! Някой от вас минал ли е през подобно нещо, не знам как да ви попитам... Сбърках ли, че толкова време я лекувахме, без да отидем на офталмолог ( ето вече знам кой е той и с какво се занимава ) ? Може ли за детето ми да има негативни последици в бъдеще? И до какво може да доведе запушването на слъзен канал? Педиатърката, при която ходехме на частно ни уверяваше, че всичко ще бъде наред 
Препоръчани теми