То е борба за надмощие , то е чудо! 
Стана от първия път. Дори не бях купила колектор.
. Но пък така свиква с гърнето. 
Пишкането ще е предизвикателство

Не знам какво да правя, и на моменти даже си мисля, че купешките са овкусени без да е споменато на опаковката. Всеки ден изхвърлям храна и се изнервям много. Някоя от вас има ли такъв проблем и как се справи?
И като почне да се буди често се сеща, че е гладна и добавя едно-две хранения, които преди пропускаше - не че много яде, но смуче там нещо и трепери от нетърпение, като види шишето.
Не препоръчва купуване на плодове и зеленчуци от магазина, а само био продукти (които знаете колко са био) или пюрета без нишесте, оцветители, сгъстители (има ли изобщо такива?!). Наистина взе да ми писва вече от всякакви всезнаещи капацитети. На лекцията за захранването, на която ходих, като бях бременна съвсем други неща ни говориха.
Не само, че всеки си пробутва своите теории, но и ги пробутват агресивно, като заплашват как ако не спазваш посочените принципи, детето ти ще развие токсична чревна флора, алергии и всякакви други страхотии.

Не знам какво да правя, и на моменти даже си мисля, че купешките са овкусени без да е споменато на опаковката. Всеки ден изхвърлям храна и се изнервям много. Някоя от вас има ли такъв проблем и как се справи?
Не знам какво да правя, и на моменти даже си мисля, че купешките са овкусени без да е споменато на опаковката. Всеки ден изхвърлям храна и се изнервям много. Някоя от вас има ли такъв проблем и как се справи?Препоръчани теми