ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!Да сме живи и здрави, всички край нас да ни радват,а юнчетата ни да растат весели и палави! Ние изкарахме нощта сравнително спокойно след 00:00часа. Точно в полунощ Йони се събуди с рев и не можехме да я успокоим с нищо-не искаше дори глътка вода,само посиняваше от плач даже на ръце. След 10тина минути явно се умори и успях да й дам панадол(нямаше температура) и намазахме венчетата с пансорал. Успокои се и накрая заспинка. На сутринта видях пробило зъбчето:)и вече няма температура:) така че имам подаръка си за Новата година 
!
Като не е на кеф просто крещи,аз му казвам нещо строго,той ме поглежда абсолютно подмазвщо и след три секунди пак писва. Ако се окаже от онези тръшкащите се деца,директно много бързо ще разбере кой е доктор Спок
. Аман от периоди
Не съм изненадана от вкопчванетому в мен. Аз съм целия му свят. Не е свикнал даразчита на никой друг. Колкото и да исках този път таткото да е част от еждневните грижи,пак не ми се получи. Надеждата ми през новата година е да бъдем всички вкъщи повече време заедно. И ще се случи
Като не е на кеф просто крещи,аз му казвам нещо строго,той ме поглежда абсолютно подмазвщо и след три секунди пак писва. Ако се окаже от онези тръшкащите се деца,директно много бързо ще разбере кой е доктор Спок
. Аман от периоди
Не съм изненадана от вкопчването му в мен. Аз съм целия му свят. Не е свикнал даразчита на никой друг. Колкото и да исках този път таткото да е част от еждневните грижи,пак не ми се получи. Надеждата ми през новата година е да бъдем всички вкъщи повече време заедно. И ще се случи 
. Аман от периоди
Не съм изненадана от вкопчването му в мен. Аз съм целия му свят. Не е свикнал даразчита на никой друг. Колкото и да исках този път таткото да е част от еждневните грижи,пак не ми се получи. Надеждата ми през новата година е да бъдем всички вкъщи повече време заедно. И ще се случи 
Препоръчани теми