Щастлива и благословена Нова година за ЮНЧЕТО ще има

• 27 851
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Heart Eyes Heart Eyes bouquetЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!Да сме живи и здрави, всички край нас да ни радват,а юнчетата ни да растат весели и палави! Ние изкарахме нощта сравнително спокойно след 00:00часа. Точно в полунощ Йони се събуди с рев и не можехме да я успокоим с нищо-не искаше дори глътка вода,само посиняваше от плач даже на ръце. След 10тина минути явно се умори и успях да й дам панадол(нямаше температура) и намазахме венчетата с пансорал. Успокои се и накрая заспинка. На сутринта видях пробило зъбчето:)и вече няма температура:) така че имам подаръка си за Новата година

# 91
Честита Нова Година, мами ! Да сме здрави всички и да отгледаме здрави дечица. Нека 2017 бъде късметлийска и забавна  !  Tada

Сорента, честито ви зъбче !

Ние продължаваме да се хилим беззъбо. Бяхме на съседско парти и също ползвахме скайп за бебефон. Малчовците нито веднъж не ни притесниха дори, когато пиратките за малко не пробиха апартамента.  Crazy

# 92
  • София
Честита Нова година! Пожелавам си и ви пожелавам много здраве!
Сорента, честито зъбче! То 2016 или 2017 е пробило? Simple Smile
Не се бях сетила за скайп бебефон. Страхотна идея.

# 93
Sorenta,честит подарък Simple Smile!
По принцип бебоците не реагират на пиратки и фоерверки. Ние сме целогодишно радвани от подобни,заради тази фирма,за която писах. Веднъж баткото гръмна пиратка в стаята си до стената с леглото на Огнян,изобщо не го отрази. Снощи обаче кучката скимтеше от другата стая и вероятно тя го е поразбудила,че те си имат приказка. Но и при нас наистина беше плашещо тази година. Миналата не беше такава атака. Явно наистина се е стреснал снощи,че сега скача и при далечни гърмежи.

# 94
Благодаря за поздравите! Ми може би е от тази година зъбчето,но тази вечер пак е нервничка,върти се и не знам,но поне температура няма. Аз си докарах хрема и сега слагам маска,ужасно й е странно да ме гледа така.
Колкото до бебефона аз ползвам месинджъра на ФБ за видео и микрофон като съм на долния етаж а тя спинка горе. Много е удобно макар че има и някакво такова приложение.

# 95
Ние започнахме новата година с все по-умели опити за лазене. Кога напред,кога назад,но винаги пидружени с крясъци. Като някой щангист е. Изобщо е почнал много да крещи,което ме побърква. Вкопчил се е в мен и никаква файда от това,че майка ми е тук,няма. Ако издържи да поседи с нея,след това ми вдига "скандал" Grinning Като не е на кеф просто крещи,аз му казвам нещо строго,той ме поглежда абсолютно подмазвщо и след три секунди пак писва. Ако се окаже от онези тръшкащите се деца,директно много бързо ще разбере кой е доктор Спок Grinning . Аман от периоди Simple Smile Не съм изненадана от вкопчванетому в мен. Аз съм целия му свят. Не е свикнал даразчита на никой друг. Колкото и да исках този път таткото да е част от еждневните грижи,пак не ми се получи. Надеждата ми през новата година е да бъдем всички вкъщи повече време заедно. И ще се случи Simple Smile

# 96
Благодаря за поздравите! Ми може би е от тази година зъбчето,но тази вечер пак е нервничка,върти се и не знам,но поне температура няма. Аз си докарах хрема и сега слагам маска,ужасно й е странно да ме гледа така.
Колкото до бебефона аз ползвам месинджъра на ФБ за видео и микрофон като съм на долния етаж а тя спинка горе. Много е удобно макар че има и някакво такова приложение.
Зъбчетата излизат по две. Чакай си втория подарък Simple Smile

# 97
Само моите мушмороци ли предпочитат търкалянето и лежането по корем пред всякакви опити за пълзене, седене, изправяне и т.н.?  :-S

# 98
  • София
Ние започнахме новата година с все по-умели опити за лазене. Кога напред,кога назад,но винаги пидружени с крясъци. Като някой щангист е. Изобщо е почнал много да крещи,което ме побърква. Вкопчил се е в мен и никаква файда от това,че майка ми е тук,няма. Ако издържи да поседи с нея,след това ми вдига "скандал" Grinning Като не е на кеф просто крещи,аз му казвам нещо строго,той ме поглежда абсолютно подмазвщо и след три секунди пак писва. Ако се окаже от онези тръшкащите се деца,директно много бързо ще разбере кой е доктор Спок Grinning . Аман от периоди Simple Smile Не съм изненадана от вкопчването му в мен. Аз съм целия му свят. Не е свикнал даразчита на никой друг. Колкото и да исках този път таткото да е част от еждневните грижи,пак не ми се получи. Надеждата ми през новата година е да бъдем всички вкъщи повече време заедно. И ще се случи Simple Smile
И ние сме така. След 12 дни ще направи 8 месеца и от около месец и повече се е вкопчила в мен, не признава нито баща си, нито брат си, нито сестра си. Чак ме хваща яд, че не мога нищо да свърша в нас. А от няколко дни както спи се буди с писък.

# 99
  • София
Само моите мушмороци ли предпочитат търкалянето и лежането по корем пред всякакви опити за пълзене, седене, изправяне и т.н.?  :-S
И Марина не пълзи. Предпочита да седи или да лежи по корем. И големите не са ми пълзяли, а директно проходиха.

# 100
  • Стара Загора
Хипо,ние имаме едно зъбче и не се знае дали скоро ще пробие второто.Иначе се вижда,че е леко надуто и се белее,но е така от две седмици.
По случай новата година си имам цикъл.
Алекс не иска да стои седнала или пълзи иска само да стои по коремче в поза кобра.
Мисля да взимаме столче за хранене с полегнали положение,че сега хич не ми е удобно да го храня в столчето за кола.Бяха ми обещали да ми дадат столче за хранене само със седнало положение ама  в столчето за кола много свит стои.Какво мислите да чакам ли да седне или направо да купуваме с полегнали полевите?

# 101
Ние започнахме новата година с все по-умели опити за лазене. Кога напред,кога назад,но винаги пидружени с крясъци. Като някой щангист е. Изобщо е почнал много да крещи,което ме побърква. Вкопчил се е в мен и никаква файда от това,че майка ми е тук,няма. Ако издържи да поседи с нея,след това ми вдига "скандал" Grinning Като не е на кеф просто крещи,аз му казвам нещо строго,той ме поглежда абсолютно подмазвщо и след три секунди пак писва. Ако се окаже от онези тръшкащите се деца,директно много бързо ще разбере кой е доктор Спок Grinning . Аман от периоди Simple Smile Не съм изненадана от вкопчването му в мен. Аз съм целия му свят. Не е свикнал даразчита на никой друг. Колкото и да исках този път таткото да е част от еждневните грижи,пак не ми се получи. Надеждата ми през новата година е да бъдем всички вкъщи повече време заедно. И ще се случи Simple Smile
И ние сме така. След 12 дни ще направи 8 месеца и от около месец и повече се е вкопчила в мен, не признава нито баща си, нито брат си, нито сестра си. Чак ме хваща яд, че не мога нищо да свърша в нас. А от няколко дни както спи се буди с писък.
Същата работа с писъка и при нас

# 102
maksimka, не може ли да седи облегнато бебчето? Дъжеря може да седи, ако е в скута ми или е облегната отзат и отстрани в столчето за хранене. Иначе оставена сама, все още се килва напред или настрани. Слагам я само за около 5-10 минутки 2 пъти на ден в столчето, но върши работа за хранене.

# 103
  • Стара Загора
Ако го сложа седнал се изсулва надолу.Пратих ММ да купува ако има налични и на поносима цена.Дават да се застудява към края на седмицата доста и като гледам скоро няма да се излиза.Другият понеделник сме на консултация ако не обявят грипна епидемия.Сигурно тогава ако ходим вече ще му сложа зимното чувалче.Досега карах с чувалчето на количката и отдолу с одеалце,но то не е толкова дебело.

# 104
Честита Нова Година, момичета! Купихме оризова каша на холе и там пише че трябва да се сложи олио, та имам един бърз вэхрос вие как я правите? Ако не сложа олио нали пак ще се разтвори добре, че нещо не ми се иска да слагам?

Общи условия

Активация на акаунт