.
Гърдата ми е значително по-добре след последното сукане на бебка. Надявам се повече да нямам такива ядове, че наистина се чувствах ужасно.
До сега съм давала морков, сладък картоф, картоф и пащърнак. Утре мисля да дам морков, картоф и копър. Скоро също мисля и жълтък да дам. Обаче съм в чужденка с тези каши, нещо май по-скоро мисля да не ги давам.
Купихме му неопрен и се надявам да помогне да свикне с водата.
Гърдата ми е значително по-добре след последното сукане на бебка. Надявам се повече да нямам такива ядове, че наистина се чувствах ужасно.
До сега съм давала морков, сладък картоф, картоф и пащърнак. Утре мисля да дам морков, картоф и копър. Скоро също мисля и жълтък да дам. Обаче съм в чужденка с тези каши, нещо май по-скоро мисля да не ги давам.
Слава богу, че все още предимно спи в колата. Иначе и аз към Бритакс съм се насочила за столче, като дойде време.
Иска ми се да е нещо наистина сигурно , удобно и хубаво. Според мен коша за кола е нещо в което си заслужава да се инвестира, особено ако смятате да пътувате в следващите няколко години да прекарва детето доста време в него.

Пък е и шарено /с Мики Маус/
Голяма игра пада на него. Препоръчани теми