Дневникът тема 74 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 809
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
  • Велико Търново
Добро утро! Пия кафе и отивам да си правя пътеки в гимназията за утре сутрин.
След вчерашните течностти съм "-900 грама". Днесв 09.00 ще станат 36 часа.
Менюто за днес и евентуално утре ще е:
Между 6 и10 варени яйца+краве масло.

mishoto, понеже имам режим от Румяна, не ми се вижда много храната. Има много продукти, но в малко грамажи. Аз не съм си отваряла режима й може би три години вече Blush но с толкова много В на мен лично не ми е ок.

kris35, и аз като теб Blush Вода не задържам, всичко е сланина Mr. Green

# 226
На Дези организма се уплаши.  newsm43
Такъв дивашки глад ме гони днес, не е нормално простоВълкът огладня и немога да го държа вързан.  Laughing

Dezi само не нападай въглехидратите! Naughty Crazy Hug

Няма, няма.  Hug
Вечерях два пъти. Три пилешки бутчета  по нормално време, бразилски орехи за десерт, и 2 бутчета по нощите (В 9.00).
Днес имам покачване +900 гр, но видимо съм се свила на обиколки. Ще си изровя стария тефтер и ще се измеря и докладвам.
Когато се меря обаче, меря бедрото в горната част, а видимо съм отслабнала над коляното и в средата на бедрото, където обикновено не меря.

Днес ще съм на яйчения фаст на Сиска, мотае ми се едно авокадо в хладилника, и смятам да го уважа. Като знам как е желязна, ще ме е срам да се издъня, така че успехът ми е в кърпа вързан.  Hug
Също се събудих сита, доволна и щастлива. Вчера от сутринта изнемогвах от глад. ЧУвствам се в кондиция, дори мисля да потичам в първия сняг, само да се разсъня достатъчно.

Успешен ден, момичета и много настроение! bouquet
Миша, добре дошла!  Grinning

# 227
Добро утро Girls,
След 6дни режим съм -1,1кг /надявах се на малко повече  Thinking )
Тъй като бях болна през тази седмица общо взето само съм лежала и си мисля че това е причината кантара да не е мръднал още мъничко. От днес продължавам с тренировките на Руми Simple Smile
Хубав деен Simple Smile

# 228
Привет  Hug и отчет  Wink

след 5 дни сиропуване стриктно -5 кг заковах newsm44
днес започвам захранване.. с което следва една сокова седмица  Crazy надявам се и там да се справя  Blush

# 229
Здравейте  bouquet
Вчера успешно издържах на режима  Peace Закуската ми за днес е филия ръжен хляб намазана с извара + 100гр кисело мляко + ябълка и мандарина..За обяд зеленчукова мусака, вероятно пак същото и за вечеря..не съм се мерила на кантара, не знам дали съм свалила от вчера, но най-вероятно има и някой друг грам..вчера се чувствах някак си подпухнала, днес съм много по-добре..освен това и ми се отразява на мотивацията и самочувствието  Simple Smile

Преди малко си измерих мерките и търсих калкулатор за телесната мазнина, намерих няколко, но на всеки ми дава различен резултат..Моля за някакъв надежден калкулатор, който вие използвате  newsm78

# 230
Преди малко си измерих мерките и търсих калкулатор за телесната мазнина, намерих няколко, но на всеки ми дава различен резултат..Моля за някакъв надежден калкулатор, който вие използвате  newsm78
Изобщо не се занимавай с калкулатори. Всичко е с формули и ориентировъчно.. няма как да знае калкулатора каква точно ти е костната структура, къде имаш повече натрупани мазнини и др.
Освен индивидуално да те замерят и съответно изчислят - става с такова нещо:

няма как формулата от някой сайт или кантар да знае какво точно да прави Simple Smile

Така че никак не си ги слагай тия калкулатори, харесваш си един и по него цъкаш - поне ще знаеш какво се случва горе-долу...

# 231
Неделя сутрин е време и за моето седмично замерване. Почти съм стигнала килограмите от преди Коледа. Поставих си и нова цел 64 кг. Според калкулатора ми на калории трябва да ги стигна до 10 март, но реалистично мисля да е до края на март. Вече ще се отчитам всяка седмица.

# 232
  • София
За обяд нямах зелено,остана наденица и свинско,колкото можах погълнах,не е много но щях да  Sick,дано до 19ч ми премине тежкото че как ще скачам незнам.
Никакъв кантар преди 29.1.както обещах в темата.
Дръжте се,силни сме много сме  Joy Joy Joy Joy Joy
Е не издържах и се почерпих едни адидас днес.
Вчера си взех два чифта дънки 27 закопчавам ги но на 58 и с по 2 см от паласки ще се харесам.Интересно че на на зара 27 ми е ок.

# 233
Здравейте момичетааа  Hug

Веднага се включвам по темите

Задържане на вода - нито Ликуид оф, нито Хидролес и други такива измишльотини действат. Или действат така, че като ги спреш пак започваш да задържаш вода. Аз с тях така си прецаках организма и след това цяла година водих борба с водата, докато се науча как по естествен начин да отводнявам. За изхвърлянето на водата правя разтоварващи дни - няколко дни на овесени ядки с кис. мляко, ден на айрян, пия по 1 - 2 чая Инхуа на ден и над 2,5 л. вода на ден. Не ям сол и бързи въглехидрати. Това е единственото спасение срещу водата при мен  Peace

За маниите - моята голяма страст са ми обувки, якета и чанти. За всяко яке, палто или сако трябва да имам обувки и чанта задължително. Дори и за спортните - яке на Найк задължително с маратонки и чанта Найк. С Адидас е същата работа. Веднъж излязох в бързината облечена в Адидас и с чанта на Найк - направо откачих докато се прибера да си сменя чантата  Laughing

Аз се завръщам триумфално в темата, тъй като МЦ ме изненада приятно този месец и се появи 3 дни по-рано. Днес ми е последния свободен ден и от утре започвам сериозното отводняване, че съм се подула, като балон - чак очите не ми се виждат  ooooh!. Понеделник, вторник и сряда ще ги изкарам на овесени ядки с кис. мляко и червени боровинки, за четвъртък планирам ден на айрян, а за петък - варени яйца. Събота /ако устискам/ ще съм на печени пил. бутчета, а събота - варени картофи
За предизвикателството се записвам и аз - до 29.01. си поставям за цел 51 кг.

# 234
Момичета ,присъединявам се към Вас с доста натрупани килограми от отминалите празници.
Висока съм 170см. ,а вече тежа 66 кг. В последно време много се "освиних" и не мога да се по-на-сям!  Embarassed Целта ми е да сваля 10кг.,даже на 52 кг.се чувствах най -добре!!!
Не искам бързо ,защото бебеправим и не желая да свалям стресово. Последната година-две нямам абсолютно никаква воля ,отказвам се  бързо и ме изкушават всякакви сладки неща .
Това ми е паразита на мене -как да се справя с глада за сладко???
пп като по опитни -може ли да ми кажете има ли смисъл от лунуването?  newsm78

# 235
  • Бургас
От къде идва идеята за кефира. Някой да сподели по-конкретен опит? Как, кога, съчетано с какво се пие  Thinking Thinking Този на Хармоника става ?

И пак да попитам за моето дерзание с изпитан или тестван калкулатор за калории ? newsm78 newsm78

Относно добавките за отводняване, ликуид оф, беше трагедия, според мен дори си прецаках метаболизма с него. Изпих едва 1/3 бутилка и замина в коша. Хидролеса ми действа, но само докато го пия......опита с водата и задържането ми е същият като на Вяра  Peace

# 236
  • Козлодуй
От къде идва идеята за кефира. Някой да сподели по-конкретен опит? Как, кога, съчетано с какво се пие  Thinking Thinking Този на Хармоника става ?

И пак да попитам за моето дерзание с изпитан или тестван калкулатор за калории ? newsm78 newsm78

Относно добавките за отводняване, ликуид оф, беше трагедия, според мен дори си прецаках метаболизма с него. Изпих едва 1/3 бутилка и замина в коша. Хидролеса ми действа, но само докато го пия......опита с водата и задържането ми е същият като на Вяра  Peace

https://www.viewsofia.com/article/23887/Tialoto--Kak-da-izvedem- … oda-ot-organizma- Ето тук като се скролира надолу има диета с кефир Simple Smile
http://www.speedlinediet.com/page1.php - ето тук има някъкъв калкулатор които харесвам Simple Smile
Включвам се и аз в предизвикателството за 29 Simple Smile

# 237
Какво е предизвикателството?

# 238
  • Велико Търново
Какво е предизвикателството?

Няколко момичета зададохме 29.01 като дата и кг. които бихме искали да постигнем до тогава Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 239
Ахааа ем то и аз се цъкам тогава...
Искам да докарам до -8 ако се получи  Blush
Сиска, аз като тебе като пиша тук се дисциплинирам Simple Smile
Ако знаете какво е гадно варен ориз без нищо Sick
Ама като съм се хванала на хорото... До средата съм  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт