Дневникът тема 74 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 794
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Зависи от ориза.  Peace Тайският жасминов ориз е много вкусен и мирише прекрасно. Но друг ориз аз не бутвам и с пръчка. Много са гадни.

# 241
Тамън такъв е случайно, че ми беше останало точно 1 ч.ч. колкото дават за днес
Ама без сол, без нищо  Tired
Чакам си утре соковете с нетърпение!

# 242
Аз му добавям на ориза доматен сок,чубрица ,черен пипер,в тенджерката в която съм го сварила и то става като манджичка.На мен ми е вкусно,и пак е диетично.Че само чист ориз и на мен ми е гадно без никакъв вкус.Може да пробваш.

# 243
Привет момичета  Simple Smile

Хайде и аз ще се пробвам за предизвикателството, ама много вяра си нямам  Embarassed
Тези, които гладувате как издържате в този студ?
Мислех да правя олекотени/разтоварващи дни, но в такива дни дори лятото ми е по-студено, а сега не се виждам направо.

sun sea, по-добре съм, благодаря  Hug Но, продължавам да кашлям. Сиска, би ли препоръчала нещо, АЦЦ ли, нещо друго ли? Сега се наливам с чай и смуча лукчета. Тези лукчета ми развалят режима, ама няма начин. Иначе с изключение на 2-3 шоколадови бонбона от именяци, храната ми е доста прилична.

Сутринта се премерих и съм върнала малко, но може и да е от соленото кисело зеле със свинско от вчера. Все пак в таблицата ще попълня от 92,6кг на 91,5кг за първата седмица/а не 91,3кг както бях онзиден/. Ако е било от киселото зеле, ще си покаже другата неделя.

# 244
  • София
Аз взимам от берьозка кефир,българския не ми е с такъв вкус.Рускините го ползват много в диетите.Утре съм на него.

# 245
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета,много се радвам,че ви открих.Защо ми се изгубихте?????Свят ми се зави от трета страница до сега да чета. Simple SmileМного ми допада идеята да се споделят менютата.Успех на всички.

# 246
Зетче,извън АЦЦ-то,за кашлица много ми помага-100гр.масло краве,мед(може да намалиш),ванилия-3 по 1 суп.л.А за гърло -кокосови бонбони-кокос.масло,мед,ванилия,канела и една лимонена напитка-1 лимон изцеден ,мед на вкус,малко топла вода и 1 ч.л .сода-става като цитронада.Аптечно за кашлица и гърло-Кофлет на Хималая.Пий много костни бульони с лимон и чесън.
Бързо се възстановявай и се връщай в темата! Hug

# 247
sun, 100гр масло, мед на вкус и 3 ванилии, така ли? Звучи вкусно  Simple Smile

# 248
Да,по рецептата на Ванга е с 100гр.мед,но ще ти се стори отровно сладко след ВМНВХ.Иначе си е вкусно,като крем ,но и бързо помага за кашлица.

# 249
Благодаря  Hug

За да не е само спам, менюто за днес
Скрит текст:
З- 2 варени яйца с масло и самардала, печена тиква със заквасена сметана 20%
О- кисело зеле със свинско, дом суджук и кървавица
СЗ- бразилски орехи 4бр
В- 3яйца с пушени свински гърди на тиган в масло, ред черен шоколад
+ 1 кафе с пр мл, чаша прясно мляко, каймак от 2л пр мляко

Доста ми е храната, но сега регулирам качеството, пък после ще намалям и количества.

# 250
  • София
Добро утро , решила съм бъда стрикна със закуската от днес- 3 яйца с рикота.
Сиска пиши как ти се отрази 36 часовия фаст.Успяваш ли да се храниш режимно слвд това?Аз след гладуване се нахвърлям на храната и прекалявам с количеството.

# 251
Моят втори яйчен ден мина като първия- със зверски глад.
Тичах 8км в парка, направих си 3 яйца с масло, половин авокадо за закуско-обяд, защото беше станало късно. В 14:00 си опекох пилешки бутчета, защото това не се траеше, сл. закуска 1 бутче, и за вечеря 2 варени яйца с пълномаслен тварог. По-късно ядох и малко пушена сьомга. Беше доста солена.
ДНес кантара показа 53.6кг.

Продължавам смело на картофи. От тях свалям.
Пишете, пишете.  Hug

# 252
  • Велико Търново
Дези, браво на теб Hug
Вчера, въпреки, че писах, че ще ям само яйца не стана Blush
Фаста ми се отразява ок, след него не съм гладна, обаче ям, защото съм безволева Confused
Трябва да се стегна, защото така няма да стане...
Дези, обмислям да вкарам един ден В хранене-моно някакво..
Сигурно за милионен път пиша, че когато се хранех на принципа на 90 дд без да се вманиачавам, бях на най-ниското си тегло и се чувствах супер. Тогава, обаче влизах и взалата 6 пъти седмично. Трябва да си намеря верния път към килограми-душевно спокойствие, защото иначе ще продължа да се въртя в порочния кръг Blush Blush
Тази сутрин тренировката ни беше супер, така хубаво съм изринала, че можеше три да бягаме една до друга Mr. Green

# 253
  • Велико Търново
Зетче, каква ти е кашлицата?

# 254
Сиска, хич не ми приличаш на безволева, да не би да си просто гладна?  Hug

И аз търся правилното съотношение храна-тренировки за себе си. Дано го намеря.
Но пък и миналата седмица се разприказвах с едни състезателки в клуба под душовете. Всички се борят с килограмите, ни една не е на автопилот защото спортува ежедневно. Но поне имат доблестта да си го признаят, не твърдят, че са си такива по природа, или че омитат по 3000 калории на ден.

МИсля че е различно при хората които тръгват от много килограми, и тези които имат по-малко за сваляне или поддържат. Peace

Общи условия

Активация на акаунт