Дневникът тема 74 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 792
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Аз днес съм 63,7. Това прави към -3кг от началото,режимна съм 10тина дни ,като не съм изпадала в крайности ,хапвах си отвреме навреме бисквитки (уж без захар),по някое парче баница ,но след това съм внимавала с другите хранения . Peace Има още какво да се желае ,най-се харесвах на 52-53кг. ,но пък е факт ,че дънките Л ,вече ми падат. Praynig 

# 511
Здравейте и от мен момичета  Hug
Отчитам един хубав ден вчера - цял ден на препечени филии с масло и малко сирене. Не съм се мерила днес, че не ми остана време сутринта, но със сигурност, ако няма минус, то няма и плюс, което е добре. Пак ще направя такъв ден, защото много, много ми хареса Simple Smile
Днес ще съм на банани Simple Smile

Успешен ден на всички  bouquet

# 512
  • София
Аз продължавам да не мърдам като килограми, см не съм мерила. Явно ми трябва нещо ударно да раздвижа нещата, защото ми писна вече 20 дни да виждам едно и също число. Лунуване би ми подействало, но съм първи ден менструация и въобще не искам да погледна плодове или айряни, които ми подуват корема.

# 513
Момичета ,запазих си много хубаво панталонче . S размер е ,стана ми ,но не посмях да го закопчея ,мисля ,че след 5 свалени кг.,ще е точно за мен.  Flutter
Мисля ,че ще ми е добър стимул.  Rolling Eyes

# 514
  • Велико Търново
Аз продължавам да не мърдам като килограми, см не съм мерила. Явно ми трябва нещо ударно да раздвижа нещата, защото ми писна вече 20 дни да виждам едно и също число.

Това погледнах няколко пъти дали не съм го писала аз.
От няколко дни си дадох сметка, че последните три години от живота ми са съсредоточени в борбата с килограмите SadКакво да ям, кога да го ям, колко калории, как са разпределени...."тонове" прочетена информация. Изморих се....Ще се опитам да направя реорганизация и да намеря време да се върна сериозно в залата, защото нещата няма да придобият розов отенък скоро.
Утре ще лунувам.
Ужасно мрънкащ пост, обаче имах нужда да го напиша.
Моето момиче ми е взело 2 литра кефир и може да пробвам след лунната диета да пия него. Събота съм 12 часа на работа и бързо ще ми мине времето.

# 515
  • някъде
Оф, Сиска, аз ако изглеждам като теб ще се наградя с една огромна кутия сладолед, вкусна торта и няколко шоколада  Mr. Green сериозно ти казвам, че не знам кое толкова ти боде очите!
И все още очакваме да те видим с роклите  Wink
Днес си купих плодов чай от лидл, сетих се, че Вяра беше споменала да не се пие (нямам идея защо, дали има повече калории?), но на фона на другите изкушения и прегрешения не мисля, че е толкова страшно по един плодов чай на ден да се изпие.
Аз напоследък всеки ден прегрешавам, преди МЦ съм, тъй ч не очаквам да изпълня плана (т.е. да сваля 5 кг до края на месеца  ooooh!

# 516
  • На топло
Ох! Днес на нито едно хранене не можах да ям диетично... Rolling Eyes
От сутринта само изкушения, а на мен малко ки трябва...
Утре се надявам да съм в зоните на режима. Повече течности, по-малко твърда храна иначе до никъде няма да я докарам.
Сиска за тези 3 години колко кг. си свалила?
Поръчах си 2 книги в амазон на английски, едната за храна  Heart Eyes

# 517
При мен вървеше отлично, но както винаги след вечеря ми се прияжда нещо сладко - и изядох 3 шоколадови бонбона, ябълка и купичка крем нишесте..Отделно имах друга неотложна работа и не можах да си направя едночасовата тренировка тичане..направих 230калории на велоергометъра, но толкова само са сигурно бонбоните..Събота-неделя като имам повече време някой от дните мога да направя още една едночасова тренировка за сметка на днес..От утре продължавам, вече ще се постарая без прегрешения  Grinning

# 518
  • Велико Търново

Сиска за тези 3 години колко кг. си свалила?

Нищо не съм свалила, въртя се в омагьосан кръг. Пробвах различни режими не и не. Същност почти съм убедена, че знам какво да направя, но ще си дам още 10 дни време и ще действам хард. Връщането ми в залата е решено и не търпи вече никакво отлагане, защото очевидно няма да стане.
Днес ми е ден на фреш от грейпфрут. Като съм спазвала преди години луната съм отчила до минук кг. като съм пила по 1 литър фреш на работа, а у нас по още два фреша сутрин и след работа. Утре живот и здраве ще видя как и с колко ще е мръднал кантара.
Утре ще пробвам да изкарам деня на кефир/дано ми хареса/.
Желая Ви хубав ден, девойки!

# 519
  • тук и там
И аз вчера пак не бях режимна-през деня не ми е проблем да съм на айрян примерно,обаче вечер не издържам.Уж вечерях режимно-обаче  станаха от масата гладна и съответно в 02ч посред нощите се събудих от глад и метнах един ред шоколад EmbarassedДо към средата на седмицата се издържа пронципно,но  уикенда + петъка наваксвам със храната..Ето пак-започнах шоколада във ранния петък още.. Mr. Green ooooh!

# 520
  • Варна
Момичета, чета ви от известно време и мисля, че гладът не е решение  Peace Така само си скапвате метаболизма. Всички диетолози казват, че за да се отслабне, трябва да се яде ВСИЧКО - вълехидрати, протеини, мазнини и, разбира се, движение. Въпросът е от какви източници идват тези вещества. Затова ви привлича и сладкото - като карате на айряни, организмът си търси въглехидратите. Всички искаме да свалим за една седмица излишните килограми, но не става само с глад. Все някога ще хапнете и тогава всичко си връща.

# 521
  • тук и там
grym4e,моят организъм си търси сладкото и със и без въглехидрати през деня.През деня-протеин със кисело мляко и една шепа  бадеми.Вечерях едно пилешко бутче със  масло и 150 грама варени картофи..Тоест-имах на вечеря мазнини,протеин и Вх...ама пак ставах посред нощите да ям. Peace

# 522
Кайсия, аз съм същата... Затова знам - или всичко.. или хич Simple Smile
Затова откак махнах вечерята тотално се чувствам прекрасно. Точно за 1 седмица свикнах и вече 3та седмица обядвам, хапвам понякога плод към 15-16 и толкова. После чак на другия ден.
Иначе такова оплюскване става вечер, че не искам пак да си го причинявам  ooooh!

Остава ми към 1/2 кг да бутна, че да закръгля на 8 за месеца и ще съм повече от доволна  Blush

# 523
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Добро утро,момичета.И на мен вчера не ми беше ден,не съм се олимала в храната ама хапнах сладко и днес ми е гузно.Не мога и да се мобилизирам да правя тренировки вкъщи,че не съм стъпвала във фитнеса трета седмица.Много ми е тъпо.Да се разледяват тия улици,че вече ми писна.

# 524
Живея над фитнеса (буквално, на 1 етаж съм.. отдолу мятат щанги  Mr. Green).
Обаче не мога и не мога да ида на таквоз нещо  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт